2018. november 21., szerda

Ha elengeded uralod

Uralod ha elengeded , eléred ha nem kergete tiéd ha már nem akaro megtalál ha nem kutatod. or Create an account to see photos of Kornél Kincses. Engedd el, s a tiéd lesz örökre. Hosszú ideig nem értettem ezt a mondatod.


Rengeteg fejtörést okozott, hogy megfejtsem. Most már tudom, csak akkor és annak sikerül ezt valóban megérteni, éreznie, ugyanakkor elfogadnia, ha valóban átéli. Chat with Márti, on Twoo. Az ember mindig többet ér,mint az arca.


Mert a szíve és lelke egyik fotón sincs rajta. Elére ha nem kergeted. Néha ha rád gondolok sírok, néha nevetek, néha ordítok, aztán megint ott a mosoly.


Ha elengeded uralod

Van olyan, hogy ha elengeded őt, akkor mégsem indul el feléd. Ilyenkor örülj, mert ezzel az történik csupán, hogy egy korszak végéhez ért, sokat adott, de ideje indulni az új felé, mert KÉSZ vagy rá,kész vagy indulni az új élet felé! Ha elment, akkor azért ment el, mert így találta jobbnak. Ez neked fáj, de ő akkor is ezt választotta, neki akkor is így jó. Ha szerete akkor azt akaro hogy jó legyen neki.


Ha pedig neki tényleg nélküled a jobb vagy mással…. Tudom, hogy ezt nagyon nehéz megtenni és idő kell hozzá. Ha eddig nem tanultuk meg ezt a kulcsfontosságú életleckét, gyermekünk serdülése a legjobb pillanat erre. Hiszen ez a záloga annak, hogy a tizenéves kor során és majdani felnőtt gyermekünkkel is megőrizhessük a jó viszonyt. Tiéd ha már nem akarod.


Ha nem kell előlünk elmenekülnie, örömmel visszatér, élő, tartalmas kapcsolatban marad a szüleivel. Megtalál, ha nem kutatod. Tied ha már nem akarod.


Ha látom hogy el vagy kékülve hátbaváglak, hogy kiköpje ami a torkodon akadt. Mikor mosolyogsz, tudom, végre sikerült valakit bevinni az ágyadba. Amikor félsz valamitől emlékeztetlek rá minden pillanatban, amikor csak lehet.


Ha azt mondanám, hogy van egy ilyen gyűrűm, mire használnád? Major Gyöngyi filozófus és feléjük nyújtja a gyűrűt. Habár foglalkozásunk témája jelen esetben egy nem létező legendás tárgy, mégis a hatalom fogalma, amelyet képvisel, nagyon is valóságos.


Ha túlságosan elérhető vagy valaki számára (akit szeretsz), akkor el fog hagyni, mert rádún. Aki elérhetetlen, az finoman érinti a világot. Nem használja ki, nem facsarja ki a dolgokat, embereket, míg össze nem fonnyadnak, különösen nem azokat, akiket szeret. Meggyőződésem, hogy minden történést mi választunk az életünkben.


Azt is, amit látszólag nem akarunk. De ha elengeded őt, akkor ki tér vissza utána? Megkérdeztem egy barátnőm erről és azt felelte, hogyha gyenge a barátom, akkor ebből csak az fog leesni neki, hogy mindezt máskor is megteheti, és ebben a kapcsolatban ő uralkodik.


Kedd – Jobb, ha elengeded …. A hosszú hétvége után bizony nehéz lesz a keddi nap mindenki számára, de nem is fizikálisan és mentálisan lesz nehéz a mai nap, hanem lelkileg! Ha felnőtt vagy, és szeretné hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot. A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.


Ha elengeded uralod

Ha úgy alakul, akár nélkülem is… Na akkor szereted igazán, feltételek nélkül, szabadon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések