2017. október 18., szerda

Alsónémedi eladó ház tulajdonostól

Alsónémedi eladó ház tulajdonostól

A szobák és nm-esek. Eladó házat keresel Budapesten? Havonta több millióan választják az ingatlan. Pest megye - Pest környéki ház hirdetés az ingatlan. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Két külön álló szobával , külön fürdő , wc , étkező helyiségekkel.


A ház panelprogramon átesett , a lakás tehermentes. Alsónémediben eladó családi ház a tulajdonostól ! Kedves Ismerősömé az ingatlan, amennyiben érdekli, hívjon fel és megadom a telefonszámát! Brutto 1nm, 10xm Ezt a típusú házat lehet a legjobban átépíteni, hozzáépíteni. Amerikai konyha, műanyag nyílászárók, új velux ablakok, járólap, csempe, szalagparketta, klíma, saját tároló(9m2). Mátra lábánál csodálatos kilátással felújított családi ház tulajdonostól eladó.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Hajdú-Birhar megye, Debrecen-Józsa 80nm-es sarki ház eladó. A masszív 60cm-s vályog falak tökéletesen szigetelnek, télen meleg, nyáron hűvösen tartják az ingatlant. Kívül szoli belül modern családi ház eladó ! Az épület a 80-as években épült beton alapon téglából.


Teljesen ingyen ingatlan hirdetési weboldal. A ház kettős fűtéssel rendelkezik: központi fűtésrendszer kombi kazánnal, illetve minden helységben cserépkályha található. Méret: 10Xnégyzetméter kerttel.


Alsónémedi eladó ház tulajdonostól

Xnégyzetméter) db kisszoba (3Xnégyzetméter) db. Kedvező áron, jól felszerelt, kiváló állapotú, alacsony rezsijű családi ház Budapesttől percre? Ikerház, házrész és családi ház apróhirdetés ingyen. DNy-i fekvésű, világos, cirkófűtéses, téglaépítésű lakás, 7nm-es terasszal és teljes berendezésével együtt. Az alsó szinten van a konyha,étkező,fürdőszoba,szoba és a nappali.


Innen jutunk ki a nagy teraszra. A második szinten található szoba,fürdőszoba pezsgőfürdős káddal. A ház alatt pince is van,ami szintén nagy.


A házban található szoba, konyha, étkező, közlekedő, előszoba, fürdőszoba, kamra. Sopron egyik legszebb részén az. Az ingatlanhoz tartozik több melléképület illetve egy garázs(szerelő aknával).


Fűtését tekintve gáz- és vegyestüzelésű kazánnal egyaránt fűthető. A telek 1m széles, azonnal birtokba vehető, családi ház és ikerház építésére alkalmas. A ház fűtéséről gáz központi fűtés gondoskodik, ezen kívül az ingatlan rendelkezik egy vegyes tüzelésű kazánnal is.


A ház vert fal és tégla építésű, nagy pincével rendelkezik. A többi helyiség kövezett, konyhája tágas, nagy, spejz segíti a tárolást. Ingatlan kiadó, albérlet hirdetés.


Lakások, házak, telkek Budapesten és az ország egész területén. Ingyenes apróhirdetés feladás! Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból.


Alsónémedi eladó ház tulajdonostól

Hirdetéseinket több, különböző forrásból gyűjtjük össze, ezzel biztosítva, hogy felhasználóink ingatlanpiaci hirdetések széles köréhez jutnak hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések