2015. november 6., péntek

Union ügyfélportál

A bejelentkezést követően a megszokott felület vár majd. Részleteket a honlapra és sütikezelésre vonatkozó tájékoztatónkban olvashatsz. Online biztosítás kötés. Egy e-mail cím csak egy Ügyfélportál regisztráció során adható meg, mivel egyben ez a felhasználónév is. Ha van e-biztosítása és már regisztrált ügyfelünk, minden e-biztosításának adatait megtekintheti, így az újonnan kötötteket is.


Union ügyfélportál

Vagy a Belépés gombra kattintott és szeretne belépni személyes ügyfélkapujába, vagy olyan ügyfélkapus szolgáltatást hívott meg, amelyhez bejelentkezés szükséges. Ismerd meg az UNION -t! Az általa kezelt vagyon 1milliárd Ft volt. Befektetés, megtakarítás Öngondoskodás, nyugdíj.


Biztosító Biztosításaink. Az UNION a magyar biztosítási piac egyik legtőkeerősebb biztosítója. Gyors online utasbiztosítás kötés azonnal, akár az indulás pillanatában. Gyors árkalkuláció kötelezettségek nélkül. Kényelmes, környezetkímélő, megbízható.


Weboldalunk segítségével megismerheti a biztosító ezen termékét, melyre árajánlatot is kérhet online! Automatikusan átirányítunk a megújult oldalunkra. Sorban állás helyett egyszerű és gyors online ügyintézés az UNIQA-nál.


Kár-, vagy változás bejelentés, online díjfizetés illetve dokumentum igénylés kényelmesen, otthonról. Kérjük, adja meg a adatlap adatait: Kérjük, adja meg a személyes adatait: Verzió: 3. Társaságunk automatikusan nem küld ilyen igazolást, csak, ha az ügyfél ezt kéri! The rank by country is calculated using a combination of average daily visitors to this site and pageviews on this site from users from that country over the past month.


Néhány hasznos tanáccsal segítünk a biztosítások adminisztrációs eljárásai között eligazodni videónkban (online szemle, szerződésmódosítás, szerződés felmondása, zöldkártya ügyintézés stb.). Személyesen a Kapcsolat oldalon található központi vagy területi irodákban adhatod le. Kifizetés igényével kapcsolatban kérjük, töltse le Igénybejelentés lejárat vagy nyugdíjba vonulás miatt nyomtatványunkat.


Kösse meg biztosítását online, vagy vegye igénybe ingyenes tanácsadási szolgáltatásunkat! Fin Reach, and Convert Your Audience. Ha meg szeretné tudni, hogy hol tart az Ön OBA kártalanítása, próbálja ki az OBA új ügyfélportálját! A betétesek minél jobb kiszolgálása érdekében újonnan kifejlesztett ügyfélszolgálati modul segítségével Ön gyorsan és könnyen hozzájuthat kifizetési elszámolásához, illetve már a postai értesítés kézhezvételét megelőzően megtudhatja mennyi.


Union ügyfélportál

Jelentse be kárát cégünkön keresztül! Ebben az esetben a kárbejelentés előtt konzultálhat munkatársunkkal, aki segítségére lesz, hogy kárigénye biztosan és rövid időn belül kifizetésre kerüljön! A rendszeres megtakarításokkal hosszú távú célok - nyugdíj, gyermekek életkezdése - valósíthatók meg.


A lejárati szolgáltatás értékét a biztosítási piacon újszerű megoldások növelik, ilyen a Díjvisszatérítés, mely a szerződőt a 10. Gyakran ismételt kérdések Képviselő kereső Pénzügyi Navigátor Bit. Union Termékválasztó oldal. A § szerinti tájékoztató. Külföldi utazás során a nemzetközi zöldkártya nyújt igazolást a kötelező biztosítás fennállásáról.


Union ügyfélportál

Az Invitech küldetése, hogy komplex infokommunikációs szolgáltatásokat nyújtson a közép-és nagyvállalati, intézményi ügyfélkör számára. Az Invitech partnerként nemcsak részfeladatokra nyújt professzionális megoldást, de átfogó választ kínál az összetett üzleti kihívásokra is, biztosítva az ügyfelek informatikai és távközlési igényeinek teljes körű. Csoportos egészségbiztosítás A tapasztalataink azt mutatták, hogy tagjaink életében az egyik legnagyobb félelmet az jelenti, hogy egy váratlan betegség esetén hogyan juthatnak várakozás nélkül vagy legfeljebb pár napos várakozással olyan minőségi orvosi ellátáshoz vagy diagnosztikai vizsgálatokhoz, amelyek megfizethetőek, és amiben meg is bíznak.


Clone via HTTPS Clone with Git or checkout with SVN using the repository’s web address. Spóroljon idejével és intézze ügyeit gyorsan és egyszerűen online! Egy gyors regisztrációt követően máris beléphet saját, személyre szabott felületére, ahol kényelmesen, sorban állás nélkül intézheti biztosításával kapcsolatos ügyeit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések