2018. november 9., péntek

Madár mese

Madár mese

Karácsony éjszakáján érdekes vendég érkezik az ablakon át, Berylune, a. Rozi egy ideje nálunk lakik. Na persze a csajt sem kell félteni- egyre biztosabban állíthatom, hogy hiszek abban hogy van előző életünk, nekünk is és az állatoknak is. Iratkozz fel a csatornára!


De eltűnt vele a ház is, az istálló, az ól az udvar – és egy gyönyörű palota kertjében találták magukat, az asszonyon selyemruha volt, az emberen bársony, s az aranyos hintó is ott állt befogva – akár rögtön beülhettek volna. MioMao - A papagáj, animáció, madár, mese. Az aranytojó madár (népmese) Hol volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, volt egy nagy-nagy hegy, azon a hegyen volt egy fa, annak a fának egyik ágán egy fészek, abban a fészekben egy madár. Akár hiszitek, akár nearanytojó madár , aki mindennap egy aranytojást tojt. Hát egyszer mi történt?


De, hogy egy fészekben talált tojásból milyen madárka lesz, azt nem is olyan egyszerű megmondani! Menten csörögni kezdett, a többi madár meg csúfondárosan nevetett a bátor tengelicén. A pirók is adott neki egy tollat, a sárgarigó is.


A feketerigó sem sajnált tőle egy farktollat, a vörösbegy pedig sapkát adott neki. The film is among the highest box office records in the history of Iranian cinema. Acclaimed Iranian actress Golshifteh Farahani stars in this film. Ingyen nézhető mesefilmek a neten. Online cartoon videos for free.


Liba, és vadul csapkodott varjúszárnyával, kinyújtotta hattyúnyakát, és pelikáncsőrét eltátva harsogta: - Kukurikuuuú! Mindenkinél szebb vagyok! Gabi a nyílméregbéka közbelépnek,és Gabi segítségével meg akarják mérgezni Azúrt,újra meg újra brópálkoznak,de nem járnak sikerrel. Gá-gá-gá, micsoda madár ez?


Madár mese

Ajánlom minden szülőnek, hogy ismertesse meg gyermekével. De az sem baj, ha ő is elolvassa, ha eddig nem ismerte volna. A kék madár valójában szép mese a boldogság örökös kereséséről, és annak felismeréséről. Fontos az üzenete: megtaníthatja a gyermekeket arra hogy figyelmesebbek és kedvesebbek legyenek, megértőbben forduljanak az apró dolgok felé is, és sose. Sok madár csőre ugyanis nem elég erős az egész napraforgó szemek feltörésére (pl. vörösbegy, ökörszem), e fajok csak a törött szemekből kihulló magtörmeléket, a napraforgóba keveredő gyom és egyéb apró magvakat tudják hasznosítani.


Rövid mese az Okosjáték tollából: Esti mese tőlünk Nektek, fogadjátok szeretettel! Egyszer volt, hol nem volt egy játékgyártó öregember. Ez az öregember gyönyörű játékokat készített. Nagyon sokat dolgozott vele. Egy játék több nap alatt készült el, szeretettel készítette.


Előző mese Következő mese Shrek , a mogorva Ogre egyedül él szeretett otthonában, a bűzös mocsárban. Az Ogre dühöngve keresi fel a nagyúrat, hogy vissza követelje otthona nyugalmát. Szöges ágy lesz fekhelyed!


Ha nem ado amit kérek, ide csordul majd a véred! Tombol, ijeszt, vadul rázza, kérését többször is kiáltja. De a madár , a kék, ismeri e gonosz mesét. Tudja és reméli, hogy a mese vége jó, történt már ilyen anno. Tűr és hallgat, szeme bánattal telve, Csalánkas le van érdekelve.


A Kék madár mindig velünk van, ha szeretjük egymást, és örülünk az élet legkisebb ajándékainak is. De mindig elrepül, ha bántjuk egymást, ha irigykedve figyeljük a mások örömét. Madarak és fák napja – madarakról szóló verseket azonban nem csak ennek a jeles napnak a kapcsán olvasgathattok. Verebeket, rigókat, cinkéket, fecskéket mindennap látunk, érdemes néha őket egy kicsit ráérősebben megfigyelni: vajon mit csinálnak, hová repülnek, hol keresnek táplálékot?


A(z) Angry Birds Toons S01Ecímű videót Ceruzás egyes nevű felhasználó töltötte fel a(z) Animáció kategóriába. Off Duty - Az Angry Birds Toons egy részes sorozat, melynek részei csupán pár percesek, s melyek egy-egy vicces történetet mutatnak be Az Angry Birds játékokból már. Karfi-all nevű felhasználó töltötte fel a(z) Animáció kategóriába.


Madár mese

Ez a kis madár egyszer nagyon megunta magát, rászállt egy kóróra. Kis kóró, ringass engemet! Nem ringatom biz én senki kis madarát! A kis madár megharagudott, elrepült onnan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések