2018. november 27., kedd

Gumiszerelés győr árak

Gumiszerelés győr árak

Győri MARSOPONT szervizünkben szervizszolgáltatásaink sokrétű palettájával várunk, akár autód gumiabroncsait kell lecserélni, akár más autószervizhez kapcsolódó szolgáltatást szeretnél igénybe venni. Győr , Puskás Tivadar utca 19. Kérjük, csak miután leadtad rendelésed és visszaigazoltuk azt, az után indulj el a Tivadar utcai partner szervizbe, mert csak ezt követően szállítjuk oda a megrendelt gumiabroncsokat vagy felniket. Az árak tartalmazzák a -os ÁFÁ-t Telephelyek Csak visszaigazolt internetes megrendelés vagy egyeztetett időpont foglalás után induljon el, mert a szervizekben azonnali készlet és szabad kapacitás nincs és -os felárat számolnak fel az ügyintézésért.


Fő profilunk a gumiabroncs szerelés , centírozás, kereskedelem személyi és kisteherautó kategóriában. Egy új alufelni ganitúra teljesen új megjelenést varázsolhat autójának, vagy esetleg a téli szezonra vásárolt acél felni felgyorsítja a kerékcserét és csökkenti a gumi rongálódásának esélyét az állandó szerelések során. A feltüntetett árak a munkadíj árai, oldalanként, darabonként értendő. Az árak nem tartalmazzák az alkatrészek, segéd és kenőanyagok árait. Hozott alkatrészek cseréjét nem minden esetben vállaljuk.


A MARSO gumiabroncs és autószerviz hálózatában már több mint éve értékesítünk gumiabroncsokat akár felnivel együtt is, ezzel párhuzamosan szereljük, javítjuk és tároljuk azokat. Amennyiben gyors és pontos munkát szeretne autóján, úgy kérjük foglaljon előre időpontot honlapunkon, hogy fel tudjunk készülni érkezésére. Gumiszerelés es centrírozás a legkorszerűbb Beissbarth gépekkel, amik lehetővé teszik a zoll feletti, akár defekttűrő abroncsok szakszerű szerlését is. TPMS (Tyre Pressure Management System) szelepek értékesítése, programozása, beszerelése.


Nonstop gumiszerelés árak. Az gondolják sokan, hogy az ügyeleti díjak miatti különbségek okából inkább vár a másnap reggelig, de Ön most láthatja a nonstop gumiszerelés áraink a földön járnak és a javítás gyorsasága bőven megéri kifizetni mint, hogy az útszélén várakozzon sok-sok órán keresztül éjszaka. A mobilgumis munkája nem a szereléssel kezdődik hanem mikor elindul a megbeszélt címre. Ha a megrendelő hibája miatt a megrendelt munka nem végezhető el a munkadíj akkor is kiszámlázásra kerül (00Ft). Gumiszerviz szolgáltatásaink: Személy-, teher-, motor-, munkagép-, mezőgazdasági-, targoncagumi szerelés, mobil gumiszervíz, 0-mentés, gumihotel, felni.


Gumiabroncs és felni webáruház, akciós nyárigumi és téligumi kínálattal. Hatalmas nyári gumi és téli gumi készlet. Országos kiszállítás, ingyenes átvételi pontok.


Mobil gumiszervíz szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink kényelmesen elvégeztethessék a szezonális gumicserét helyszinen, defekt javításukat otthon vagy gumit vásárolhassanak és gumicserét háznál végeztessenek anélkül, hogy autóba kelljen ülniük és gumiszervízbe látogatniuk. Hol van Pesten Non stop gumis? See actions taken by the people who manage and post content.


Automata gumiszerelés (kifejezetten alacsony profilú versenygumikhoz, nem sérül sem a gumi sem a felni). Többfunkciós LCD kijelzős centírozó berendezés. Gumiszerelés és centrírozás a legkorszerűbb gépekkel, amik lehetővé teszik a 20“ feletti, akár defekttűrő abroncsok szakszerű szerelését is.


Az újonnan vásárolt autók kötelezően guminyomás ellenőrző rendszerrel vannak felszerelve. PRÉMIUM MÁRKÁK – MEGFIZETHETŐ ÁRAK – WEBSHOP. Ha fel is szereltete 1-munkanapon belül a kiválasztott szerviz vezetője telefonon egyezteti veled a szerelés időpontját. Autóhűtők Bemutatkozunk Dobfék Fékbetét Fékfolyadék Fékszervíz Féktárcsa Gumiszerelés katalizátor. Téli gumi, és használt téligumi akciók!


Megérkezik a tél hamarosan ismét, és vele a hidegebb időjárás. A hőmérséklet egyre alacsonyabb lesz, és ideje a téli gumi garnitúrát beszerezni, a nyári gumiabroncsokat pedig ismét pihenőre küldeni. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Téligumi akció az autogumiakcio. Ne vásároljon téligumit amíg nem látta árainkat.


Gumiszerelés győr árak

Gumibaroncsok minden méretben és márkában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések