2015. november 18., szerda

Ferencváros jegy

A jegy - és bérletértékesítéssel kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeket elfogadom. Igen, szeretnék értesülni az FTC kínálta kedvezményekről, a. Az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapata hazai mérkőzéseit a Pesterzsébet Jégcsarnokban játssza. Mint a legtöbb weboldal, a Jegy.


Tudomásul veszem, hogy az InterTicket számomra releváns, személyre szabott ajánlatokat igyekszik összeállítani, amelyhez számos személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatkezelési Tájékoztatóban megismertem, azokat elfogadom. Ez a weboldal cookie-kat használ, a további böngészéssel hozzájárul a cookie-k alkalmazásához.


További tájékoztatást a weboldalunkon megtalálható Adatkezelési tájékoztatóban olvashat. A jegyrendeléshez minden szurkolónak saját névre szóló szurkolói kártyát kell kiváltania. A jegyvásárlás a kártyával történik a Fradi hivatalos jegyértékesítő pontján, mely a stadion mellett helyezkedik el, illetve online, az alábbi gombra.


Fontos információ, hogy az -os kedvezmény kizárólag személyes jegyvásárlás esetén, bérlet felmutatásával érvényesíthető! Egy bérlettel egy kedvezményes jegy vásárolható! Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamint születési helyüket és idejüket. A magyar válogatott kapuját Dibusz Dénes védte, aki a kapott gólokról nem tehetett, de bemutatott néhány bravúrt, köztük egyet Luis Suárezzel, a Barcelona csatárával szemben.


Partnereink tematikusan kialakított és áttervezett szurkolói zónában élvezhetik a modern stadionok által nyújtott szolgáltatásokat és azok előnyeit. MOL Fehérvár FC hivatalos weboldala. Minden információ a csapattal kapcsolatban: hírek, galériák, videók. Mától a pénztárban és online is megválthatók a belépők.


Ferencváros jegy

A magyar labdarúgó-válogatottnak először Bulgáriában kell győznie a jövő évi Európa-bajnokság pótselejtezőinek első meccsén, majd siker esetén az izlandi-román párharc nyertesével csaphatna össze az Eb-részvételért. From the ticket vending machines domestic and international tickets can be collected. A Jegymester Webáruházban színház-, múzeum-, koncertjegyet, sportrendezvények belépőjegyeit vásárolhatja meg bankkártyás fizetéssel.


A Debreceni Vasutas Sport Club (DVSC) hivatalos oldala a legfrissebb klubhírekkel, eseményekkel, mérkőzésinformációkkal. Subsequent construction utilized brick and stone instead of adobe, thus preventing serious flood damage. Skip navigation Sign in.


Ferencváros jegy

Az utazásra feljogosító karszalagok csak a kinyomtatott jegy ellenében vehetőek át, fél órával a vonat menetrend szerinti indulása előtt. A vonat menetrend szerint pontosan indul. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kérjük ennek figyelembevételét! A jegyértékesítő automatából belföldi és nemzetközi jegy is átvehető.


Ferencváros Önkormányzatának hivatalos weboldala. Családi jegy : felnőtt és junior vagy felnőtt és junior egyidejű belépésére ad lehetőséget. JÉGKORONG Jegyek - Tipsport Liga alapszakasz.


Gőzerővel készül az új szezonra teke szakosztályunk. Utánpótlás és női hétvégi program. Most hétvégén is számos utánpótlás- és női bajnokit rendeznek Zalaegerszegen. Színházjegy, koncertjegy, zene.


Megyei rangadó Fehérváron, a Paks ellen folytathatja jó sorozatát a Honvéd. Szombaton öt, vasárnap egy mérkőzést rendeznek az OTP Bank Liga 13. Sem jegy , sem bérletvásárláshoz nincs szükség személyi azonosító okmány felmutatására és egy drukker tetszőleges számú jegyet és bérletetet vehet. A beléptető kapukkal kapcsolatban kérjük, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Connect with friends, family and other people you know.


Ferencváros jegy

Share photos and videos, send messages and get updates.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések