2018. november 8., csütörtök

Győrújbarát lakópark

Százszorszép Lakópark , Győrújbarát. Kertvárosi hangulat, igényes környezet, zöldövezet, ez jellemzi ezt. Győr-Ménfőcsanak és Győrújbarát határán kerül megépítésére a lakásos lakópark , amiből első ütemben lakást építünk meg.


Lakópark környezete optimális családosok és pihenést kedvelők számára, hisz zöld környezetben épül, csodálatos látképpel a győrújbaráti dombokra, amik mögött lebújó Napot. Havonta több millióan választják az ingatlan. Lakópark egy domboldalban helyezkedik el, így szinte egyedülálló panorámával rendelkezik Győr irányába.


A társasház körül széles körút kerül kialakításra, ami a célforgalom miatt alacsony forgalmú és csendes lesz. Hangulatos új építésű ikerházak, családi házak Győr-Ménfőcsanakon kedvező áron, magas műszaki tartalommal, komoly referenciákkal rendelkező kivitelezőtől. Eladó új építésű lakások a lakopark. Ismerd meg a legújabb győrújbaráti lakóparkokat.


Győrújbarát lakópark

Az ország lakópark kereső központja, jelenleg 1lakóparkkal. Mert mindenki olyan helyet szeretne ahol nyugalomban, a város zajától, zsúfoltságától távol, egészséges környezetben nevelheti fel gyermekeit és ahol otthona a természettel összhangban, a valódi pihenést nyújtja családja számára. Az ingatlan szuterén elrendezésű és ennek köszönhetően az alsó szint, ahol a gyerek, és hálószoba van egy kádas fürdővel nagyon kellemes klímát varázsol akár télen, akár nyáron. Hegyalja Lakópark Győr-Ménfőcsanak Győrújbarát. Lovardánkat Győr közvetlen közelében, Győrújbarát határában építettük fel.


A helyszín kitűnő adottságokkal rendelkezik, egyik oldalról a Sokorói dombság nyúlványai határolják, másik oldalról dús rétek, mezők, erdősávok szegélyezik. A ZÉOSZ közhasznú civil egyesület. A magyar zöldtető, zöldfal építők hazai szervezete. Legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy Magyarországon minél több épület tetejét, illetve homlokzatát fedje növénytakaró. Befejezéséhez közeledik a Panoráma Lakópark III.


Már csak db sorház várja tulajdonosát! Társasház előnyei - kattintson ide! Győr mindenki által jó ismert részén, Vízivárosban, kiváló közlekedési lehetőségekkel épül a Tavirózsa Lakópark immár V. Győr szívében, csak pár perc sétára az Árkád bevásárló központtól, a belvárostól, az egyetemtől.


Számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőség sétatávolságra található. Győr-Ménfőcsanak, Győrújbarát -Bíborka lakópark , Győr-Gyirmót és Tét egyes utcáiban teljes szolgáltatás kiesés várható. Az egész lakópark csendes, a házak nem egymás tövében épültek. Tölgyes Lakópark Budapest, XI.


Győrújbarát lakópark

Győri eladó lakás hirdetés az otthonterkep. Miskolc zöldövezeti részén, a Fehér Akác lakópark mögötti nívós lakókörnyezetben épülő társasházban db lakás eladó. A 8m2-es telken, téglából (cm-es szigeteléssel) épülő társasház modern, új építésű ingatlanok környezetében helyezkedik el, zöldövezetben, panorámás kilátással. Győr-Moson-Sopron megyei Kisalföld napilap híreivel. Ingatlanközvetítők és magánszemélyek hirdetései.


INGYENES hirdetésfeladás! A mellékelt rajzok, adatok nem tekinthetők műszaki dokumentációnak. Még igénybeveheti a szocpolt, ne hagyja ki! A változtatás jogát fenntartjuk!


Győrújbarát lakópark

Az ár emeltszintű szerkezetkész állapotra értendő! Gyönyörű panoráma a Pannonhalmi Apátságra! Ha klasszikus hétvégi telket keres, kikapcsolódásra kertészkedésre vágyik, ezt a telket keresi.


Intézményeink év tapasztalatával, elhivatott szakemberekkel, akadálymentesített környezetben várják azokat az időseket, akik nyugdíjas éveiket biztonságban, nyugalomban, önállóságukat megőrizve, a közösség aktív tagjaként kívánják eltölteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések