2015. november 10., kedd

Milyen a skorpió férfi ha szerelmes

A Skorpió nő általában érdekes. Bár nem különösebben szép, ő a végzet asszonya, az erotikus szerető, a családszerető feleség. Ha szerelmes lesz, választottját szinte megigézi titokzatosságával és szerelme intenzitásával.


A szerelmes Skorpió férfi ismérvei: Szerelmi életét szenvedélyesen éli meg, és igen féltékeny természettel áldotta meg a sors. A rejtélyesség és a titokzatosság misztériumával él. Gyakran előfordul, hogy a randevúk egy Skorpió férfival heves veszekedéssel kezdődik, és még hevesebb szerelmeskedéssel fejeződnek be. Elvárásai nagyon magasak, a tökéleteset keresi, így az odáig vezető úton sajnos sok nő szívét törheti össze.


Nem szereti, ha párja meg akarja változtatni, úgy kell őt elfogadno amilyen. Ha a Skorpió férfi valóban szerelmes , akkor minden részletre kiemelten odafigyel. Skorpió Ha a férfi Skorpió -jegyű: Már az első csóknál érezni fogo hogy mennyire szenvedélyes és intenzív a Skorpió - férfi. Nagyon közvetlen és rámenős.


Már a konyhaasztalon kész “torkoskodni”, kimutatva ezzel gátlástalanságát. Nem gon ha nem lenne ilyen merész, a “szerelmi játék”-fegyvertára bőséges. Milyen egy Skorpió csillagjegyű nővel randizni?


Tele van érzékkel és intrikával, lenyűgöző nő, akit az erős, A-típusú személyiségű férfi imádni fog, mert a megfelelő mennyiségű kihívást amit jelent, a megfelelő mennyiségű jutalommal fogja díjazni. Az ellenvetést nem tűri, de partnernőjét a gyönyörök legmagasabb fokára juttatja. Ha egy skorpió valakit a kegyei közé vesz, azt elhalmozza minden jóval, és mindent megtesz azért, hogy szereleme semmiben, de tényleg semmiben ne szenvedjen hiányt.


Milyen a skorpió férfi ha szerelmes

Emiatt válik kiváló társsá. Azonban egy skorpióval lehetetlen dűlőre jutni, ha olyasmiről van szó, ami az érdekeivel szembemegy. Tari Annamária szerint az, hogy egy férfi mennyi idő alatt lesz szerelmes , attól függ, milyen mértékben hajlandó a bizalomra, a kölcsönösségre, és képes-e őszintén kötődni valakihez. Csak az éli át a szerelmet, aki nem fél az érzelmektől, a kudarcoktól, attól, hogy elhagyják.


Nem szükséges faggatnunk őket azonban, ha tudunk olvasni a testbeszédükből és a gesztusaikból. Empátia A szerelmes férfi általában osztozik az érzéseinkben, ha szomorúak vagy idegesek vagyunk. Ha vitára kerül a sor, a Skorpió kemény ellenfélnek bizonyul a Bak számára, ráadásul a Skorpió úgy tud irányítani, hogy a Bak szinte észre sem veszi. Nem kifejezetten társasági emberek, szeretnek kettesben lenni, ezeket a meghitt pillanatokat pedig a Skorpió sok szenvedéllyel tudja megtölteni.


Ha szeret egy nőt, akkor mindig kívánja, és nagyon szeret vele kísérletezni az ágyban, sokszor pikáns dolgokat is kipróbál. A Mérlegekkel, és a Nyilasokkal jó barátságot ápolnak, ám a Halak és a Rákok a legjobb partnerei. A Szűz férfi meglehetősen gátlásos, nem nagy az önbizalma s nehezen lesz szerelmes.


Ha mégis elragadja ez a nemes érzés, jobbára mindig a saját jól szervezett világánál kevésbé rendezett életvitelű hölgyre talál, aki mellett nagyon odaadó, hűséges partnerré lesz. Mikor lesz szerelmes egy Skorpió férfi ? Milyen , hogyan viselkedik mikor szerelmes , miről lehet felismerni? Skorpió jegyű férfiakra lennék kiváncsi, véleményekre tapasztalatok alapján. Ha egy olyan olvasó vagy, aki ezzel nagyon is tisztában van, olyannyira, hogy félelmeid vannak vele kapcsolatban, fordulj bátran Xalen és Eugénia jósnőikhöz, kérd segítségüket abban, hogy te legyél az egyetlen nő a Skorpió pasi életében! De térjünk is vissza a „tárgyhoz”, milyen a Skorpió férfi ? A probléma az, hogy ezen a téren gyakran kissé “álszent”, mert ha úgy alakulnak a dolgok, akkor olyan Othellóként képes viselkedni, mint bármelyik Skorpió.


Milyen a skorpió férfi ha szerelmes

Ezt azonban nem vallaná be sosem, mivel nem ismeri el, hogy az őszinteség, a hűség és más eszményei nem az elveiben, hanem az érzelmeiben gyökereznek. Bármennyire szerelmes egy Bak, mindig rejtve marad a lelkének egy kis része, amelyet az önfegyelme sosem enged felfedni. Gyakran magának való, elszigetelten él a saját kis birodalmában, és olykor még mások együttérzésére vagy segítségére sem tart igényt, ha bajban van, köszöni szépen, ő majd megoldja magának a helyzetet. Ha egy férfi mégis belé szeret, csak akkor közeledjen hozzá, ha becsüli az otthon biztonságát és a hűség fontosabb számára a kalandoknál.


A SZŰZ FÉRFI szerelmes horoszkópja. A Szűz férfinak a szexuális élet nem beszédtéma, de nagyon jó családapa és férj, aki családjának kellő biztonságot nyújt. Ha egy férfi szerelmes nem csak gyakran hívja, de próbál minél gyakrabban találkozni is Önnel, nyugodtan elkezdhet bizakodni.


Ha nem is feltétlenül álmai randevúja valósul meg, a férfi számára egy egyszerű szombat esti borozás is újabb örömteli alkalmat nyújt arra , hogy kicsit több időt töltsön a szerelmével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések