2015. november 27., péntek

Gyulai várfürdő árak 2018

Gyulai várfürdő árak 2018

Gyulai Várfürdő látogatása szülői kísérettel ingyenes! Az árváltozás jogát a fürdő fenntartja! AZ ÉV MEDENCÉJE Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. A Gyulai Igazolvány a kiváltást követő év január 31-ig érvényes. Meghosszabbítására február 1-től van lehetőség.


Ajánljuk napi kétszeri belépésre jogosító füdőbelépőt a gyulai Várfürdőbe, mellyel az úszómedencéken és a gyógyfürdő részlegen felül igénybe vehető a Várfürdő wellness centruma is, ahol korlátlanul használható élménymedence, szauna medence, ülőpados hidromasszázs, nyakzuhany, fekvőpados masszázs. A weboldalon található ún. A cookie-k fontosak az oldal megfelelő működéséhez. A felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használunk, melyek emlékeztetik a bejelentkezési adataira, és biztosítják a biztonságos bejelentkezést, statisztikai adatokat gyűjtenek az oldal funkcióinak optimalizálásához, és az Ön. A Várfürdő Panzió Gyula városközpontjában, a gyulai szállodák és gyulai hotelek forgatagában, a Várfürdő közelében helyezkedik el.


Entering aqua Park for family (adults and children) is around 30e, if you wanna enter and aqua. Prices of drinks and foods are ok. Az egyik legkapósabb szállás Gyulán!


Gyulai várfürdő árak 2018

A Molli Apartman szállása Gyula városában helyezkedik el, várától mindössze 1méterre. Az önellátó szálláshely grillezővel ellátott tágas kerttel, egész épületében ingyenes Wi-Fi-vel, valamint ingyenes helyszíni parkolási lehetőséggel várja vendégeit. Közép-Európa egyetlen épen maradt síkvidéki téglavára, melynek kiállítótermében közel hét évszázad történetét járhatják végig a látogatók.


A Fodor Hotel méterre helyezkedik el a Várfürdőtől. A gyulai Várfürdő a nagy történelmi múlttal rendelkező Almássy Kastély hektár területű ősparkjában foglalja el méltó helyét. Közép-európa egyetlen éppen maradt Váránál, Gyulán az Amfora panziónál. Fedezd fel a nagy múltú, történelmi gyökerekkel rendelkező Gyula városát.


Gyulai várfürdő árak 2018

Gesztenyés Vendégház Gyula szívében , kertvárosi részen található, a fürdő területétől kb 4méterre. A strandon termál-, élmény- és úszómedence is található. Az étterem gazdag kínálatában szerepelnek olaszos ételek, mexikói ételek, hal- és kímélő ételek, húsételek.


A családokra is gondoltak ezen a helyen, gyermekeknek külön ajánlat szerepel az étlapon. Részvételi díj (legalább fizető fő esetén): 7. Gyulai várfürdő Alföldi kirándulásunk során Gyula városa volt az egyik fő cél. Ahogy a fürdő neve is sejteti elég közel van a fürdő a várhoz. Elképesztő árakkal vár a Várfürdő , amelyekkel a szolgáltatások nincsenek egyenes arányban. Az Aquapalotán kívül a Castello szaunaparkba is vettünk jegyet - ennek helye azonban alig van feltüntetve, csak többszöri kérdezősködés után lehet megtalálni, senki sem gondolná, hogy egy különálló épületben, egy függőfolyosón menetelve találja meg az ember, és ami.


A téli hónapokban fedett medencékben élvezhetik a gyógyító víz kényeztetését. A valamikori lovarda épületében kialakított medencék között egészen meleg és úszásra is alkalmas hőmérsékletű vizeket is talál. A Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont Gyula belvárosában, a várral szemben, a Várfürdő szomszédságában található. Budapest felől az Mautópályán, majd az Múton, Szeged és Debrecen felől a 47-es úton, Békéscsabán keresztül érhető el a román határ melletti város. Helyi Építési Szabályzat (a továbbiakban: HÉSZ) módosítását a Sarkadi úti külterületi tömb területére.


Extra szolgáltatásként órás romantikus hintózás idegenvezetéssel igényelhető, melynek díja 6. Ft a Vár és a Várfürdőtől méterre! Ft Gyulai szállás a Vár és a Várfürdőtől méterre! A gyulai fürdő az Almásy-kastély hektáros parkjában épült fel a múlt század második felében.


Akár gyógyulni szeretnénk, akár vizes kikapcsolódási lehetőséget keresünk, a Várfürdő kitűnő választásnak bizonyulhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések