2017. október 13., péntek

Gyógypedikűr újpest

Gyógypedikűr újpest

Nagy gyakorlattal rendelkező gyógypedikűrös és pedikűrös Újpest területén és környékén várja a hívását. Diszkréció, különleges bánásmó fekvőbetegeket is kezelünk és akár házhoz is megyünk. Mobil pedikűrt is vállalunk, így a pedikűr házhoz jön! Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt!


Gyógypedikűr újpest

Régóta üzemelő, (a volt Király utcai Szépségszalon és Szolárium) szalonunk új helyre költözött. Megtalálható Petőfi utca 28. Horváth pékség mellett.


Benőtt köröm, bőrkeményedés, tyúkszem kínozza? Triebné Zsuzsi pedikűrös, gyógypedikűrös vagyok. Kozmetika, pedikűr, manikűr, műköröm Újpesten. Szeretettel köszöntjük a Beauty Bar honlapján!


Gyógypedikűr újpest

A lábunkon, talpunkon található bőrkeményedéseket ajánlatos rendszeresen eltávolítani, hiszen a keményedés nem csak a talpunkon kifelé vastagszik, hanem befelé is. Gyógypedikűr , speciális lábápolás, speciális pedikűr, cukorbetegek lábápolása, podiáter. Sok szeretettel várunk minden kedves szépülni vágyó Hölgyet,Urat Budapesten, Újpest Központ szívében lévő Amazonit szalonunkba, ahol a fodrászaton, pihentető masszázson kívül pedikűr, manikűr is igénybe vehető kellemes környezetben, jó hangulatban.


Számunkra a legfontosabb, hogy vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk. See actions taken by the people who manage and post content. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Raoul Wallenberg utca 3. Nyitvatartás: Hétfőtől – Csütörtökig 6. Szombat és vasárnap ZÁRVA Megközelíthető: 4-es, 6-os villamos 15-ös busz 75-ös, 76-os trolibusz Sok szeretettel várom kedves régi és leendő vendégeimet! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Az Újpest FC hivatalos Twitter csatornája. Gyöngy szépségszalon , weboldalán! Szalonunk az egyedi, minőségi termékek felhasználására, udvarias kiszolgálásra, nyugodt, otthonos, tiszta környezetre fekteti a hangsúlyt, hogy vendégeink mindig jól érezzék magukat. Rated based on Reviews Nagyon ügyes manikűrös, pedikűrös.


Please try again later. Találatok Gyógypedikűr Budapest keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Kérjen árajánlatot Budapest közelében található körömszalon területen dolgozó válallkozásoktól. Teljes körű lábápolás, gyógypedikűr , esztétikai- és kényeztető kezelések, talp-és lábmasszázs.


A lábápolás nekem nem csak munka, elhivatottság az iránt, hogy minél több vendégemet ráébresszem az ápolt, egészséges láb fontosságára. This feature is not available right now. A koraszülöttek világnapjának tízéves kampányához csatlakozva, szolidaritását kifejezve, november 17-én több ezer külföldi és huszonhat hazai várossal együtt Újpest központja is lila fényárban úszott. Szaki válasza: Kedves Katalin! Köszönöm az értékelést!


A cég profilja, a természetesség, és a saját természetes köröm, bőr óvása! Műköröm- Gél lakk kézre lábra,pedikűr IV.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések