2015. november 3., kedd

Oroszlán havi szerelmi horoszkóp

Oroszlán havi szerelmi horoszkóp

Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Mindenki megkapja a várva várt jutalmát. Nem sürgethetjük az eseményeket, egyszer úgyis mindennek eljön a maga ideje.


Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Horoszkóp hirdetés Ha valamit bizton megállapíthatunk, az az, hogy amióta csak létezik, az emberiség életében mindíg is központi szerepet játszott az a bizonyos, ízig-vérig felkavaró és mindent elsöprő érzés, amit úgy hívunk, szerelem! Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Ez a hónap rendkívül szeszélyes lesz a. Egészség horoszkóp A Hold a Skorpió jegyében lesz a hét közepén.


Ettől ingerlékenyek lehetünk, szétszórttá válhatunk, és túlságosan érzékenyen reagálhatunk mindenre. Az alvászavarok ellen fogyasszunk gyógyteát! Oroszlán kedvesünknek nagyon fontos az, hogy minden magánál gyengébb lényt a szárnya alá vegyen, s megvédjen, ha kell. Velünk is ezt fogja tenni, ha erre rászorulunk, ám a kérdés az, hogy tisztelni fog-e minket gyengeségünkért. Horoszkóp hirdetés A november az első fagyok hónapja, ám a csillagok jóslata szerint, a karrier és az érzelmek terén már korántsem lesz fagyos számos jegy számára a hangulat.


Az Oroszlán jegyében születettek életét naprendszerűnk elsöprő erejű központi objektuma a Nap uralja. Az asztrológia azt mondja, hogy több szerencséd van, mint bármely másik jegynek. Ez igaz akkor is, ha egyik-másik Oroszlán olykor többet is szeretne belőle. A Kos jön, lát, győz – és továbbmegy. Szerelmi Horoszkóp Kos (március 21. – április 20.) Tűz jegy.


Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, lobbanékony és szenvedélyes, okos és szellemes, de a kitartás, a türelem és a „hat tonna érzelem” már nem az ő pályája. Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád. Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal. Oroszlán mint aszcendens Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.


Oroszlán (július 23-augusztus 22) Az augusztusi szerelmi horoszkóp alapján az bizton állítható, hogy az Oroszlán csillagjegyű férfi és nő nagyon visszahúzódó lesz ebben a hónapban. Ne erőltessetek semmit a párotokra ebben a hónapban, mert azt támadásnak veheti és még zárkózottabb lesz. HOROSZKÓP A Kosok bajba kerülhetnek, az Ikrek ne higgyenek el mindent a hétvégén – November – November Hétvégi horoszkópunkból megtudo mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Már a karácsony jegyében telnek a napok, téged azonban nem köt le túlságosan ez az egész.


Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. Szüksége van a szüntelen bókokra, és szereti a flörtöket, az új kalandokat – le sem tagadhatná, hogy vérbeli tüzes jegy.


Akkor kattints a mefelelő csillagjegyre, hogy megtudd mit tartogat számodra a jövő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések