2018. november 5., hétfő

Ha egy ferfi bizonytalan

Ha egy ferfi bizonytalan

Ha a Férfi bizonytalan velem kapcsolatban, akkor hogy lehet kiugrasztani a majmot a bokorból? Legyen az akár pozitív, akár negatív rám nézve, hogy velem akar-e lenni, de van erre valami jó viselkedési minta vagy recept, hogy mi adja meg a Férfiaknak a végső lökést, hogy végre biztosak legyenek abban, hogy kellek nekik vagy sem? Mivel a bizonytalan magatartás ugyanannyira egy tanulási folyamat „eredménye”, mint a magabiztos viselkedés, ezért, ha célzott gyakorlatokkal képesek vagyunk reakcióinkat, általános viselkedésünket objektíven felmérni, akkor gyakorlással, sok önfegyelemmel képessé válhatunk negatív magatartásformáinkat pozitívvá. Ha egy nő szeret, akkor szerethetően viselkedik. Gondoskodó, érdeklődő, féltő, tiszteli a férfit, felnéz a férfira és odaadó szerető.


Ha egy ferfi bizonytalan

A férfiak sokszor nem tudják befogadni ezt a fajta kedvességet, akár már egy működő párkapcsolatban sem, ilyenkor – ha nem is tudatosan – de hátrább lépnek. Egy párkapcsolatban a nőnek az a legfontosabb, hogy érezze a partnere támogatását és szeretetét. Nem véletlen, hogy a második legrosszabb dolog, amit a férfi tehet, az a megcsalás. Mégsem ezt utálják a legjobban a nők egy párkapcsolatban. Hanem azt, ha a férfi teljesen bizonytalan , és totálisan átengedi az irányítást.


Egy udvarias ember meghallgat, bólogat, de valójában nem igazán figyel. Ha egy férfi emlékszik a rokonaidról szóló történetekre, akkor úgy véli, minden szavad fontos. Minél közelebb szeretne hozzád lenni, s ez segít emlékezni minden információra, amit elmondasz neki. Ez egy igen ritka, ugyanakkor értékes tulajdonság. Minden perverzitàs érdekel de szivesen irànyitok is ha arra van szükség.


Köszönöm hogy végig olvastad. Bizonytalan Nő - pétfürdő - Veszprém megyei és Székesfehérváriak érdekelnek. Szeretem a mellkínzast Szeretem ha uralkodnak fellettem, nem vagyok vékony de annyira kövér sem. Ez általában nem jelent feltétlenül rosszat, csupán annyit, hogy a pasi még kicsit bizonytalan , ha úgy tetszik, még időt kér Tőled.


Ha te is olyan férfi mellett vagy, aki nem a szavak embere, vagy akiből csak harapófogóval lehet kihúzni, miről mit gondol vagy hogyan érez, biztosan tucatnyi alkalommal kellett már válasz híján félretenned magadban a kérdést, szeret-e a párod vagy sem. Akkor is nehéz lehet, persze, ha a párod mondja ugyan, hogy szeret, de te mégis bizonytalan vagy ebben. Duett Szinetár Dórával, Bereczki Zoltánnal, Dósa Matyival. Az album már megjelent. HA “csak” magadat képes vagy két lehetőség közül az egyik módon meghaladni… A bizonytalan férfi NEM veled kapcsolatban, hanem általában bizonytalan , és ezért továbblépni is két módon lehet.


Az egyik, hogy benned bizonyosodik meg, a másik, hogy magában. Képes vagy rá, hajrá, jó munkát! Barátsággal, Joós István. A legkínosabb bakik, amiket egy férfi elkövethet, ha akar egy nőt Ha egy férfi vonzódik egy nőhöz, többféle módon viselkedhet.


Lehet félénk, magabiztosan nyomuló, de előfordulhat az is, hogy komplett idiótát csinál magából. Egy szerelmes férfi mindig meg akar ölelni, vagy csak nézni és hallani akar tége amennyire csak lehetséges. Időnként hozzád ér, vagy csak okot keres arra, hogy megérinthessen. Nézd el neki, oda van érted. Ha a fültől-fülig mosolyt látsz az arcán, akkor nyilvánvaló, hogy öröm számára, hogy lát téged.


Nehézséget okoz, nyomaszt, nem tudo hogy helyes-e, ha azt a valamit megteszed vagy sem. Az is intő jel, ha a partner állandóan máshoz hasonlítgatja magát. Például egy olyan kollégához, aki nagyobb sikereket ért el, vagy éppen a szerelme exéhez, és mindig azokat az aspektusokat emeli ki, amiben ő szerinte rosszabb, értéktelenebb, mint a másik személy.


Ha igazak rá, menekülnöd kell! Egy rossz főnök teljesen tönkreteheti a mindennapjaidat: hatására állandó gyomorgörccsel mész majd a munkahelyedre, feszült és elégedetlen leszel, valamint az önbecsülésed is fokozatosan romlani fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések