2017. október 20., péntek

Cegléd szoba pár órára

A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt. Búvóhely, lakás randikuckó pároknak néhány órára. Mit szólnál, ha napközben pár lopott órát tudnál kedveseddel eltölteni, de zavar a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság? Bújj el nálunk pároddal, vegyetek ki lakást pár órákra és élvezzétek a tiltott gyümölcsöt!


A pár ilyenkor úgy érzi, inkább fizetne is érte, csak lenne végre egy hely, ahol úgy bújhatnak össze, hogy senki sem zavarja őket, nem fagynak meg vagy olvadnak el a hőségben, és nem kell félniük a lebukástól sem. Hotelbe menni viszont nem olcsó mulatság. Ha kedveseddel elvonulnál pár órára a világ szeme elől, mi biztosítjuk a helyszínt, hogy teljes diszkréció mellett az igényesen kialakított szobáinkban felhőtlenül élvezhessétek egymás társaságát. Van kivel, de nincs hol? Keress a búvóhelyek között a BUVOHELYTERKEP.


HU-n és foglalj szobát pár órára. Mit szólna, ha napközben pár lopott órát tudna kedvesével tölteni, de zavarja a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság? Bújjon el nálunk, vegyen ki lakást pár órára. Már továbbítottuk is az infót a keresőknek, illetve itt is közzé tesszük, azoknak akik Kecskeméten keresnek lakást, szobát pár órára. Kérünk mindenkit, akinek infója van az alábbi búvóhelyről az írjon nekünk (ha pozitív, ha negatív).


Cegléd szoba pár órára

Exkluzívan kialakított szoba friss ágyneművel, LCD TV-vel, DVD-vel és mini-hifivel, a kényelmes és nyugodt pillanatokért. Ha inkább ingatlant keresnél - rövid vagy hosszú távra - otthonterkep. DISZKRÉT BÚVÓHELY, SZOBA PÁR ÓRÁRA KIADÓ SZEGEDEN! Ha van kivel, de nincs hol! Ha partnereddel szívesen töltenél kettesben néhány kellemes órát, esetleg egy éjszakát vagy akár egy egész hétvégét, akkor ránk van szükséged!


Jól felszerelt, akár pár órára is igénybe vehető randi-hely a Corvin sétányon. Fiatalos búvóhely VIII. Kellemes és hangulatos búvóhelyre invitálunk minden párt, akik szeretnének egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból és vágynak a meghitt együttlétre. Budapest, Szentmihályi út 131. Pár órára kéne egy szoba nekem meg a páromnak.


Cegléd szoba pár órára

Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat. Pécs belvárosában kiadó lakás pár órára pároknak. Igényes szoba a belvárosban, ahol nyugalomban eltölthet kedvesével pár órát vagy éjszakát is.


Szoba két főre néhány órára 5. Ft-tól vagy akár fél napra szobáink kivehetőek már 6. Az áraink visszavonásig érvényesek. Minden kedves Vendégünknek kellemes időtöltést kívánunk! Te hozod a partneredet, mi adjuk a megoldást. Olcsó, meghitt lakás, szoba órákra pároknak kiadó - diszkrét s. A ‚ szoba pár órára ’ szolgáltatásunkat Önnek ajánljuk akkor, ha a kedvesével a kapcsolatát titokban szeretné tartani.


Cegléd szoba pár órára

A kapcsolatok titokban tartásának számos oka lehet. A kék szoba nagyon nem volt rendben. Koszos volt, pókháló, de nem ez a legnagyobb baj. Párnán nem volt huzat, takarón sem!


Fürdő szoba tele volt előttünk lévők hajával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések