2015. november 19., csütörtök

Albérlet soroksár magánszemélytől

Kiadó albérletet vagy szobát keresel? Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Ingyenes hirdetésfeladás - Alberlet -szobatars. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Albérletet, kiadó lákást keresel a 23. A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően!


A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. ALBÉRLET az Otthontérkép kínálatában! Kiváló közlekedés: Soroksár -felsőtől HÉV-vel percre Közvágóhí onnan busszal perc a Boráros tér.


A 6 B, 1buszokkal kb. Határ úti metróállomás. Ha felkeltettem érdeklődést, kérem hívjon. Minőségi albérlet Budapesten!


Kínálatunkban az új építésű budapesti albérlet és felújított albérlet egyaránt nagy számban megtalálható. Cégünk több, mint éve foglalkozik budapesti albérletek közvetítéssel. Térképes budapesti albérlet és szobakeresés.


Keressen a Kiadoalberlet. Bikás parknál olcsó albérlet garzon 60. A lakás teljes körűen felszerelt, minden fogyasztás mérőóra szerint kerül elszámolásra. Eladó, kiadó új és használt Lakás hirdetések XXIII. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: 1m2-es szobás új építé.


Ha albérletet keresel Budapest XXIII. Soroksár városrészben, nálunk könnyen megtalálhatod a megfelelő kiadó lakást, Budapest XXIII. Soroksár központjában, betonút mellett, azonnali költözéssel, munkásember elhelyezésére alkalmas, tégla építésű, 1nm-es - előszoba, konyha-étkező, szoba, fürdőszoba, WC, tároló - családi ház kiadó, teljes berendezéssel, igényesen felújítva.


Albérlet soroksár magánszemélytől

Minimális bérleti idő hónap. Kiemelkedően alacsony rezsivel Budapesten, a 23. Soroksár központjában, jó közlekedés mellett, de csendes környezetben, egy éves m2-es, teljesen felújított és berendezett, gépesített lakás, saját kertrésszel 42.


Az országban egyedüli lehetőségként a Szuperinfó laphálózat tudja biztosítani azt, hogy akár csak egyetlen városban, de ha kell, az egész országban megjelenjen az adott hirdetés. Elegáns albérlet az Operánál Budapest belvárosának szívében a 6. KIADÓ ez a gyönyörű, polgári 1. Az épület kívülről esztétikusan felújított, lépcsőháza rendezett, lakóközössége kiváló és csendes. Szuper alacsony rezsivel Budapesten, a 23. Téglalakás, kis rezsi, merkélyes, parkos környezet, egyedi gázfűtés, Örs és Pillangó u között, a Padlizsán u-ban.


Albérlet soroksár magánszemélytől

Gyermektelen párnak, egyedülállónak. Szállás dolgozók részére! Bevásárlási lehetőség kb. Spar, Penny és egyéb üzletekben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések