2015. november 2., hétfő

Megcsal a párom teszt

Megcsal a párom teszt

Ha az egyik fél megcsalja a másikat, úgymond megszegi a kettejük közötti íratlan szerződést, annak mindenképpen maradnak nyomai, és vannak észrevehető bizonyítékok, amikről nem árt tudni, ha el akarjuk kerülni az átvert, megcsalt fél szerepét, aki nem tudott a párja viszonyáról, akár egy napig vagy évekig tartott. Na igen, csak itt ok-okozati összefüggés van. Ugye addig a telefonjához sem nyúltam ameddig közel 1 nem lett hogy megcsal.


Te honnan szereznél infot? Azért nekem -és ezáltal a feleségemnek- nagyon jelentős vagyonom van. Az nem lenne jó ha a kedvesem átjátszaná -akárcsak egy kis részét- valahogy a pasijának. Ha valaki félrelép, hiába a tökéletes terv, lehetetlen leplezni.


A hirtelen jött telefonmánia, a meredek stílusváltás mind árulkodó jel. De mi a helyzet a hálószobában? Ha kedvesed megcsal , akkor bizony az ágyban sem hozza többé a régi formát. Vagy éppen ellenkezőleg: az, ha. Figyeld az árulkodó jeleket, és leleplezheted a hűtlen férfit!


Megcsal a párom teszt

Ugyanakkor ez a kérdés néha furcsán hangozhat, ha azt szeretnénk megtudni, hogy megcsal -e a párunk, hiszen valahol természetes az, hogy miután egy párkapcsolat túljut a kezdeti lelkesedéssel teli időszakon, a partnerek kevesebb figyelmet fognak már egymásra fordítani. Viszony egy nős férfival? Legyünk őszinték, ez bizony megtörténik. A feleségek pedig nagyon szeretnék tudni, mi is jár annak a nőnek a fejében, aki elszerette a férjüket. A szexuális együttlét után jelentkező hüvelygomba tehát nem feltétlenül jelenti azt, hogy partnerünk csapodár lenne.


Nagy valószínűséggel valamilyen életmódbeli tényező borította fel a hüvelyflóránk egyensúlyát és ezért tudtak elszaporodni a kellemetlen tüneteket okozó gombák a hüvelyünkben. Ezért álmodod azt, hogy megcsal a pasid Ha úgy érze szuperül működnek köztetek a dolgok, akkor valósággal sokkolhat egy rémálom, amiben minden szertefoszlik. Ennek számtalan lelki háttere lehet, amelyeknek jobb utánajárnod! A megcsalás és ezáltal a hűtlenség még a legerősebb párkapcsolatot is alapjaiban rengetheti meg.


Mi számít megcsalásnak egyáltalán? Mennyire van a Te párkapcsolatod veszélyben, azaz mennyire kell tartanod attól, hogy megcsal a szerelmed? Kalkulátorunk most erre ad.


Definition from Wiktionary, the free dictionary. Jump to navigation Jump to search. A “párkapcsolati képességünket”, azt, hogy hogyan viselkedünk illetve hogyan kellene viselkedünk a párunkkal, a… Megcsalás: jelek, árulkodó körülmények. Vannak jelek, amelyek azt sejtetik, hogy a párunk megcsal minket.


Miből lehet rájönni, hogy partnerünk hűtlen? Olyanok írtak nekünk, akik ezen a gyakorlatban is átmentek, a rengeteg olvasói levél közül válogattuk ki a legtanulságosabb sztorikat, tanácsokat. Amikor valaki azért keres az interneten, hogy “ megcsal a párom ”, akkor általában már sejthető, hogy a kapcsolatában megtapasztalta az egyik legfájdalmasabb helyzetet: az árulás áldozati helyzetét. Az én korábban szelíd férjem elkezdett új életet élni, mintha még mindig huszonéves lenne, és facér. Pár hónap alatt szinte kifordult önmagából.


Egy jóakaróm hamarosan szólt is: „biztos helyről” tudja, hogy Balázs megcsal. Aztán meg is bizonyosodtam róla. XY vagyok, a párod munkatársa, csak azért írok, mert megcsal téged XX-szel - Olvasónk éppen megtudta, hogy újból terhes, amikor a fenti üzenetet kapta. Az illető innentől kezdve zaklatni kezdte, rendőrségre kellett menni miatta.


A kérdőív készítőjének nyilatkozata alapján nem kér be semmilyen személyes adatot. Amennyiben mégis megad bármilyen személyes adatot, azok felhasználásáért az online-kerdoiv. A párom egy ideje kimaradozik. Mindig a munkára fogja, meg a barátnőkre, de én érzem, hogy ezek csak ürügyek. Szokták mondani, hogy az ember megérzi, ha van egy harmadik.


Velem éppen ez történik. Az ösztönöm súgja, hogy átver, pedig mindig tisztességes voltam vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések