2017. október 25., szerda

Virágkötő tanfolyam tatabánya

Virágkötő tanfolyam tatabánya

Zöldterületi kisgép-üzemeltető tanfolyam. Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam. Egy jó képzést kell annak érdekében választania, hogy kellően megismerje egy virágkötő üzemben, különböző szintű virágértékesítési helyeken a virágkötészeti tevékenységet, virágkezelést, előkészítést, virágdíszek készítését, mint pl: csokrok, tűzött virágdíszek, koszorúk, ünnepek alkalmi díszei. Megszerzett tudásod máshol is hasznosíthatod.


Ha alapfokú végzettséggel rendelkezel (általános). Tanfolyamok , képzések: Tatabánya. Fő tevékenységi területeink: szakképzés és továbbképzés egyéni jelentkezők, vállalati és intézményi megrendelők számára, továbbá vizsgaközpont és szakgimnázium működtetése.


Cookie beállításokkal kapcsolatos tájékoztatás. Masszőr, egészségügyi, szépségápolási, műkörmös, kereskedelmi, pedagógiai tanfolyamok országosan. Az alapfokú gyakorlati képzésen túl virágkötő kiállításokat és kézműves foglalkozásokat is szervezünk a hallgatók munkáiból és részvételükkel, a szakma népszerűsítése, a közízlés fejlesztése, a környezettudatos szemlélet kialakítása érdekében.


A CNC gépkezelő tanfolyam résztvevői kedvezményes áron juthatnak hozzá a képzéshez szükséges tananyagokhoz, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló jegyzetekre, tankönyvekre. Bérügyintéző tanfolyam. Közbeszerzési referens tanfolyam.


Pénztárkezelő és valutapénztáros tanfolyam. Irodai titkár tanfolyam. Társadalombizosítási ügyintéző tanfolyam. Tűzvédelmi előadó tanfolyam. Ingatlanközvetítő tanfolyam.


Jelenleg felhasználó olvas minket. Az EFEB bizonyítvány garancia a sikerre. OKJ tanfolyamok képzések szakképzések felnőttképzések széles választéka. Könnyen elérhető oktatási.


Főoldal Részletek Feltételek Jelentkezés Kapcsolat facebook oldal. Intézményünk, az „IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft. Európai Uniós pályázat által finanszírozott, csoportos képzési formában.


A legcélzottabb hirdetés Önnek. Hirdessen az Országos Médiahálózaton! Fórumcsoport, Blogcsoport, Médiacsoport. Felkeltettük az érdeklődésedet? Induló tanfolyam kínálatunk.


Tekintse meg az aktuális tanfolyam lehetőségeket és válassza ki az önnek leginkább megfelelőt! Virágkötő tanfolyam most 20. Ft kedvezménnyel, a Centrum Oktatóközpontban! Részletfizetési lehetőséggel, hétvégi és esti csoportokkal, profi szakoktatókkal várunk Téged!


A logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyam célja, a résztvevők felkészítése a logisztikai tevékenységek tervezésére, lebonyolítására, a logisztikai rendszerrel kapcsolatos vezetői munka támogatására. Tatabánya területén valamint országos és nemzetközi szinten is. Tagjaink között sok virágkötő mestert üdvözölhetünk, akik a szakmai és minőségi munkát felügyelik. A szakképesített virágkötő -virágdekoratőr alkalmas a dísznövénytermelő, virágkötő üzemben.


A virágkötő és virágkereskedő virágkötő üzemben, különböző szintű virágértékesítési helyeken (stan pavilon, üzlet, szalon), virágkellék-nagykereskedelmi szakáruházban eladói és virágkötészeti tevékenység végzésére alkalmas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések