2017. október 30., hétfő

Pharmatex hüvelykúp mennyire biztonságos

Pharmatex hüvelykúp mennyire biztonságos

Mivel spermicid hatásúak (spermaölő) a hüvelykúpok eleve óvszer használata sem szükséges állandó pároknál, és nem jöhet létre terhesség. Most új fogamzásgátlási módszer után kell néznünk a párommal. Pharmatex termék a legkényelmesebb? Mivel az elmúlt években nem használtunk gumit,ezután. Fontos figyelmeztetés A leginkább biztonságos védekezési mód a szexuális úton terjedő betegségek ellen a kondom használata.


Helyi, hormonmentes fogamzásgátlás lehetséges egyrészt óvszerrel (ami nem csak a nem kívánt terhességtől vé hanem a nem úton terjedő betegségektől is), másrészt a hüvelybe juttatott spermaölő hatású krémmel, kúppal, vagy hüvelytablettával. Van még más ilyen, amit csak esemény előtt kell használni? PHARMATEX 1mg hüvelykúp db. Tudnivalók a pharmatex 1mg hüvelykúp alkalmazása előtt. A hormonmentes fogamzásgátlási módszer Pearl indexe megfelelő (előírás szerinti alkalmazás esetén )a fogamzásgátló tabl-val azonos!


Sokan ezt másképpen véleményezik,de ez téves. Alkalmazásakor az előírásokat figyelembe kell venni (vegyszermentesség,felhelyezésmóidőpont,stb). Véleményem szerint az előírás,leírás szerinti alkalmazás alapján ez.


Pharmatex hüvelykúp mennyire biztonságos

Szegediek, mennyire biztonságos oda utazni most? Mennyire fontos a magzatvédő biztonsági öv? Használ valaki kutyaajtót? Nőgyógyászt kérdeztem meg róla, elismerte, hogy jó alternatív fogamzásgátlási mód (mivel a hormontablettát abba akartam hagyni).


A hatékonyság attól függ, mennyire figyelmesen használják. Ez a készítmény helyileg alkalmazható fogamzásgátló, amely fertőtlenítő hatással is rendelkezik. Fogamzásgátló tulajdonsága azon alapul, hogy tönkreteszi a hímivarsejtek ostorrészét, valamint a fej szétesését okozza, ezáltal a hímivarsejtek fogamzásképtelenné válnak. Ft-os kedvező áron online megrendelhető. A keresett árucikk megtalálása után választhatja a házhozszállítást, akár már óra alatt otthonában köszöntheti a keresett terméket.


Pharmatex hüvelykúp mennyire biztonságos

Egyéb: meglepődve olvastam a honlapján, hogy az óvszert nem tartja biztonságos védekezésnek, valami olyasmit írt valakinek válaszként, hogy ha biztonságos lenne, akkor nem találták volna ki a fogamzásgátlót. Nekem onkológus doktornő korábban pont az ellenkezőjét mondta. Azonban nalam semmilyen mellekhatassal nem parosult a problema csak tabletta iras okan mentem el vizsgalatra is. Kerdesem az lenne hogy mennyire szukseges hogy a parom is szedje a gyogyszert es szabad e szexualis kapcsolatot letesiteni a gyogyszer szedesi ideje alatt. Azt szeretném kérdezni, mennyire hatékony ez a gél óvszerrel kombinálva?


Mert tudjuk, hogy önmagában nem elég a gél, de óvszerrel lenne-e értelme, ill. Ha igen, hogyan érdemes használni, hogy a legnagyobb hatékonyságot érjük el? Előre is köszönöm a választ.


Nem tudjátok hol lehet kapni? Legalább helyen voltam Pesten,mindenhol azt mondták hogy október óta nem kaptak. Megkérdeztem a nőgyógyászomat hogy mennyire biztonságos , ő elhúzta a száját,és azt mondta hogy tavaly pharmatexes abortuszt csinált. Hát,reméljük a legjobbakat.


Akkor ugye ezzel a spermás kézzel hozzáérek az óvszer külsejéhez, s felhelyezést követően folytatódik az aktus. Ha csere előtt CSAK vízzel mosok kezet, péniszt, akkor az ebből adódó kockázat mennyire csökken, ha van egyáltalán? Azt csak kiegészítő módszernek ajánlanám. Annak nem szokott mellékhatása lenni.


Sokan szednek fogamzásgátló gyógyszert pajzsmirigy betegség mellett, de ha nem javasolja a kezelőorvosa, akkor ne szedjen. Minden szövettan azt mutatja, hogy ösztrogén termelődik- ezért van mindig hyperplázia ( túlburjánzás)Ha pecsételés van a gyógyszerekre, akkor a ciklus második felében van kell mindig adagolni a gyógyszert ( Norcolutot vagy Duphastont) Tehát így: hét gyógyszer nélkül, heét Norcolut 2x2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések