2018. november 8., csütörtök

Holdjegy számítás

Online Hold-jegy-számítás - A Hold állandó körforgásával minden titkos vágyadat felszínre hozza. Számítsd ki Hold-jegye és segítségével váltsd valóra álmaid! A horoszkóp készítésének szempontjából fontos ismerni, hogy születésünk pillanatában mely jegyben tartózkodott a Hold. Születési dátumának megadásával kiszámíthatja, hogy Ön melyik holdjegybe tartozik. A Hold mindenkire hat, hiszen ez az égitest közelebb van hozzánk, mint bármely más bolygó vagy csillag.


Alaphelyzetben Hungary-t látsz, ez Magyarország. Helység: add meg születési helyed elsõ 2-betûjét, nyomd meg a keresés gombot, s a rendszer felsorolja a lehetõségeket. Gyakori a jó íráskészség és a közlésvágy, esetleg pletykás. Vonzalma alapja lehet néha számítás is. Szeret dolgozni, de hangulatát erősen befolyásolja munkája.


Férfi esetén a kiszámítható, józan gondolkodású és beszédes nőket kedveli. Lássunk egy ismert embert. Az előző lépéseken végighaladva látjuk, hogy a mérleg a tökéletes egyensúly és szépség jegyében született (a szóban forgó személy Rudolf Nurejev).


Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Add meg születésed idõpontját! Aszcendens számítás és kalkulátor ingyen.


Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és könnyen kezelhető kalkulátor. Az aszcendens fontossága Hiába születik az ember valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségük. A megfejtés az aszcendensben rejlik, mely meghatározza az ember külsejét, a stílusát és szokásait is. Válogatott Holdjegy linkek, ajánlók, leírások - Holdjegy témában minden!


Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! Ennek következtében a nyugati horoszkóp szerinti aszcendensünk és napunk a védikus horoszkópban a legtöbbször az előző jegybe esik. Az aszcendens által elfoglalt jegy az alaptermészetünket, míg a napjegy a spirituális beállítottságunkat, jellemvonásainkat, fizikai megjelenésünket, egészségünket és foglalkozásunkat határozza meg. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! A Hold-jegy mutatja meg, ki milyen érzelmi adottságokkal rendelkezik, emocionálisan hogyan reagál bizonyos dolgokra, mennyire gondoskodó, és milyen területen az, hogyan érzi magát az otthonodban, és milyen dolgokhoz kötődik, miket utál, miket szeret igazán.


Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens, amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. Kos aszcendensed révén olyan energia rejlik benne mely kiárad a megszokott keretek közül, és mindent lerombol. Ennek eredménye pedig a diszharmónia és az egyensúlyi helyzet felbomlása. Ugyanakkor aszcendensed magabiztossá is tesz.


Holdjegy számítás

Még akkor is, ha alapjegyed révén félénk és. Ha kitöltötted a fenti adatokat, akkor kattints a mehet gombra. Nehezen fogadják el a hosszú távú kapcsolattal járó felelősséget. Nem szívesen változtatnak a dolgokon, hacsak nem éreznek biztos talajt a lábuk alatt, vagy nem érzik azt, hogy érzelmi elkötelezetettségük valamilyen személyes előnnyel jár számukra. Az asztrológus által pontosan elkészített horoszkóp nagyon sokrétű elemzésre nyújt lehetőséget.


Ahhoz, hogy világosabb képet nyerjünk önmagunkról, rokonainkról, embertársainkról. Valamely személyiség felismerése érdekében a csillagjegyének megfelelo adatok mellett, tudnunk kell azt is, hogy a bizonyos jegyben született aszcendense milyen jellemvonásokkal járul hozzá a csillagzata által eredetileg adott karaktere, természete, temperamentuma alakulásához. A Hold életünk része szüntelen körforgásával, amely során újra meg újra áthalad a tizenkét állatövi jegyen. A teljes kört a hold nap, óra, perc és másodperc alatt teszi meg, azonban az újholdtól újholdig tartó időszak hosszabb, közben a Nap is továbbhala s ezt a plusz utat a Holdnak még be kell hoznia. Llewellyn Holdjegy számítás Spirituális Ezotéria Hoxa Meditálj!


Holdjegy számítás

Astronet Tarot lapos jóslás Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap. A Kos jön, lát, győz – és továbbmegy. Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, lobbanékony és szenvedélyes, okos és szellemes, de a kitartás, a türelem és a „hat tonna érzelem” már nem az ő pályája.


KIRÁLYOK, URALKODÓK, NAGY BIRODALMAK FEJEDELMI TAROT KÁRTYÁJA a XV. Visconti Sforza Tarot, mely a mostani Tarot kártyák őse. Középkori híres alkimisták munkaeszköze volt, s ha valaki uralkodók tanácsadójává kíván válni, akkor ezt a kártyát javasolt használni, az erő és a hatalom energiái hatják át az aranyozott kártyalapokat.


Számmisztika sorozatunkban a misztikus számok világába nyerünk betekintést. Megtudhatjuk miként befolyásolják a számok az. HOLDJEGY SZÁMÍTÁS Napi, heti, havi horoszkóp már szinte minden újságban, ezoterikus portálon elérhető, ám kevesen tudják, hogy az a Nap állása szerinti általánosságokat mondja el. Ugyanolyan olyan fontos a többi bolygó elhelyezkedése születésünk pillanatában, mindegyik más tulajdonsággal hatja át földi életünket.


A Deszcendens számítás az asztrológiában. A deszcendens szó latin eredetű, jelentése: nyugvó pont. Ez általában az Ekliptika azon pontja, amely egy adott helyen vagy időben épp a nyugati horizonton megy le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések