2015. november 25., szerda

Csi helyszínelők sorozatbarát

CSI - A helyszínelők (Crime Scene Investigation) online sorozat. A történetek szereplői nem riadnak vissza a lőtt sebek, az ömlő vér és az anatómiai kuriózumok látványától sem. A CSI olyan törvényszéki nyomozókról s. CSI - Miami Helyszínelők ( CSI - Miami) online sorozat. A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált.


Csi helyszínelők sorozatbarát

Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. Jerry Bruckheimer , a sorozat producere elmondta, azért indították el a Miami helyszínelők et, hogy ők készítsék el A helyszínelők első spinoffját. When the investigation becomes deadly, Samantha Owens ends up having to be rescued.


Also, Calleigh ends up adopting Austin and Patty North. Please try again later. A floridaiak feje Horatio H. Caine (David Caruso), egykori gyilkossági nyomozó, akinek aprólékos munkáját Alexx Woods (Khandi Alexander) a mindentudó orvosszakértő segíti. CSI : Miami helyszínelők 1. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben.


Csi helyszínelők sorozatbarát

Magyarország legnagyobb online sorozat adatbázisa - SorozatBarát. Unsubscribe from VideóMix HUN? CSI Miami - Death of Marisol - Duration: 4:33. Sarah Kolonimann 196views.


Vezetőjük Mac Taylor nyomozó céltudatos és megszállott helyszínelő, aki azt vallja, hogy minden mindennel és mindenkivel összefügg. Media in category CSI: Crime Scene Investigation The following files are in this category, out of total. A sorozatban az FBI egy különleges egységének mindennapjaival ismerkedhetünk meg, akiknek a feladata az Észak-Amerikában történő kiberbűnözés felderítése. Nézd meg a(z) Így jártam anyátokkal epizódjait online! With Laurence Fishburne, Marg Helgenberger, George Eads, Eric Szmanda.


An elite team of police forensic evidence investigation experts work their cases in Las Vegas. Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. Napjaink Miamijában, Floridában játszódik, illetve Miami Beachen. Lehetne azon változtatni,hogy a linksbuck-n olyan reklám jelenleg meg, amit be lehet zárni?


Próbáltam ma megnyitni a 9. Emlékeznek még a legendás Waczak szálló nem kevésbé legendás tulajdonosára, Basil Fawltyra és kis csapatára? Nos elkészült a mai kort híven tükröző változata, egy wacakul valóságos helyszínen, wacakul valóságos szereplőkkel. Gil Grissom a Las Vegas-i elit helyszínelő csapat vezetője. Holly épp hogy kikerült az akadémiáról, s rögtön csatlakozik a csapathoz.


Jim Brass az egység vezetője és megpróbálja elijeszteni Gribbs-et a helyszínelők brigádjától. Catherine Willow - anya, egy kislánya van -szintén a csapat oszlopos tagja. A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot újra és újra elképesztő fordulatokkal és erős történettel kápráztat el minket.


Még csak most kezdődött a harmadik éva de szinte azonnal bele is merültünk abba a mély, édes gödörbe, amibe az előző évadokba is belekeveredtünk - és amit annyira imádunk a sorozatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések