2018. november 1., csütörtök

Gyönyörű versek szerelmemnek

Szerelmes idézetek és SMS-ek minden mennyiségben! Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül! A legszebb szerelmes idézetek és versek mindig egymás mellett járnak, néhány rövid idézet és máris ott vagyunk a költő által elképzelt pillanatban. Indulj felém bizalommal, én viszem az őszinteségeTalálkozunk félúton. Boldogságról, szeretetről.


Nem is gondolná de néhány apró figyelmességgel, kedves sorral leveheted a lábáról a szerelmed és ha csak néhány percre is, de kirángathatod a mókuskerékből. Mindig szeretni foglak. Amikor ez a vörös haj fehér lesz, még mindig szeretni foglak.


Amikor a fiatalság sima puhaságát felváltja az idő törékeny puhasága, bőrödet még mindig meg akarom majd érinteni. Ha az itt olvasható szerelmes mondatok között nem találod meg az igazit, akkor nézz körül a szerelmes versek oldalon is, ott ugyanilyen szép mondatokat találsz, és ráadásul még rímelni is fognak! Egy csendes este, amikor nem vesznek körül a barátok, becsukom a szemeimet és rád gondolok… halkan érted sóhajtok. Neked szeretném mondani milyen nagyon is szeretlek A világon erre, gyönyörű Szép versek is születtek, Idézhetnék belőle sokat de én még most is keresem rá a szavakat mik, csak Neked szólnak csak belőlem fakadnak egyetlen, az én szívem.


Gyönyörű versek szerelmemnek

Simogató pillantásod érzem ajkadon, olyan ez mint a valóság csak kár hogy álmodom. Elmondani nem tudom, megpróbálom írni, Ettől az érzéstől örömömben tudnék sírni. Akkor jöttem rá, hogy Te vagy a mindenem. Köszönöm Neked azt a sok jót s szépet, Visszaadni mindent, kevés rá egy élet.


Uzsonnás dobozka aljában két szendvics, délben jólesik majd pár finom falat, és amikor ettél, láthato hogy egy kis levélke a doboz aljában maradt. Kis levelem pár sor, neked Illés, tőlem. Egy szív van benne, piros tollal írva, neveddel a szívecske közepén, a dobozkába tettem, félig ki van nyílva. Megkapjuk ezt a briliáns képet internet , majd válassza a neked. VERSEK ,IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK!


De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek. Végtelen szerelem - Szerelem az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled és tudo az életed is rábíznád. Mikor biztonságban érzed maga és akármilyen baj ért, akármilyen zaklatott vagy mellette megnyugszol. Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet!


Mórik Péter: Szülinap Szívedben a napfény örök sugara, Védjen a sötéttől aranyló madara! Szálljon rá ha olykor méreggel szúrnak, Vezessen utadon s űzze el búdat! Amikor pedig ezek az emberek találkoznak, és tekintetük egymásra talál, minden múlt és jövő teljesen elveszíti a jelentőségét, s csak az a pillanat és a hihetetlen bizonyosság létezik, hogy ugyanaz a Kéz írt meg mindent a nap alatt. Szemeid ékes csillogása Szebb, mint a nap ragyogása!


Gyönyörű versek szerelmemnek

További gyönyörű szerelmes idézetek – “hiányzol”: “Amikor valami hiányzik, akkor tenned kell valamit – ez egy hívás a magasabb és magasabb csúcsok felől. Soha nem hitem volna, hogy a szerelem ily veszélyes dolog, már régóta szenvedek és még mindig nem lehetek veled boldog, de most már tudom hogy a szerelemmel játszani nem szabad. Gyönyörű vagy és szép nagyon szeretlek téged.


Egy csokorba gyűjtöttük a szerintünk legszebb magyar szerelmes verseket. Hid hogy a világ akkor is veled gyönyörű ! S hogy soha-soha nem leszel egyedül! Napsugaras szép jó reggelt,hiszen a Nap már felkelt.


A szívecskéd boldogan dobogjon,hogy a napod minden perce vidáman robogjon! Szerettelek volna csókkal ébreszteni, édes álomból felkölteni. Sugarammal simogatnám arcodat, s hoznék szemedre gyönyörű álmokat. Hűvös esős éjszakában ágyad mellett állok, gyöngéden átkarollak, s álmaidra vigyázok.


Vigyázok rá mert nagyon fontos vagy Te nekem, szép álmokat kívánok, jó éjt kedvesem. Leszáll az est s jön egy manó. Küldj gyorsan és egyszerűen egy szép szerelmes idézetet vagy egy teljes szerelmes verset szeretteidnek, szerelmednek.


Legyen akár születésnap, névnap, Valentin nap, anyák napja, eljegyzés, karácsony vagy csak egy szerelmes pillanat mindenkinek örömet szerez egy kedves vers vagy idézet. Jó reggelt, reggeli sms üzenetek, versek , idézetek, ébresztő. Egy nőt nem azért szeretsz, mert gyönyörű. Azért gyönyörű , mert szereted.


Alapjában véve önző alak vagyok. Túlságosan vágyódom a társaságodra, semhogy képes lennék azt tenni, ami helyes. Mondd meg neki, hogy szerete hiszen nincs mit veszítene de mindig bánni fogo ha nem teszed meg. A születésnap az egyik legkedvesebb ünnep az évben, akár a szűk családban, akár baráti körben van az ünnepelt.


Ilyenkor legtöbbünknek az ajándék és a virág jut eszébe, általában tortát is sütünk vagy rendelünk, de a születésnapi köszöntő szövegére ritkán fordítunk figyelmet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések