2018. november 12., hétfő

Horoszkóp 2019 szeptember

Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. A szeptember pozitív energiát tartogat a Kos számára. Bár ez a hónap ideális a szerelem szempontjából, azért a családtagjairól és a barátairól se feledkezzen meg. A rendelkezésre álló szabadidejéből fordítson valamennyit a fizikai kondíciója fejlesztésére is.


Horoszkóp 2019 szeptember

A Nap, a Vénusz és a Merkúr ma az ön első sorsterületén utazik át. A megnövekedett energia és a megújult önbizalom most segíti önt abban, hogy valami új, szokatlan dolgot tegyen. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Patkány évének kezdete.


Meglehetősen változékony és különösen aktív időszak várható a Disznó hónapjában, ezért ahogy mindig, most is érdemes minél tudatosabban felkészülni rá. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Az egészségére nagyon kell vigyáznia most, a hatodik sorsterületen hátráló Neptunusz és a vele szemben a tizenkettedik életterületen haladó négy égitest miatt, most ön rendkívül érzékeny lehet a mérgezésre, alkoholra, vagy egyéb szennyező dolgok igen károsak lehetnek a szervezetére. Kos: Fokozott lelki érzékenység lehet rád a mai napon a jellemző, amikor könnyebben meg.


Szűz (augusztus - szeptember 22) Munkahelyén pozitív kezdeményezései kapnak visszhangot. Mindig alaposan átgondolja az anyagi helyzetét, és bár ünnepek előtt sok kiadás vár önre, kéznél van több jól használható terv. Amennyiben tanulmányokat folytat, ennél fogékonyabb, kedvezőbb időszakot nem is lehet elképzelni. Bika – szeptember havi horoszkóp A hónap elején még joggal siratod a nyarat és a pihenést, hiszen ez a belső nyugalom és a harmonikus kapcsolatok ideje volt számodra. Ugyanakkor tele vagy megvalósítandó tervekkel és hozzá energiával, így ez az időszak igazán remek lenne arra, hogy valami újba kezdj.


Lehet, hogy nem örülsz ennek a szerepnek, mert nem bírod a feszültséget, de valakinek muszáj ezt is vállalnia. This feature is not available right now. Please try again later.


Ikrek – heti horoszkóp. A hét első felében egy régi ismerős, vagy barát kerülhet elő és veheti fel veled a kapcsolatot. Ha volt a múltban valamilyen kellemetlen momentum az illetővel való kapcsolatban, akkor most lehetőséged van ezt is elrendezni, vagy legalábbis megtörni a jeget és utat nyitni egy kedvező folyamat irányába.


Most elemedben lehetsz, ha tanulno vizsgázno vagy éppen egy rejtvényt, esetleg egy rejtélyt kell megoldanod. Pompás eredményt érhetsz el, amely miatt. Kos: A mai napon éghet a kezed alatt a munka. Kos: Még az is lehet, hogy döbbenten fedezed fel, olyan valaki iránt érzel vonzalmat, aki.


Kos: Érdemes a nagyobb vásárlásokat a mai napon bonyolítani, mert most nagyon jól. A siker soha nincs ingyen Horoszkóp minden hétre. Itt a szeptember havi horoszkóp is! Néha nagyon nehéz tenni az egészségünk érdekében.


Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 19-én is! A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban.


Horoszkóp 2019 szeptember

Sajnos a hét uralkodó bolygója a Merkúr, még mindig hátráló mozgásban van. Ezért érdemes most elrontott dolgaink kijavítására fordítani az energiánkat. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének.


Várj ki még egy kicsit, és megtudo hogy hol érdemes kérdezősködnöd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések