2018. november 5., hétfő

Idézetek együtt töltött idő

A szerelem élménye euforikus boldogsággal jár együtt. Szoros érzelmi kötődés fűzi össze a szerelmeseket. Vágyva vágyunk rá, hogy együtt legyünk. Az együtt töltött idő olyan, mintha a mennyország előszobájában tartózkodnánk.


Idézetek együtt töltött idő

A veled töltött idő ráébresztett arra, mi hiányzott eddig az életemből. Minél többet vagyunk együtt , annál inkább veled képzelem el a jövőt. Ezt korábban senkivel kapcsolatban nem éreztem! Sőt, lehet, hogy nem is fogom.


Mielőtt megismertelek, soha nem voltam szerelmes! Bolond lennék, ha nem küzdenék érted! A pint Fanni Molnár fedezte fel. A fény, az idő lemossa a lemezről a vonások éles és jellegzetes árnyalatait.


Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Forgatni kell a képet, s a világítás bizonyos fénytörése szükséges hozzá, hogy a vak fémlemezen megismerjük azt, kinek arcvonásait egyszer magába szívta a tükörlap. Egymásba szerettünk, annak ellenére, hogy sok mindenben különböztünk, és ezzel valami rendkívüli, gyönyörű dolog vette kezdetét.


Velem egyetlenegyszer történt ilyesmi, ezért van az, hogy minden együtt töltött perc oly mélyen az emlékezetembe vésődött. Soha nem felejtem el egyetlen percét sem. A félreértés épp úgy hozzátartozik az emberhez, mint fához a levél, tengerhez a víz, törzshöz a kar, fejhez a gondolat.


Idézetek együtt töltött idő

A félreértés oly természetesen jár-kel a világban, mintha együtt született volna a megértéssel. Az igazság aranyból van és kiállja az idő. Ne magyarázkodjunk, ne szépítsük a történetet. Olyan hülyék vagyunk mi emberek, megbocsátjuk azt is, amit nem lehet.


Minél nagyobb a fizikai távolság két ember között, annál több időt, energiát és pénzt igényel az együtt töltött idő. A legbensőségesebb barátságok legyőzik ezt az akadályt, ám a legtöbb kapcsolatot már pusztán az erőfeszítések fölemésztik. Furcsa, hogyan törlődik ki pár másodperc alatt húsz együtt töltött év. Mintha soha nem is létezett volna.


Nem a drága ajándék számít ugyanis, hanem a kapcsolat, a kapcsolat értéke, a kötődés tudatosítása: minél személyesebb vonatkozású, minél inkább az egymás közti köteléket hangsúlyozó ajándékot veszünk, annál nagyobb a kölcsönös boldogság. Bennett-Uram, segíts, hogy a veled együtt töltött idő gyümölcsöző idő legyen számunkra! Ha az Istennel együtt töltött idő nem indít hitre, nem buzdít engedelmességre, bűnvallásra vagy Isten imádására, akkor nem volt gyümölcsöző idő.


Vagy, hogy az alatt a rövid idő alatt, amióta megismertelek, arra jutottam, hogy nekünk együtt kell maradnunk? Tudom, hogy mostantól ezerszer újra át fogom élni az együtt töltött napokat. Hallani fogom a nevetésedet, látni fogom az arcodat, és érezni fogom, ahogy megölelsz. Az érzés, amikor csak a párodra, az együtt töltött évekre, közös emlékekre gondolsz, miközben integetsz búcsúzóul és a szíved mélyén csak egyet kívánsz, mihamarabb újra együtt legyetek.


Tehát a válaszom igen, én hiszek az örök szerelemben. További ötletek a következővel kapcsolatban: Idézetek , Vicces és Viccek. Ha a csók esőcsepp lenne, elküldeném neked a záport. Amikor együtt tudunk élni jó és rossz tulajdonságainkkal, akkor élünk együtt saját énünkkel.


Mindenkinek van egy árnyékénje. Hatalmadban áll a választás fény és árnyék között. Az utazásban időnként a helyváltoztatás a legjobb élmény. Ahogy megy a táj, ahogy együtt vagy a helyiekkel, ahogy múlik az idő. Igazából mindegy, milyen körülmények között, csak haladj.


Minél lerobbantabb és fárasztóbb, annál szebb emlék lesz belőle. Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk. Ezen a napon minden más Újra mélyen érint meg a gyász Nincs már velünk együtt Kit ismertünk vagy szerettünk Ma lélekben újra együtt lehetünk. Eszembe jutnak az együtt töltött napok Fülemben újra megcsendült a hangod Szinte látom minden mozdulatod Nem is tudhato mennyire fáj hiányod.


Különböző idézetek ballagásra híres költőktől, énekesektől, gondolkodóktól, Arany Jánostól Ákosig. Ballagási idézetek és ballagási meghívóra illő versek kereshető gyűjteménye. Szerelem és Igazság Idézetek. Megirom mit most lelkem mélyén érzek, amit nem mutatok mindig pedig. Az a sok együtt töltött idő , az a sok mosoly,sírás,de te mindig itt voltál.


A Valentin-nap a Római Birodalom idejére vezethető vissza. Az ókori Rómában, február 14. Juno tiszteletére adott ünnepség volt (Juno volt Jupiter társa, a római istenek és istennők királynője, de számon tartották őt úgy is, mint a nők, a szülés és a házasság istennője is).


Vegyes iĐézetek^^ Ne sírj valaki után, aki nem sírna utánad. Az idő arra fog késztetni tége hogy egyre jobban elfelejts, de engem arra, hogy jobban szeresselek, mint azelőtt. Egy kapcsolatnak a szeretet és a törődés az építőkövei, de az együtt töltött idő habarcsa nélkül és az állandóan fenyegető elválással mindez csak ingatag építmény. A düh és a szerelem egyazon érzés két ellentétes pólusa. Ha egymás kezét fogjuk, mintha a vérünk is együtt keringene.


Ebben az ölelésben több van, mint ezernyi együtt töltött órában. A boldogság titka az, hogy elérhető céljaink legyenek. Egyetlen pillanatban benne rejlenek elmúlt életeink percei minden örömével és fájdalmával… Kérdéseivel és válaszaival… Megértéseivel és meg nem értéseivel.


Valójában nincs olyan, hogy nem vagy velem… Ősidők óta ismerjük és szeretjük egymást. Talán azzal, hogy szeretlek? Vagy hogy a veled töltött napok voltak a legboldogabbak életemben?


Idézetek együtt töltött idő

Ez az oldal csakis nektek szól. Ha unatkoztok, vagy csak keresgélni, olvasni van kedvetek, vagy talán szórakozni, nevetni. Már meghaltam, ne sírjatok. Fentről mosolygok rátok, s csillagként ragyogok. Latom hogy hullik könnyetek,s együtt érzek veletek.


Ha esik az eső, titeket siratlak, mert tudom, nem lehetünk együtt újra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések