2015. november 19., csütörtök

Lakás 1 éjszakára

Itt búvóhelyek között keresgélhetsz, mind Budapesten és vidéki városokban egyaránt. A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Szeretnél a pároddal kettesben maradni pár órára, egy éjszakára vagy akár hétvégére? Keresed a megfelelő helyszínt a randidhoz, együttlétekhez?


Lakás 1 éjszakára

Ehhez kínálunk mi megoldást! Lakás bérlése néhány órára, éjszakára vagy akár hétvégére, búvóhely Budapest különböző helyszínein. Tekintsd meg a fényképalbumot.


Modern, ízléses bútorokkal felszerelt, hangulatos lakás. A nappaliban összesen fő számára két kinyitható kanapé, a másik szobában különálló ágy, melyek szükség esetén összetolhatók. Billerbeck paplanok és párnák teszik kényelmesebbé az alvást. A Kolosy tér közelében hangulatos új berendezésű, tágas szobás kedvenc lakás wifi, 1Tv csatorna, SPA fürdőszoba!


Búvóhelyek pároknak Budapesten! Ha nincs hova menni, igényes lakások kiadók pároknak órákra. Diszkrét szoba nyugodt környezetben.


Mit szólna, ha napközben pár lopott órát tudna kedvesével tölteni, de zavarná a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság? Bújjon el nálunk, vegyen ki lakást pár órára és élvezzék nyugalomban az együtt töltött perceket. Minden találkahelyünk modern, szépen és igényesen felszerelt. Mit szólnál, ha napközben pár lopott órát tudnál kedveseddel eltölteni, de zavar a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság?


Lakás 1 éjszakára

Bújj el nálunk pároddal, vegyetek ki lakást pár órákra és élvezzétek a tiltott gyümölcsöt! Exkluzív apartmanok Budapesten! Hosszabb és rövid távra kiadó lakások, apartman Budapest belvárosában. Budapesti kiadó privát apartman és apartman hotel a centrumban, kedvező áron.


Olcsó szállás Budapesten! Kiadó apartman, lakás ! Judit Apartmanház Budapesten XIII kerületben kedvező árakkal. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A metró és a villamos megállójától néhány lépésre, az elegáns, biztonságos Corvin negyedben, patinás, de felújított épületben található az apartman. Kopaszi-gáton a BudaPart lakóparkban.


Itt egy helyen megtalálható a zöld környezet, a modern élettér és a Duna közelsége. Legyél TE az első bérlője ennek a modern, fiatalos lakásnak! Az apartman részei: térre néző szoba, fürdőszoba, konyha, és két különálló WC.


Csendes, tágas, világos. Mester utcában, közel a. Havonta több millióan választják az ingatlan. Ha kell egy lakás Budapesten, pár órára- éjszakára -napra. Dohányzás: a DOHÁNYZÁS SZIGORÚAN TILOS a bérelt lakás teljes területén, az épületen belül bárhol, az ablakban, vagy az ablakból kihajolva! Az igényesen, pro-koncept technológiával megépített, épülettömbből álló apartmanparkban lakás található.


Ha kedveseddel elvonulnál pár órára a világ szeme elől, mi biztosítjuk a helyszínt, hogy teljes diszkréció mellett az igényesen kialakított szobáinkban felhőtlenül élvezhessétek egymás társaságát. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. A kínálatunkban szereplő lakások azonnal költözhetőek. Budapest szálláshelyek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül.


Lakás órákra Legyen szó szórakozásról, vagy egy romantikus délutánról, gyönyörű apartmanjainkban szívesen látjuk! Tusfürdő, friss törölköző, szépen vetett ágy, minden alapszolgálatatást megkap nálunk, a szobák tisztaságára nagyon ügyelünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések