2018. november 29., csütörtök

Kazincbarcikai zártkert sürgősen eladó

Kazincbarcikán zártkert telek eladó ! Havonta több millióan választják az ingatlan. Az eladó tiszasülyi zártkert jellemzői: 8mterületű 1méterre az élő Tiszától vezetékes víz és villany a telek előtt egy kb m2-es könnyűszerkezetes épület alapja található a telken gyönyörű, csendes környezetben fekszik tehermentes ingatlan művelés alól kivont zártkert Zártkert eladó Tiszasülyön! Az ingatlan a városból perc gyaloglással elérhető.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Csendes, nyugodt helyen vízközeli nyaraló eladó ! A földszinten és a tetőtéren kívül, a padlás tér is egy légtérben ki lett alakítva. A környék csendes, nyugodt. Gyönyörű kilátást nyújt a szemben lévő dombokra.


A szomszédos telkek közül kevés beépített, ha csendes helyre. Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok. A legfrissebb eladó családi házak Pest megye. Ingatlanirodák, tanácsadás.


Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. Zalabéren hétvégi ház nagy telken sürgősen eladó ! A lakótömb panelprogramon esett át, a. Szombathelyen, Parkerdőben 800m2-es kert kis tároló faházzal. A telken diófa, cseresznyefa és fenyők vannak.


Félkész sziklakert , tóaládi okok miatt sürgősen eladó ! Ez az eladó , felújított nyaraló, sok boldog napot, élményt és emléket fog jelenteni a Balatonnál, szülőknek a gyerekeikkel, nagyszülőknek az unokáikkal. Eladó , kiadó Telek, föld hirdetések Eger területén. Szeged aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Szeged közintézményei: orvosi rendelő, kórház, általános iskola, gimnázium, óvoda, felsőoktatási intézmény, szakközépiskola. Eladó használt és új építésű Családi házak!


Celldömölkön a Ság hegy keleti oldalán, pincével ellátott földterület, zártkert , szőlővel eladó. A zártkert alóli kivonás még nem történt, meg, de amennyiben az új tulajdonos igényli, azonnal kezdeményezhető. A terület a hegy lábánál a. Eladó lakások és házak, albérletek, kiadó lakások és házak.


Ingyenes hirdetés feladás. Budaörsön, Dunaharasztin. Magyarország ingatlan apróhirdetési piacán. Legyen szó ingatlan vásárlásról, bérlésről vagy hirdetésről, a Startlak az egyik legjobb választás az ingatlanhirdetési portálok közül.


Kazincbarcikai zártkert sürgősen eladó

Ft Főútvonaltól (Dobozi út) m-re db zártkert termő gyümölcsössel,gondozott telekkel. Víz,gáz bekötési lehetőség van. Több száz friss, ellenőrzött eladó Telek, föld hirdetés: 7m2-es - Miskol. Tégla falazatú, fa ablakai hőszigeteltek. Fűtése gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról is megoldott.


Az árat drasztikusan csökkentették a mielőbbi értékesítés reményében. Az udvaron garázs,valamint egy tároló is található. Az épület két család részére is megosztható külön bejárat elkészítésével. Eladó Zalaegerszeg Besenyő városrészének csendes mellékutcájában egy ikerház fele.


Kazincbarcikai zártkert sürgősen eladó

Az házrész m2-es, mely tartalmaz szobát, fürdőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések