2015. november 5., csütörtök

Hiányzol gondolatok

Hiányzol gondolatok

Fejemben kavarognak a gondolatok. Elmondom de csak lassan,nem kapkodok Mikor távol vagy,emészt a fájdalom nehezen viselem hiányodat De mintha itt lennél,mégis. Látom arcod melyből egy van csak e földön Mégis itt van előttem,.


Hiányzol gondolatok

Várom a végzet hívó szavát, várom a percet, amelyet együtt élhetünk át, S várom, hogy megfogd két kezem, hogy szemem szemedbe nézhessen. Csókod izét már alig várom csak te vagy kire vágyom! Vajon meddig tart ez még így?


A válogatást folyamatosan bővítjük. A “szerelem” szó egy mértékadó pszichológiai szótár meghatározása szerint “olyan mentális betegségfajta, amelyet a standard diagnosztikai kézikönyvek még nem sorolnak föl”. Szerelmes idézetek válogatott, kategorizált gyűjteménye. Valahol azt tartják, hogy ha sokat gondolsz valakire, azt megérzi.


A szívemnek vagy egy kicsi, de nagyon lényeges darabja, amelyet talán nem látok többé. Ahogy szűnik a varázs, múlik a szerelem, s végül olyan fénytelenné és üressé válik, mint egy villanykörte, mely nem kap már áramot. Amit mások mondanak Our Tubby Froggy Crochet Teddy Bear is one of the cute handmade teddy bears in our crochet bears collection.


The bear and its crocheted suit is made from super soft yarn with a soft fluffy finish. See actions taken by the people who manage and post content. A múlt és jelen között hasadék tátong, ami ingatag és bármikor elnyelhet.


Kötéltánc a szakadék szélén, melyen te vagy a táncos, minden lépésed egy mérföldkő, hol egyet előre hol egyet hátra lépsz, de mész és csak mész előre és egy pillanatra megtorpansz, megállsz, gondolkozol, visszatekintesz, néha hátra lépsz. Az emberek hajlamosak megfeledkezni azokról a dolgokról, amik igazán fontosak az életben. Egy értékes mű, nemcsak gyermekek számára, amiből most a számunkra legkedvesebb idézeteket választottuk ki. Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet!


Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. Kinézek az ablakon s látom a holdat ragyogni, érzem a könnycseppet az arcodon lefolyni. A szerelem olyan, mint egy álom, néha szép, néha fájdalom, igazán szeretni, csak egy valakit lehet, és pedig az ki téged is szeret. Annyi mindent szeretnék neked mondani, de nem is tudom, hol kezdjem.


Vagy hogy a veled töltött napok voltak a legboldogabbak életemben? Talán azzal, hogy szeretlek? S nem csak a könyvet kell újraolvasni, melynek emléke halványodik, vagy melyet első olvasásra nem értettünk meg tökéletesen: a mondatot is újra kell olvasni, a főnevet, igét és jelzőt is, mely végzetesen meghatároz a könyvben valamit. Ha veszítettél már el valakit, tudo hogy a vesztés pillanatában szeretted a legjobban és a legigazabban.


Itt megtalálhatod a legszebb szerelmes SMS-eket témánként kategórizálva. Küldj szerelmednek szerelmes SMS-t, biztosan értékelni fogja! Amikor szembesültél azzal, hogy „nincs”. Mikor rád gondolok, megremeg a lelkem, ilyenkor úgy érzem, bilincsben a testem. Mindig itt vagy velem, mégis oly távol, csak én tudom, hogy mennyire hiányzol.


Hiányzol gondolatok

Ha álmodom, nem tudom, hogy mi a jó és mi a rossz. Sok-sok esztendeje egyszer korgó gyomorral, üres zsebbel virradtunk a hálaadás napjára. Kinyitottuk az ajtót, és egy férfi lépett be óriási élelmiszeres csomaggal, egy hatalmas pulykával, amihez még tepsit is mellékeltek. Nehéz a kő, de nehezebb a bánat Mely szívére borult az egész családnak.


Hiányod érezzük, emléked őrizzük. Számunkra Te soha nem leszel halott, ragyogni fogsz, mint a csillagok. Nincs annyi könny, mely méltán elsirat és sebeinkre írt ad és vigaszt. Szeretném, hogy átölelj, és, hogy ugyanazt érez mint én irántad.


Akár meg is fordíthatnál, hogy Te is érezd az enyém, hiszen ha Veled vagyok annyira dobog a szívem,hogy az egész testem lüktet tőle. Hogy érezzem, a szíved dobogását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések