2015. november 5., csütörtök

Debrecen régi térkép

Amúgy a Margit-híd régi színére én is kíváncsi lennék. Az most elég röhejes dolog, hogy koszos-sárga lesz, mert ez olcsóbb. Nem kell majd takarítani :D Ha a híd a spórolás nevében került volna felújítás alá és nem költenének milliókat (milliárdokat?) a vacak szobraira, amik amúgy kb nem is látszanak, akkor azt. Autóval, Gyalogosan, Kerékpárral. A georeferálásnak köszönhetően online elérhetőek régi , történelmi térképek, melyeket a mai változatukra tudunk vetíteni.


Debrecen régi térkép

A keresés és összehasonlítás megkönnyítése érdekében lehetőségünk van a régi térkép átlátszóságát is állítani. Magyarország térkép és útvonaltervezés. Tervezzen útvonalat a pillanatnyi autós forgalmi helyzetnek megfelelően, vagy tervezze útját tömegközlekedéssel, a BKV, MÁV és helyi tömegközlekedés alapján. Többezer hasznos hely térképen: étterem, állomás, benzinkút, szolgáltatás. Talált már olcsó szállást Krk úti célon?


A privát térkép jelszóval védett, csak annak ismeretében szerkeszthető, törölhető, de bárki által megtekinthető. Debrecen népesség korösszetétele kedvezőtlen. Ha a térkép publikusan szerkeszthető, akkor bárki által szerkeszthető, de nem törölhető. A publikus térképet nem lehet újra priváttá tenni!


Debrecen régi térkép

Tervezzen útvonalat és módosítsa tetszés szerint akár az egész utat, vagy csak egyes útszakaszokat, esetleg vegyen bele köztes úti célokat úgy, hogy a megtervezett útvonalra kattintva a vonalat arrébb húzza a kívánt irányba, vagy a köztes célpont hozzáadása linkre kattintva újat vesz fel. Több debreceni tűzvészt is átvészelt, de ennek ellenére a 3év alatt mindvégig megőrizte eredeti funkcióját. Az épület egyben a város legtekintélyesebb patríciusháza volt.


Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz pontra értékelték. A szálláson magyarul is beszélnek!


Debrecen régi térkép

Saját fiók létrehozásával tudsz mérkőzéseket értékelni, értesülhetsz a kedvenc klubod és játékosaidhoz kapcsolódó fontos információkról, kideríthete hogy te jártál-e eddig a legtöbb meccsen, segíthetsz hiányzó adatok beadásában és bármihez hozzászólhatsz. A térkép nézete a jobb felső sarokban lévő gombokkal módosítható: alap, műholdas és domborzati térkép beállítás kérhető. Nagyítás - kicsinyítés: A térkép bal felső részében lévő csúszka segítségével, vagy a nagyítandó felületre történő dupla kattintással. Parodontológia Tanszék, Orális Medicina Tanszék.


A két tanszék szakellátásban a parodontológiai és szájnyálkahártya betegek ellátását végzi mind regionális, mind országos szinten. Hírét, elismertségét annak köszönheti, hogy a Hajdúság nemes. Böngészhető térképes utcalista. Egy kattintás, és már meg is nézhető, hogy hol van az utca a térképen. Európa országaiban autóval.


A térkép alatt található keresőmező segítségével lehetősége van a térképen szereplő nevek között keresni. A találatokat a térképen piros kijelölés jelzi, a listára kattintva a térkép nézete a megfelelő objektumra ugrik. Régi diafilm (155) Régi újság. Péchy Mihály készítette el az első terveket, de a kivitelezésre kevés pénz gyűlt össze. Keress ár, értékelések, felszereltség szerint!


Foglalj asztalt akár online! A megjelenő térképek nagy része nem tartozik ehhez az oldalhoz. Különösen értékes minden olyan információ, amely a régi , lezárt (vagy akár már felszámolt) temetőinkkel kapcsolatos ( régi emlék, történet, újságcikk, fotó, videó, hangfelvétel stb.).


Kérjük, ossza meg Ön is a birtokában lévő értékes információkat, amelyeket lehet, hogy már csak Ön tud az országban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések