2018. november 12., hétfő

Mackós mese ovisoknak

HeyKids app Androidra és iOS. Mackós versek, mondókák: macis versike minden medverajongónak! Macis versek, mondókák: minden gyermek kedveli a macikat és bizonyára van egy pihe-puha plüssmacija is. Ezek a hatalmas, izmos, lomha medvék bizony sok bájos vers és mondóka ihletői, amikből néhányat most be is mutatunk.


Mackó brummog: irgum-burgum, Bundám rongyos, ezért morgom. Elballagott a szabóhoz, De a szabó pénzért foltoz. A mackónak nincsen pénze, Elköltötte akácmézre. Dehogynem - mondta a villám. De kinek hinnéd el, hogy nem történhet veled semmi baj, ha nem saját magadnak?


Ha beleesel az óceánba, akkor eggyé olvadsz a testvéreiddel, és hatalmasabb leszel a leghatalmasabb viharnál is, a leghangosabb villámnál is. Cserepes Andrea:Brühühü Brumi Hullámzó hegygerinceken és tükörsima tengereken túl, bodros bárányfelhők alatt sziszegő,szuszogó országban, annak is a legeslegközepén,van egy nyüzsgő nagyváros,a nagyváros szélén pedig egy hatalmas, arka állatkert. Köszönöm Adrienn, hogy így látod ( most már tényleg pironkodom), de ez közel sincs így. Csak épp sok verset ismerünk, no meg ha van valamilyen téma, mint jelen esetben a macis, akkor megnézem, hogy mi lellhető még fel a mi verstárunkban. Mesék, versek, mondókák ovisoknak.


Mackós mese ovisoknak

Hírek, információk medvékről. Minden, ami medve és maci. Az öreg párt, aki csak ismerte, mindenki kedvelte a faluban. Terus néni és Imre bácsi szelíd békességben, csendes harmóniában éldegélt kicsi házukban, melynek utcafrontján nyaranta tarka virágok sokasága díszlett, a hátsó kertben pedig számos, különleges gyümölcsöt érlelő fát ápoltak, neveltek.


Nem lehet elégszer hangsúlyozni mennyire fontos a gyermekek életében a mese. Számos kutatás bebizonyította, hogy azok a gyermekek akiknek otthon rendszeresen olvastak, mondtak a szülők mesét könnyebben ment az olvasás, a szövegértés, a problémamegoldás, a kreatív alkotás, a tanulás. Berg Judit , Vándor Éva , Pásztohy Panka Panka, a tündérlány és Csiribí, a tündérfi különös és mégis emberi kalandjai az erdő közepén. A mackós fa vonat ösztönzi a kicsiket a mászásra, járásra. A játék fejleszti a gyerekek mozgás koordinációját és fejleszti a motoros készségét.


Kifestők több mint 1témában! Ha szeretsz kifestőkkel játszani! Autós kifestő, lányos kifestő, fiús kifestő! Annyiféle kincs létezik a világon!


A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket. Kedvenc népmesém rajzpályázat eredménye Népmese rajzpályázat felhívás Diafilmek Farkas L. Barabás Éva: Morgó Mackó kalandjai — mese 01. A nagy erdőben kis medvebocs született.


Mackós mese ovisoknak

Mamija Morgónak nevezte el. Esténként így ringatta álomba lágy mackódallal. Napról napra szebb és nagyobb lett. Sokat homokozott pajtásaival, labdáztak is, ugráltak is, egyszóval vígan voltak.


Showing 1–of 5. Csupa-csupa fiúknak való mese ! Volt annak két iciri-piciri kis ökre, rákaptak egy iciri-piciri kis tökre. Csizmát húz az iciri-piciri kis macska, hová lett az iciri-piciri barmocska? Itt van az ősz, itt van újra.


Mackós mese ovisoknak

Szeptember első heteiben az óvónő számára legfontosabb az új gyerekek beszoktatása, az érzelmi biztonság megteremtése, családlátogatás. Nemes Nagy Ágnes: Ki ette meg a málnát — animáció Nagymosást tart medve néni Két kisfia kérve kéri: Míg te mosol, licsi-locs, málnát szed két kicsi bocs. Rövid mese az Okosjáték tollából: Esti mese tőlünk Nektek, fogadjátok szeretettel!


Egyszer volt, hol nem volt egy játékgyártó öregember. Ez az öregember gyönyörű játékokat készített. Nagyon sokat dolgozott vele.


Egy játék több nap alatt készült el, szeretettel készítette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések