2017. október 17., kedd

Angyalfolki utcabál 2019 programok

Az Utcabál programját színesítve különleges interaktív sportfoglalkozásokkal, vásári forgataggal, civil aktivitásokkal is várjuk látogatóinkat! Fellép a 1Folk Celsius, a Kerekes Ban a napot pedig a Magashegyi Underground koncertjével zárjuk. Dohány utcai Zsinagógától méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 1méterre található a Wesselényi utcában található.


Augusztus 25-én, vasárnap 10. Az idei esztendőben immár 27. Angyalföldi Vadrózsa Néptáncegyüttest. Javasoljuk, hogy látogass vissza később is, hiszen a programok többsége október-november környékén kerül meghirdetésre. Minden, ami a városban történik.


A nagyszínpadon és a gasztro-udvarban felállított kisszínpadon szinte folyamatosan várják majd a programok az érdeklődőket. Gondolunk a gyerekekre is, játszóudvarral és vidámparkkal készülünk. Budapest egyik leglátványosabb adventi. Természetesen idén sem maradhat el a Leányvásár szépe választás, szombaton.


Angyalfolki utcabál 2019 programok

Rózsakő Fesztivált Badacsonyban, ahol a zenei fellépők mellett a borvidék egyes borászai is bemutatkoznak. Táncolnál egy nagyot, de egy picit úgy érze hogy már kiöregedtél a disco-k világából? Félsz, hogy egy olyan buliba csöppensz, ahol a nagy tömegben, évesek között kell keresned a helyed? Az utcabál idejére idén augusztusban is mozgásba lendül a park, ahol bárki kipróbálhatja magát különböző sportokban. Lehet itt focizni, kézilabdázni, kosárlabdázni, a szárazföldön vízilabdázni és szinkronúszni, esetleg saját testsúlyos gyakorlatokkal kísérletezni, vagy épp meg lehet ismerkedni a karate világával.


A népi hagyományok felelevenítése, a népi kultúra és a lakodalmas szokások bemutatása mellett lesz főzőverseny, sport- és kézműves foglalkozások, civil aktivitások, táncház, gyermekbarát programok. K people interested and 3people going. Kapunyitás (14ig gyerek programok Arcfestés MMA bemutató, kungfubemutató) 14:Orsi és Péti a. Hozzáadás a naptárhoz Add hozzá a Timely Calendar-hoz!


Hírek, események - Mezőtúri programok. Balatongyöröki Borfesztivált, ahol a zamatos borok mellett ízletes ételek és szórakoztató programok várják az érdeklődőket. Huszonkét éve hagyománnyá, kedvelt, vidám, kötetlen közösségi együttlétté vált a gyáli utcabál. Az alföldi városok sem maradhatnak ki a szüret ünnepléséből, és az egyik legjelentősebb mezőváros, Kiskunhalas is méltóan köszönti a szüreti időszakot!


A halasi szüreti napok helyszíne: Bács-Kiskun megye, Kiskunhalas, Főtér. Gyermek és ifjúsági rajzkiállítás megnyitója általános iskolák munkáiból Megtekinthető a fesztivál időtartama alatt. Programok , események Budaörsön egész évben. Kezdő angol tanfolyam Bereczky Andival (külső helyszínen) 3. Haladó angol tanfolyam Bereczky Andival (külső helyszínen) 6. Nyárzáró fesztiválunkat idén 24. Dagály utcában és környékén.


A népzenei és néptánc programok mellett, gyermekprogramok, interaktív sportfoglalkozások, vásári forgatag, vidámpark, főzőverseny, civil aktivitások és számos egyéb program várja látogatóinkat. Balatonfüreden, a hal- és borünnep rendezvénysorozatán. A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása. A helyszínen hangulatos utcabál, sportfesztivál és fogathajtó fesztivál is megrendezésre kerül. A város a régi hagyományokat is feleleveníti, így azoknak is érdemes kilátogatniuk, akik a hagyományőrző programokat kedvelik.


Most budapesti és vidéki majálisokat és családbarát programokat gyűjtöttünk össze, hogy megmutassuk, milyen izgalmas, ingyenes programok , vásárok, rendezvények várják az. Szentendre éjjel-nappal, Bakáts Feszt, Pléd fesztivál, utcabál és nyárbúcsuztató – számos program várja a családokat a hétvégén a főváros környékén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések