2017. október 16., hétfő

Ha a férfi össze akar költözni

Posztolónk sokat társkeresőzött korábban, és őt is meglepte a tény, hogy szinte csak foglalt nők jelentkeztek. Ha egy férfi meg szeretné osztani a hajlékát egy nővel, akkor ez is biztos jele lehet annak, hogy komoly szándékai vannak. Tehát, ha a párod azt szeretné, hogy összeköltözzetek és elmondja, hogy úgy szeretné berendezni a lakását, hogy az neked is a kedvedre legyen, akkor biztos lehetsz abban, hogy.


Ha a nő csak átlagos, de a férfi átlagon felül vonzó, akkor a férfi fog választani a körülötte lévő nőkből. Illetve nyilván a nőnek is el kell döntenie, hogy kell-e ez a férfias, intelligens, humoros, kedves, állatian vonzó férfi vagy nem. Párom össze akar költözni , mi legyen?


A helyzet az, hogy az én fizetésem 5x annyi, mint neki. Viszont a férfi mondta neki,hogy ha jobb melohelyet talál az eddiginél, össze akar vele költözni. Viszont a nő mondta neki,hogy Ő minimum évig nem szeretne magára akar költeni,olyan dolgokra amiket eddig nem tudott megvenni a kevés pénze miatt!


Ha a férfi össze akar költözni

Szóval nem albérletre akar minimum évig keresni,hanem magára. Azt mindenesetre megfogadtam, hogy sosem fogok kezdeményezni egy pasinál sem, mert eddig mindig én húztam a rövidebbet. Ha valaki össze akar költözni , akkor nem jó halogatni, mert inkább derüljön ki előbb, milyen a másikkal élni, mint hogy úgy járjon, mint én. Négy és fél év járás után hihetetlen kiábrándító volt, amit láttam. Ha nem mond kerek perec nemet, de titokban ellenérzései vannak, akkor lehet, hogy céloz arra, hogy neki kényelmetlen ez a helyzet, vagy számodra válhat kényelmetlenné.


A férfi agyban csal épp. Nem szereti a lányt, ezért. El van vele, eszi amit főz, dicséri a ruháját, de szerelem és testi akarat nincs. A lényeg hiányzik, a többi megvan. Ha persze fiatal még a barátnő, belefér hogy mara szenve később meg szomorkodik az elcseszett évek miatt.


Lehet így, akár egy életen át. Azok után, hogy pénteken a magyar női vízilabda-válogatott 10-9-es vereséget szenvedett Ausztrália legjobbjaitól a dél-koreai vizes vébé bronzmérkőzésén, magyar idő szerint szombat délelőtt a férfiakon volt a sor, a mieink Horvátország ellen ugrottak medencébe. Ha a férfi úgy érzi, jól döntött és megbizonyosodik arról, hogy örömet okozott, több ilyen alkalmat akar majd teremteni, hogy növelje az önbecsülését azáltal, hogy téged boldoggá tesz. Amikor beszélgetésre kerül a sor, mindig figyelj arra, amit a férfi mond.


Légy érdeklődő, kérdezz vissza, jegyezd meg mit mesélt neked. A baj akkor van, ha még csak arra sem akar időt szánni, hogy megismerje a nőt, akit kiválasztott, az első vagy második randi után szerelmet vall és már össze akar költözni , gyakorlatilag rátelepszik a partnerére, és nem érdekli, hogy az mennyire ér rá, vagy hogy annak mennyi kedve van ennyire hamar fejest ugrani egy kapcsolatba. Nem akar megismerni a párom családja, mit tegyek? Titok ismerők, mit tegyek, ha nemkívánatos személyek akarnak a szomszédba költözni , hogy befolyásoljam a döntésüket? Ha heteken belül kimondja, hogy szeret, össze akar veled költözni , és már azt is tudja, hogy fogjátok hívni a gyerekeiteket, valószínűleg érzelmileg problémásan kötődik.


Ha a férfi össze akar költözni

Ez az állítás sok mindenre mondható, de a ruházatunknál különösen igaz. Hiába válogatjuk össze a legmárkásabb ruhadarabokat, ha a részletekre nem fordítunk kellő figyelmet. Egy ilyen részlet például a megfelelő öv kiválasztásása. Férfi övekből is nagyon széles válaszékot nyújt a ShopALike. Az autó vezetője súlyosan megsérült.


Megismerkedésükkor munkát kínált a szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele. Előbb fel kell újítani azt a házat, amiben laknak majd. A éves nő évekkel ezelőtt ismerkedett meg a Kétsopronyban élő nyugdíjassal, de akkor nem alakult ki közöttük semmilyen kapcsolat. A napokban viszont a nő felhívta a férfit, hogy találkozni akar vele. A találkozó után azzal hitegette, hogy össze akar vele költözni , szeretne hozzá menni feleségül.


A román választási törvény értelmében annak, aki elnökjelölt akar lenni, 2ezer támogatói aláírást kell összegyűjtenie. A megyékben, helyi szervezetekkel rendelkező nagy pártoknak ez ujjgyakorlat, de mit tegyen a dúsgazdag üzletember vagy a színész, aki a november 10-i államfőválasztás után be akar költözni a bukaresti Cotroceni Palotába? Nyavalygott, nem tudja, hogyan mondja meg neki, hogy el akar válni.


Aztán már azon nyavalygott, hogy megmondja-e egyáltalán. Van-e joga a saját boldogságát keresni. Aztán: vajon boldogok lennénk-e (!) mi ketten egyáltalán, vagy feleslegesen törné össze a neje szívét. Egy idő után egyre többet nyaggattam, ki ne nyaggatta volna? Ha hosszútávon jót akarsz a gyerekednek, NE költözz össze ezzel a férfival!


SEMMI más nem fontos, csak a gyereked lelke, és ez az ember nem fog jót tenni neki, le fogja rombolni az önbizalmát, az önbecsülését, te meg két év múlva a hajad fogod tépni, hogy hova tetted az eszed és bele fogsz roppanni lelkileg a villámhárító szerepbe. Allison össze akar költözni Carllal, de a férfi még bizonytalan. A visszaút előtt az FBI ügynökei feltartóztatják a különc viselkedése és hobbijai miatt terroristának tűnő Carlt.


Pete a helyszínre utazik és megmagyarázza Carl viselkedésének valódi okát, a motivációs szemináriumon tett fogadalmat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések