2015. november 16., hétfő

Baba születés idézet

Baba születés idézet

Téged pedig pici … ( baba neve) Isten éltessen sokáig! A baba a szerelmet erősebbé, a nappalt rövidebbé, az éjszakát hosszabbá, a pénztárcát kisebbé, az otthont boldogabbá, a ruhát gyűröttebbé, a múltat semmissé és a jövőt tartalmasabbá teszi. Kicsi rózsabimbó, élted hajnalán szunnyadozz csak párnád. Anya is jól van, hősiesen bírta, hogy rakétaként törtem előre a világra, csak még kicsit fáj neki… De nem haragszik. A mai napon -minden tiltakozásom ellenére- x. Számtalan idézet közül válogathat, melyekkel egyedivé teheti a gyermekszületéshez gratuláló üdvözlőlapot.


Egy kisbaba születése a legnagyobb boldogság, melyet az élet adhat. A mulatság még csak most kezdődik, és az öröm soha nem ér véget. A gyermekmosoly olyasmi, mint a tetoválás: örökre szóló műremek.


Hál’ Istennek a feleségem megcsalt. Négy aktuális tren amit ismerned kell, ha baba - vagy gyerekszobát tervezel! Egészséges mikuláscsomag – Ezeket a finomságokat ne feledd a csizmába rakni! Nem tudom, hogy álom volt-e vagy visszaemlékezés, de valóban úgy éreztem, a születésem pillanatait élem át újra. A napokban elolvastam a francia szülészorvos, Frédérick Leboyer könyvét, A gyöngéd születést és ez az álom-emlék jutott eszembe.


Egyre inkább bizonyosságot nyert bennem, hogy a szülőszoba egy szentély. Bent az anyaméhben védelmezőn szendereg, s várja a fényt a csatorna végéhez érve. A nem várt csoda, pici lény apró szíve verdes, felüvölt fájdalmában – megszületett. Kezek taszító áramlata, könnyes szemek, felemelő, ölelő szívek szeretete, gondoskodó, aggódó nagyszülők.


Unsubscribe from NORBERT ÁDÁM? Hogyan és mivel lehet egy baba lázát. Gratulálok én is a babához fantasztikus egy baba születése Sok puszi! Azért, mert szerettek jöttem a világra, S lettem új fény, csillag, szülők boldogsága!


Baba születés idézet

Szeressetek mindig, igaz szeretettel, a kincsetek vagyok, pici kincs, de Ember! Mikor megszületik várva várt gyermek, az élet dolgai értelmet nyernek. Iséri a baba - és az anyaság - születésének útját. Az asszony mikor szül szomorúságban van, mert eljött az ő órája, de mikor megszüli az ő gyermekét, nem emlékszik többet a kInra az öröm miatt, hogy Ember született e világra.


Máris lehet imádni, kényeztetni az apróságot. Egy asszonynak ennél nagyobb boldogság nem is kell a világon! Add neki minden erődet és tudásodat, mindazt a jót, amit az élet kínálhat. Szent bizalmat élvezel.


Ahogyan egy pasi viselkedik, ha már készen áll a komoly kapcsolatra. Nagyon ritka az, ha egy férfi szereti megejteni azt a bizonyos beszélgetést, és szívesen csacsog arról, hogy hová tart a kettőtök kapcsolata – még akkor sem, ha egyébként készen áll az elköteleződésre. Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet! Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. Mit tesz meg egy nő azért, hogy Anya lehessen?


Meddig képes elmenni akkor is, ha az orvosok már lemondtak róla? Egy regény az anyává válás rögös útjáról, melyben a főhős versenyt fut az idővel az endometriózis árnyékában. Amikor még egész pici voltál, egy puszival jobbá tudtam tenni számodra a világot. Vagy egy kanálnyi orvossággal. Meg tudtam javítani olyasmit is, amin még a puszi sem segíthetett - ragasztóval és szalaggal, tűvel és cérnával, kapcsokkal és madzagokkal.


Posts about születés written by idezet. Sok-sok esztendeje egyszer korgó gyomorral, üres zsebbel virradtunk a hálaadás napjára. Kinyitottuk az ajtót, és egy férfi lépett be óriási élelmiszeres csomaggal, egy hatalmas pulykával, amihez még tepsit is mellékeltek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések