2018. november 22., csütörtök

Nyílt napok 2019 középiskolákban pécs

Online listát az összes magyarországi iskola. Gyurkovics Tibor Óvoda, Általános Iskola és EGYMI Az iskola minden évben megrendezi a Gyurkovics Hetet, melyben névadónkra Gyurkovics Tiborra emlékezünk, valamint napon át szakmai napokat tartunk. A program minden alkalommal általános tájékoztatóval indul, ahol a felvételi eljárásról és a szakokról halhatnak látogatóink. Ezután a szakok bemutatkozása következik, amikor betekinthetnek a nálunk folyó műhelymunkába. Kétszekciós kupolaterem, kapcsolódó árnyékos grillterasz és téglaboltozatú egykori püspöki borospince – ma taverna – áll vendégeink rendelkezésére.


A következő rendezvények és nyílt napok ITT. Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis. A pécsi és Baranya megyei középiskolákért kattints a Pécsimami-ra! Minden egy helyen, amire egy leendő középiskolásnak szüksége lehet.


Pécs , Szántó Kovács János u. Akkor nézz be hozzánk majd nyílt napjainkon is! Mindenki kipróbálhatja magát az egyetem padsoraiban ülve, és felteheti kérdéseit leendő hivatásáról is. A nyílt napokról szóló információkat.


Nyílt napok 2019 középiskolákban pécs

Számos esetben jelennek meg országszerte általános- és középiskolákban , ahol érdekesen, interaktív módon hívják fel az egészséges életmódra és a prevencióra a fiatalok figyelmét. Előfordul, hogy a kijelölt tématerületre neves vendégelőadókat is meghívnak, akik személyes tapasztalataikat tudják elmondani a. A Pécsi Szakképzési Centrum Zipernowsky Károly Szakgimnáziuma a 12. Változatos és érdekes programok rendezvények, események, fesztiválok Pécsett. Zenei programok, koncertek, opera, tánc. Nyílt napok a pécsi középiskolákban.


Kodály Zoltán Gimnázium - felvételi tájékoztató, pályaorientációs programok. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik fájdalmunkban osztoznak. Célunk, hogy a nyílt napon megismertessük az érdeklődőket képzéseinkkel, ízelítőt kapjanak arról, hogy milyen demonstrációs és oktatástechnikai eszközökkel dolgozunk, hol zajlik az oktatás, találkozzanak a leendő hallgatótársakkal és az oktatókkal. Az érdeklődök tájékoztatást kaphattak a Zeneművészeti Intézet, a Képzőművészeti Intézet és a Média és Alkalmazott Művészeti Intézet képzéseiről, részt vehettek az órákon és belátogathattak a kar műtermeibe.


Nyílt napok 2019 középiskolákban pécs

Jöjj el hozzánk, várunk Rád! A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal a szakképzés és felnőttképzés szakmaszerkezetének, tartalmának, dokumentum rendszerének folyamatos fejlesztését végzi, szervez és koordinál. OFF Program a korán érkez knek, hogy ne unatkozzatok amíg elkezd dik a nyílt nap! Látogass el hozzánk a nyílt napjainkon is!


A középiskolákban tartandó nyílt napok időpontjai és a részletes információk minden iskola saját honlapján megtalálhatók. Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium. Regisztrálni kell az iskola honlapján.


Nyílt napok 2019 középiskolákban pécs

Felvételi információk - Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar. PTE ÁOK, Elméleti Tömb, IV. Helyszín: ANIKÓ utcai épület.


A Magyarországon elsőként iskolánkban elérhető oktatás a japán módszertan szerint működik. Tanóráink hónapon keresztül hétvégente zajlanak, 3xpercesek, ez idő alatt a 4-év közti gyermekeket kisebb csoportokban, kreatív környezetben, játékos és szórakoztató eszközökkel ösztönözzük csúcsteljesítményre. Az ott töltött idő nagyon fontos, ezért szülőként érdemes megfontolni, hogy hova visszük a porontyot.


Március közepén indulnak a nyílt napok , amelyek során a szülők megvizslathatják az ovikat, kikérdezhetik a pedagógusokat és körüljárhatják a környéket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések