2017. október 23., hétfő

Ptgreg01

Ptgreg01

Továbbá a PTGREG--es és a TAM-02-es lap kiegészítésre került az üzlet rövid nevének és rövid címének feltüntetésére szolgáló mezőkkel. Az üzlet rövid nevét és címét úgy kell megadni, hogy az kerül megjelentetésre az online pénztárgép által kibocsátott nyugtán, illetve egyszerűsített számlán. Melyik AP számot kell megadni a PTGREG adatlapon? Minden esetben a cserélendő pénztárgépek AP számát kell megadnia az üzemeltetőnek. Erre a PTGREG--es adatlap (C) blokkjában, a támogatást igénylők esetében pedig a PTGREG-TAM--es lap (B) blokkjában lesz szükség.


Ptgreg01

PTGREG-lapon pedig már csak a fennmaradó mennyiséget kell szerepeltetni, amire már nem vonatkozik a támogatás. A nyomtatvány PTGREG-lapjának (A) blokkjában meg kell jelölni, hogy átszemélyesítési kód igénylése történik, tekintettel arra, hogy a pénztárgépek első üzembe helyezéséhez szükséges kód is ezen a nyomtatványon igényelhető. A PTGREG--es lap kizárólag a támogatási tartalommal nem rendelkező üzembe helyezési kód igénylésére szolgál. A nyomtatványt az elektronikus bevallásra kötelezett üzemeltetőknek elektronikus úton kell benyújtaniuk, egyéb esetben az adatlap papír alapon is benyújtható. Eddig országosan több, mint ezren kezdeményezték, mindenki ismeri a saját megyéje adatát, azt ismertetni tudja.


Annak sulykolása fontos, hogy adják be a. PTGREG-lap (A) blokkjában szerepeltetni kell azt a nem támogatásos pénztárgép összmennyiséget, ami régi gépek lecserélésére és azon felül esetlegesen további gépek beszerzésre vonatkozik. Ebből a mennyiségből a (C) blokkban fel kell sorolni a lecserélendő gépek adómemóriájának AP számát az a) oszlopban. Figyeljünk oda arra, hogy a PTGREG--es kóddal ellátott nyomtatvánnyal csak az üzembe helyezési kódot igényelhetjük, ebben nincs támogatást igénylő rész. Ha viszont jogosultak vagyunk a pénzre, és szeretnénk is igénybe venni a maximum ezer forint kasszánkénti támogatást, ugyanezen az űrlapon töltsük ki a TAMés. Ehhez a fent említett nyomtatvány PTGREG-jelű lapját kell kitölteni, majd elektronikus vagy postai úton megküldeni azt a NAV részére.


Ptgreg01

Az ezer forintos állami támogatás igényléséhez a nyomtatvány TAM-és TAM-lapjainak kitöltése szükséges. Online adatkapcsolatra képes pénztárgép beszerzés támogatása” általános szabályok szerint A PTGREG adatlap részei Főlap PTGREG-- a. A PTGREG-valamint PTGREG-TAM-lapot üzemeltetési helyenként (telephelyenként) kell kitölteni, azaz annyi ilyen lapot, amennyi üzemeltetési hellyel (telephellyel rendelkezik). Ezeken a lapokon üzembe helyezési kódot gépenként kell igényelni, azaz minden darab pénztárgép egyedi üzembe helyezési kódot kap a NAV-tól. Ebbõl a mennyiségbõl a (C) blokkban fel kell sorolni a lecserélendõ gépek adómemóriájának AP számát az a) oszlopban. Az elmúlt években az általános forgalmi adóból (áfa) származó bevételek gyorsabban nőttek, mint a gazdaság.


A NAV napon belül minden egyes pénztárgéphez elküldi elektronikus formában a karakterből álló regisztrációs kódot, amely – megfelelő feltételek esetén – a támogatás igénybevételéhez is szükséges. Ha jogosult a kasszánként legfeljebb ezer forintos állami támogatásra, akkor ugyanezen a nyomtatványon a TAMés TAM lapokat kell kitöltenie. Második lap PTGREG-: Az 5db-on felüli pénztárgépeket kell itt regisztrálni. Ft állami támogatásra, vagy több mint db.


Ipari automatizálás, villanyszerelés Egyedi szoftverfejlesztés Irodatechnika, pénztárgéptechnika Épületgépészeti munkák tervezése és kivitelezése Enviroworks vállalkozás Mezőgazdasági mérlegek és mérőrendszerek villamosipari tevékenység Legyen saját bűvészed! Kitelepülés alkalmilag és ideiglenesen felállított elárusítóhelyekről beszélhetünk, így ez az értékesítési forma nem meríti ki az üzlet fogalmát a pénztárgépet kitelepülésen is online módban kell működtetni PTGREG: -es lap (B) blokkban „Üzemeltetés módja” = „Á” Címként a vállalkozás székhelycímét. Jogszabályváltozások, kormányzati intézkedések.


Pénztárgép használatára nem kötelezett adózók, akik pénztárgéppel teljesítik nyugtaadási kötelezettségüket Bevezetés célja: Adómorál javulása, adórés csökkentése, feketegazdaság csökkentése és ezáltal a költségvetési bevételek. PTGREG-TAM-- nyilatkozat a támogatási tartalommal rendelkező egyedi kód igényléséhez. Szociális hozzájárulási adó.


A járulékcsökkentési program folytatódik. Eladták a KÖKI Terminált. Az Adventum International alapkezelő megvásárolta a ezer m2-es KÖKI Terminál bevásárlóközpontot az Adventum QUARTUM.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések