2018. november 2., péntek

Győri középiskolai nyílt napok 2019

Győri középiskolai nyílt napok 2019

A következő rendezvények és nyílt napok ITT. Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis. A győri Móra Ferenc Általános Iskola és Szakgimnázium weboldala: mindennapi élet, felvételi információk, galéria, versenyek, és további hasznos információk.


Baliko Marta Szeretnem kifejezni tiszteletemet a tanaroknak a gyerekek felkeszitesebe,es azt a szinvonalas musor. Legyen szó egyetemi vagy középiskolai felvételiről, a nyílt napon mindegyik esetében érdemes részt venni. Bár az egyetemi nyílt napok később, a középiskolai nyílt napok java része ezen a héten lesz. Közeledik a felvételi jelentkezés határideje, de vészesen.


Szerteágazó épületegyüttese, amely egyszerre őrzi a múltat és mutatja be a jelent, csodálatos helyen, a Duna partján található. Itt tájékozódhat Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának, és Polgármesteri Hivatalának, valamint intézményeink működéséről. A tájékoztatóra a gimnázium épülete melletti. Nyílt órák áttekintő táblázata. Mi a pálya” Műszaki Pályaválasztó Fesztiválon intézményünk, a Győri SZC Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma is részt vesz.


A Generációk Háza szervezésében megrendezett Új Kisfaludy Napok Összművészeti Fesztiválon, - melyen Győr középiskoláiból több mit 2fiatal vett részt különböző kategóriában - diákjaink is sikeresen szerepeltek. A produkciókat és alkotásokat a zsűri arany, ezüst és bronz minősítéssel értékelte. Most zajlanak a nyílt napok a legtöbb középiskolában.


Vajon érdemes ezekre elmenni? Sok szülő nem tud szabadnapot kivenni, de vannak iskolák, amelyek a nyolcadik évfolyamról nem is fogadnak szülőket, csak diákokat. SZMSZC Petőfi Sándor Építészeti és Faipari Szakgimnázium és Szakközépiskola Szolnok, Petőfi utca 1. Közzé tesszük az elmúlt évekhez hasonlóan a középfokú intézmények által megküldött, összegyűjtött nyílt napok időpontjait.


Program az óvoda és általános iskola mellett már középiskolában is elérhető! GYŐRI SZOLGÁLTATÁSI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM. A végzős diáklány édesanyja hasznosnak tartja a középiskolai nyílt napot.


Nekem nagyon tetszett amit itt láttam. Régóta nézem már ezt az iskolát, mert nagyon jó alapokat ad - mondta el Kisgyörgy Gréta. Egyre közeledik a középiskolai felvételi, egyes iskolák már közzétették a nyílt napjaik időpontjait is. Miért érdemes elmenni, és hogyan készülhetnek a diákok a felvételire? Az első órában Sztyehlikné Hegyi Krisztina igazgatónő tart tájékoztatást a szülők és a diákok számára az iskola ebédlőjében, majd a második, harmadik és negyedik órák látogathatók az érdeklődők.


Győri középiskolai nyílt napok 2019

Debreceni Egyetem közép- és általános iskolái, melyek keddtől az érdeklődők előtt is megnyitják kapuikat. A nyílt nap menetét és fontosságát Lengyel Tünde, a Corvin iskola gyakorlati oktatója osztotta meg velünk. Középiskolai felvételi tudnivalók.


Hosszú éve immár annak, hogy oktatási intézményünk minden egyes őszi félévben kétszer megrendezi nyílt napját, amely a szakok elméleti és gyakorlati bemutatására, ismertetésére irányul. Kérjük, ne feledjék a felvételi értesítővel kiküldött adatlapot kitölteni, és beiratkozáskor az osztályfőnöknek aláírva átadni. A DSZC Vegyipari Szakgimnáziumának nyílt napjára még a szomszédos megyékből is érkeztek. A kémiai kísérleteket még a szülők is megtapsolták. A Győri Szakképzési Centrum a középfokú felvételi eljárás keretében szervezett központi írásbeli felvételi vizsgára felkészítő foglalkozásokat szervez nyolcadik osztályos diákok részére.


A felkészítő foglalkozásokon való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Megközelíthetőség A Törvényszék. Erre a bírósági szintre két módon kerülhet az ügyünk. Az egyik az, ha az első szinten hozott ítélettel szemben fellebbezésre kerül sor, míg bizonyos ügyekben eleve ezen a szinten indul a bírósági eljárás.


Már több száz millió forintos kárbejelentést kaptak a vezető biztosítók a múlt hét végi viharok és az elmúlt napok szélsőséges időjárása miatt - közölték a biztosítótársaságok. Az idei pályaválasztási nyílt napjainkon több, mint 5érdeklődő diáknak és szülőnek nyitottuk meg iskolánk kapuit. A Fehér Bot Alapítvány rendhagyó osztályfőnöki órája tartanak a 9.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések