2017. október 5., csütörtök

Katedra kecskemét felvételi rangsor 2018

Az országos döntőn a képző- és iparművészeti ismerek területen húszan mérték össze tudásukat, köztük további két Katedrás diák is szép eredményt ért el. Kizárólag az általános iskolából hozott pontokat vesszük figyelembe. Az emelt művészeti óraszámú gimnáziumi képzésre jelentkezőknek azonban szakmai alkalmassági vizsgát tartunk. Ideiglenes felvételi jegyzékben megtekinthető az elért eremény és a rangsorban elfoglalt hely.


A listát honlapunkon azonnal közzétesszük, illetve levélben is értesítünk mindenkit a felvételről vagy az elutasításról. Ennek keretében először a Zene Világnapja alkalmából október 1-én vendégeskedtek a Magyar Állami Operaház művészei Szebeni Etelka és Ambrus Ákos operaénekesek nálunk. A szakmai alkalmassági vizsga időpontjáról külön értesítést nem küldünk.


Kedves felvételiző Diákok, kedves Szülők! A listákon a tanulók oktatási azonosítójukkal, vagy - amennyiben ezt kérték - jeligéjükkel szerepelnek. Ekkortól alapképzésre és osztatlan mesterképzésre az a jelentkező vehető fel, aki legalább egy emelt szintű érettségi vizsgát tett, vagy felsőfokú végzettséget tanúsító oklevele van. Gimnáziumok felvételi adatainak gyűjteménye, kalkulátor, pontszámítás.


A középiskolai tagozatok, a meghirdetett helyek száma, a felvettek rangsorszáma, pontszáma, ponthatárok, a jelentkezők száma táblázatba foglalva. December 6-ig jelentkezhetnek a középiskolai írásbeli felvételi vizsgákra a negyedik, hatodik és nyolcadik évfolyamos általános iskolások: a diákokra januárban nagy próbatétel vár, kétszer negyvenöt perc alatt ugyanis tíz-tíz matematikai és magyar nyelvi feladatot kell megoldaniuk. Iskolánk az idén is részt vesz a Jövőd a tét! A tanulók jelentkezése a központi írásbeli felvételi vizsgára közvetlenül a központi írásbeli felvételi vizsgát szervező intézménybe.


Az általános felvételi eljárás kezdete. Az intézmény teljesítményét ezúttal is a kompetenciamérés és az érettségi eredménye, valamint a felvételi adatok alapján mérték meg. A portál az elmúlt öt esztendő érettségi és kompetencia-felmérési eredményei alapján állította össze a listát. Amint ezt megkapjuk, iskolai honlapunkon keresztül azonnal közöljük a névsort. Természetesen postai úton is értesítünk minden jelentkezőt.


A pontos időpontról névre és napra szóló értesítést küldünk. A felvételi lépésről lépésre, határidők, menetrend. HVG magyar oktatással, oktatáspolitikával, tanulással, továbbképzéssel foglalkozó szájtján. Az elmúlt hat tanévben a matematika háziversenyt a 7. Felvételi pontok az Eduline. Hatvan éve történt már,hogy megépült csodás iskolánk.


Kecskemét környéki általános iskolák, hogy 7-8. Nevét Széchenyi Istvánról kapta,aki biztos büszke lenne az ide járó diákokra. A tanárokra mosolyogva nézne, lehet meghívná őket egy lóversenyre,vagy éppen a tiszai kikötőbe.


A Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakgimnázium és Szakközépiskola autentikus szereplője a Helyi termék ünnep rendezvényének. Része egy szöveg elolvasása és értelmezése is. Ezért összegyűjtöttük, hogy mikor, melyik iskolába lesznek ingyenes felvételi előkészítők. Nem végleges a rangsor (feljebb kerülhet): Nagy valószínűséggel szerepelnek olyan tanulók is a listákon, akik első helyen nem a Constantinumba jelentkeztek. Ha őket az általuk előbb megjelölt iskolába fölveszik, akkor az utánuk rangsorolt tanulók jobb pozícióba kerülnek a mostaninál.


A Kada Elek Közgazdasági Szakgimnázium nagy hagyományokkal rendelkező közgazdasági szakközépiskola, melynek fő célja, hogy a gazdasági környezet kihívásainak megfelelve az egyre változó szakmakínálatban a magas színvonalú, hosszú távon is jól hasznosítható, tartós és konvertálható tudást adó szakmai értékeket adja tovább. INGYENES Word szövegszerkesztő kezelő és Excel táblázatkezelő képzését. Tehetségdíjakkal jutalmazták a különleges képességekkel rendelkező fiatalokat, és azokat a felnőtteket is, akik hozzáértő szemükkel rátaláltak a jövő tehetségeire.


Rajtuk kívül gyakorlatilag csak a szentgotthárdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumot jegyzik Vas megye középiskolái közül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések