2017. október 26., csütörtök

Modell iskola

Modell iskola

A képeken szereplő modellek többsége professzionális manöken, de néhány alkalmi modell is látható köztük. A hetvenes-nyolcvanas évek legszexibb magyar modelljei - Sütő Enikő egy erőszakos fotósnak köszönheti karrierjét, Pataki Ági első állomása a Kőbányai Gyógyszergyár volt, Kristyán Judit szép lába a Mino cipőreklámokban lett híres. Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Ekkoriban a mannequin, maneken, manöken szót használták leginkább a modellekre, de népszerűségük okán később kialakult a sztármanöken szóösszetétel is. A jó mozgású, különleges arcú, kedves és szerény lány hamar a fotósok és a divatvilág kedvencévé vált. A nyolcvanas években bombázók voltak, de kortalan szépségüket ma is sokan megirigyelhetik. Sajna a vége nincs meg, de ez a több mint perc szerintem királyság!


Talán azért, mert a modellkedést egy tipikusan női szakmának tartják, de igenis szükség van a férfiakra is ebben a szakmában, hiszen az üzlet róluk is szól. A Fókuszban bemutatták az öt legszebb magyar topmodellt, akik tizenévesen már a világhírnév kapujában kopogtatnak. Mindannyiukat véletlenül fedezték fel, ők pedig tudtak élni a lehetőséggel, ma már a legnagyobb divatmárkák kapkodnak értük, ők pedig gyerekként beutazzák az egész világot.


Az elmúlt évtized összes, valamilyen oknál fogva kiemelkedő filmalkotását nehéz lenne egy írásban összefoglalni. Ha ezeket hordta menőnek számítottál - Ma már csak nosztalgikusan mosolyogsz, ha meglátod őket, pedig akkor nagyon menők voltak. Vannak dalok, amelyeket soha nem felejt el az ember, legyen az jó, vagy éppen bűnrossz. A legszebb magyar szupermodellek, topmodellek, sztármanökenek, manekenek, fotómodellek (RETRÓ): A(z) oláh kifejezés keresési találatai Több információ Ezt a pint Retro reklám 70s 80s évek által – több másik mellett – itt találod: retro 70s 80s évek. A spanyol modellfiú már fiatalon kezdte pályafutását.


A fotózás nagyon érdekli, így aztán sok szép képpel megajándékozza követőit. Az egyik legnagyobb név a férfi modellek között, aki egyébként már színészi munkákat is kapott. Mindegyikükben van valami igazán egyedi.


Nosztalgikus utazás lesz a következő képgaléria. A kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai most - Van, aki még mindig az élvonalban van, és aka akinek már csak a nosztalgia jut. Instagram új sztárja (fotók) Ilyen ma a 70-es évek diszkókirálynője, Amanda Lear!


Rémületes amit magukkal tettek ezek a sztárok! Felismerhetetlen a 70-es évek fenegyereke! Lassan éve neon színben divatoztak, így a melegítők is neonban ragyogtak.


A 90-es évek férfimodellje, férfimanökenje. Statisztált, és reklámfilmekben szerepelt. Balassa Gábor modell, férfimanöken, kommunikációs tanácsadó. A válogatásokon ismerkedett meg a többi modellel, akik által fotósokat, koreográfusokat ismert meg. Bár messze már a 90-es évek , abban az időszakban olyan nevek jelentek meg a pornóiparban, akiket mai napig emlegetnek a férfiak.


Tanulmányai mellett pénzkeresési lehetőséget keresett. Most összegyűjtöttük az öt leghíresebb csajt közülük, érdemes rájuk nézni. Azóta több, mint év telt el, és a világ pedig a feje tetejére fordult. Jöjjön olyan divattren amire mindannyian buktunk, és egymásnak hűen falazva, senkinek sem valljuk be.


Modell iskola

Van néhány tren ami sohasem fog kimenni a divatból. Mások eltűnnek, majd évekkel később újra visszajönnek. Vannak azonban olyan divatosnak hitt ruhadarabok, amik nem érdemlik meg, hogy visszajöjjenek a divatba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések