2015. november 5., csütörtök

Rendezvényszervező fizetés

Rendezvényszervező fizetés

Ha mi is hasonló cipőben járunk, ne feledjük: megoldás mindig van. Nézzünk körbe ITT és ITT is, ha egy jó állásra vágyunk! Nagyon jó esélyeink vannak egy új munkahelyre, hiszen naponta több száz munkaadó böngészi a Profession. Rendezvényszervező állás és munka Magyarországon. Mennyit keres egy rendezvényszervező ? Nézze meg a legfrissebb rendezvényszervező állásokat, munkákat és jelentkezzen egyszerűen és gyorsan.


Mert ma pályaorientációs nap volt, és ez a foglalkozás engem nagyon megfogott csak arról nem beszéltek hogy mennyi a havi nettó fizetés. A fizetés módja A képzési ár ütemezéstől függően részletben is kiegyenlíthető. A kulturális rendezvényszervező képzésünk árából adható aktuális kedvezményünkről tájékoztató levelünkben olvashat, melyet adatlapunk kitöltése után e-mailben juttatunk el Önhöz! Kulturális- rendezvényszervező állások.


Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés regisztráció nélkül. Bankkártyás fizetés a Tixa. A jegy megvásárlásával az esemény résztvevői hozzájárulnak az adataik, úgy mint a résztvevő neve, e-mail címe, a megvásárolt jegyek száma a rendezvényszervező , a FinTech Group Kft. A BBS Consulting System kolozsvári munkavégzésre keres munkatársakat rugalmas munkaidőben, vers állás állást kínál hirdetés Hirdetés ingyen és gyorsan az erdélyi apróhirdetőn.


El lehet vele helyezkedni? Minden információ és tapasztalat érdekelne. Bölcsész diplomám lesz hamarosan, de nem igazán tudok vele elhelyezkedni és ezért mást keresek.


Kíváncsi lennék, milyen egy rendezvényszervező napja. Családbarát munka vagy nagyon stresszes, sok időt vesz el az embertől? Alkalmazotti munka fix bérrel vagy jutalékos rendszerű? Budapesten mennyit keres egy ilyen szakmával rendelkező ember? Köszönöm a válaszokat előre is.


A jezsuita rend rendezvényszervező , PR- és sajtókapcsolati munkatársat keres a Párbeszéd Házába, a Faludi Ferenc Akadémia programjaihoz. Nagy múltú, nemzetközi hátterű, stabil, megbízható vállalat MICE üzletágába keresünk vezető munkatársat a rendezvényszervező részleg teljes körű menedzselésére. Feladatok: - adminisztráció - rendezvényszervezés területén asszisztencia - bedolgozás az osztály vezetője alá - humán jellegű rendezvények (falunapok, céges csapatépítők stb.) lebonyolításának szervezése. Németül beszélő, beutaztató utazási irodai ügyintéző és angolul beszélő, rendezvényszervező.


A rendezvényszervező tanfolyam pár hónap alatt elvégezhető és a vizsga után már munkába is lehet állni. Mozgalmas napok várnak arra, aki ezt választja, tele tárgyalásokkal, lehetőségekkel, számtalan új embert, valamint rengeteg helyet lehet megismerni akár minden nap. Keres Fizetés állások itt: Budapest I. A junior rendezvényszervező fő feladata az csillagos szálloda rendezvényosztályán a nemzetközi és hazai ügyfelek kisebb rendezvényeinek önálló megszervezése, előkészítése, lebonyolítása, és ezzel kapcsolatos utómunkálatok elvégzése.


Vannak dekoratőr-kirakatrendező iskolák egyre több helyen. A főváros központjában elhelyezkedő intézménycsoportunk immár éve támogatja magánszemélyek és szervezetek ismeretszerzési, önmegvalósítási törekvéseit. A sikeres pályázónak közhasznú célokért való munkálkodást, hasznos tapasztalatokat, nemzetközi kapcsolatokat, jó hangulatú csapatmunkát és a tanulmányok során elszámolható szakmai gyakorlatot kínálunk.


EVENT MANAGER csillagos szálloda rendezvényosztályán nemzetközi (MICE) és hazai cégek rendezvényeinek önálló megszervezésére, előkészítésére, lebonyolítására és ezzel kapcsolatos utómunkálatok elvégzésére keressük tapasztalt Event Manager kollégánkat. A Pesti Vigadó Nonprofit Kft. Tedd meg az első lépést, és válaszd a kulturális rendezvényszervező képzésünket, ha izgalmas és megbecsült állásra vágysz! A képzés során gyakorlati helyet biztosítunk neke hogy biztos tudással és piacképes tapasztalattal vágj bele a művelődési szolgálatások és rendezvények szervezésébe.


Júlia, rendezvényszervező kérésünkre elmondta: ”Munkámban a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy minden nap új emberekkel találkozom, akikre maximális figyelmet kell fordítanom. Az igényeik és az anyagi kereteik mindig másmilyenek, így sok esetben kreativitást igényel, hogy az általuk megálmodott rendezvényt megszervezzem. Ha szereted a Dunát, a város fényeit, a hajókat….

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések