2015. november 13., péntek

Azonnal költözhető albérlet kaució nélkül 2018

Szoba ( albérlet ) - Budapest azonnal költözhető Egy szobás felújított galériás garzon azonnal beköltözhetően új bútorokkal berendezve, gépesített konyhával két havi. A szoba hangulatos, világos, főre ideális,. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Olcsó albérlet keresel?


Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. A József Attila lakótelepen csendes környék,kiadó egy nm nagyságú szobás felújított lakás.


Bútorozott apartman típusú lakás kiadó Budaőrsön 1-fő részére. Megtekintést követően költözhető rövid vagy hosszú távra is megkötés nélkül. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted!


Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok. Fűtése egyénileg szabályozható gáz konvektor. Ingatlanirodák, tanácsadás. A rezsi elszámolása fogyasztás alapján történik.


Nyíregyháza Garibaldi utcán szobás bútorozott, gépesített erélyes lakás hosszú távra kiadó. Havonta több millióan választják az ingatlan. Kaució nélkül , számlával. Szabótelepen, a Bessenyei utcában található. Gömb utcában,Teve házban (Árpád hídi metrómegállótól percre , rendőrség teve utcai székháza mögött) kiadó egy új építésű , erkélyes, csendes, fényes, udvarra néző szobás 7. Családbarát környéken családbarát lakás a XXIII.


KAUCIÓ MEGÁLLAPODÁS SZERINT! Egy nagy illetve egy kisebb méretű szobával rendelkező ingatlan világos helyiségekkel,szépen berendezett állapotban kerül kiadásra. Gyermekkel is költözhető ,kis család számára is ideális lehet.


Alacsony rezsiköltséggel,kellemes tiszta környezetben. Azonnal költözhető albérlet kaució nélkül is elérhető több helyen, de általában a 2-hónap kaució az elvárt minden ingatlant bérbeadó részéről. Ma már számos internetes portálon elérhetők a különféle kiadó albérleti lehetőségek, ezért érdemes első körben ezeken az oldalakon próbálkozni.


Zónázó vonattal perc alatt Budapesten a Nyugati pályaudvaron lehetünk. Minimum évre kiadó, havi kaucióval, állat nem hozható! További információért forduljanak Hozzám bizalommal! A szobák egy főre kiadóak évre szerződéssel ! Azonnal költözhető luxus albérlet kiadó Azonnal költözhető luxus albérlet kiadó Teljes mértékben felújított, bútorozott, gépesített(tévé, mosogatógép, mosógép, kerámia főzőlap, porszívó, micro, vízforraló, kenyérpirító) lakás keresi igényes bérlőjét. Diákoknak fiatal gyermektelen párnak hosszú távra.


A lakás bútorozott gépesített. Már nem annyira gyakori, de még mindig találkozni azzal a megfogalmazással, hogy az első havi bérleti díj és a kaució megfizetése után azonnal költözhető. Azt a látszatot keltve ezzel, hogy aki előbb fizet, az fog beköltözni.


AZONNAL KÖLTÖZHETŐ LAKÁS KIADÓ. Mindenkit a csoportban! Sürgősen kiadó szobás lakást keresek Édesapámnak kaució nélkül. December vége vagy január eleji költözéssel. Kiadó albérletet keresel Vácon?


Megbízható, fizetőképes! A jelenlegi albérletből január 12ig kell kiköltöznie mert a főbérlő eladja a lakást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések