2018. november 16., péntek

Önkiszolgáló autómosó miskolc

Kézi autómosó és gumiszervíz Miskolc belvárosában, személy- és kisteherautók gyors és professzionális mosása akár perc alatt. Hazánk egyik legkorszerűbb órás önkiszolgáló autómosója. FONTOS INFORMÁCIÓK: - A mosó 1és 2Ft-os érmével működik. Petrol nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, emiatt a kézi autómosók a legmodernebb Uniwash, Istobal és Ehrle típusú mosókkal vannak ellátva, így csekély mennyiségű vízfelhasználással, tiszta és rendezett körülmények között kifogástalanul tisztíthatja le autóját a barátságos kialakítású autómosó szigetek egyikében.


NYITVA van MINDEN NAP 0-24! Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek hazánk és Nyugat Európa legmodernebb technológiájával felszerelt autómosó rendszerét, amellyel karcmentesen és foltmentesen tisztává varázsolhatja járművét, legyen szó személy-vagy teherautóról. Kézi- vagy gépi önkiszolgáló autómosó építés mint befektetés?


IGEN, az egyik leggyorsabban megtérülő befektetése lehet! Több mint éves gyártói és forgalmazói tapasztalattal a hátunk mögött, segítünk Önnek, hogy ez valóban így is legyen! Amennyiben részletesebben érdeklődik az önkiszolgáló autómosó beruházás és az EHRLE technológia iránt, látogasson el díjmentes tájékoztató előadásunkra az EHRLE Akadémia keretében, és tudjon meg többet! Atrium Eurocenter Vip-parkolo. A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata.


Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Az automata 1és 2forintos érmével működik. A vezérlő panelen választható program található és egy „stop” gomb.


A KVANT KFT - EHRLE Hungária speciális szakterülete az önkiszolgáló autómosók létesítésével kapcsolatos szaktanácsadás, az üzemeltetésre kiszemelt területek értékelése, specifikus ajánlatok összeállítása, gazdaságossági és megtérülési kalkulációk készítése, a berendezések szakszerű telepítése, műszaki. VAutómosó Miskolc - Kiss Ernő út 1. Reviews Pár száz forintból saját igény szerint csilli villi autó. Az iWash önkiszolgáló autómosó különböző mosási és öblítési programmal várja kedves ügyfeleit a Vas Gereben u. Ady Endre út vonzás körzetében.


Cégünk az EUROWASH által gyártott önkiszolgáló autómosó berendezések kizárólagos importőre. Fő tevékenysége az érintés nélküli autómosók gyártása. Az Aquarama BubblesBay önkiszolgáló autómosók minden vásárlói igényt kielégítenek, a design és a technológia kombinációját ötvözik egy nagyon rugalmasan és személyre szabottan alakítható termék képében. Egy kefés autómosó használata kifejezetten kényelmes, hiszen a vásárló csak begördül a kocsijával, a rendszer lemossa az autót és utána folytathatja tovább a napját. Ez jól hangzik, de rengetegen rettegnek attól, hogy a kefék nyomot hagynak járművükön.


Ezért ők jobban szeretik az önkiszolgáló autómosókat használni. Vadonatúj autómosó eljárás a Nilfisk-ALTO CarWash-tól, amely abszolút karcolásmentes autómosó tisztítást tesz lehetővé kefe használata nélkül! A mosó önkiszolgáló rendszerben működik, de kollégáink is készséggel állnak rendelkezésére. Kérjük KÖRNYEZETVÉDELMI okok miatt NE HASZNÁLJON saját tisztító és mosó eszközt (sampon, kefe, vödör, stb) - GÉPJÁRMŰMOTOR, illetve egyéb OLAJOS ALKATRÉSZEK MOSÁSA TILOS!


Önkiszolgáló autómosó miskolc

Maksi önkiszolgáló autómosó Érzékelhető különbség Érintés nélküli tisztaság. Nincs szükség szivacsra, dörzsölésre. Egyszerűen, gyorsan, könnyedén maximális tisztaság érhető el.


A tisztítás befejeztével cseppmentesen megszárad a felület. VALÓBAN NEM KELL AZ AUTÓT ÁTTÖRÖLNI! Miskolc területén működő autómosók, autókozmetikák listája. Miskolc Autómosó kereső Személyes adatokat, pl. Az autómosóban megtisztíthatjuk négykerekű barátunkat.


Regisztráljon INGYENESEN és adja meg illetve szükség esetén aktualizálja ezeket az információkat! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Mobil Autómosó egységünk előre megbeszélt időpontban kiszáll a Cég telephelyére és ott végzi el a kézi autómosási szolgáltatást. Lévén, hogy technológiánknak nincs szüksége bonyolult víztisztító és vízforgató rendszerre a mosót bárhova „telepíthetjük”, akár Cégének parkolójába is.


Cégajánló Önkiszolgáló autómosó ár témakörben: Önkiszolgáló autómosó ár - vevokkedvence.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések