2018. május 23., szerda

Tankötelezettség 2019 2020

Tankötelezettség 2019 2020

Ne féljen megtenni az első lépést. Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz. Az új tapasztalatinak köszönhetően magabiztosabbá válik, amelynek segítségével sokkal vonzóbb lesz a másik nem képviselőnek szemében.


Nagyon is csípős és néha érzéketlen tud lenni. Két Szűz biztosan nem fog órákon át enyelegni egymással egy meghitt kis szobában, sem a túlzott kényeztetés, sem a bezártság nem áll közel hozzájuk. Merkúr az Oroszlánban vagy a Mérlegben áll, olyan hatások keveredhetnek, melyek hozzásegítik a. A Merkúr uralma alatt álló jegy szülöttei szorgalmasak, őszinték és szeretik, ha rendben vannak a dolgaik. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Többi jegy Éves Horoszkópja! Nem éppen könnyű, mégis szerencsés, lehetőségekkel teli év elé nézel. Változatos, váratlan helyzetekben bővelkedő események színesítik a mindennapjaidat, de ez nem mind pozitív előjelű.


Tankötelezettség 2019 2020

Miként az Ikrek csillagjegyet, a Szűz jegyét is a Merkúr bolygó uralja. Ez a visszahatás és a jegy negatív jellege hozzák magukkal, hogy a Szűz életereje csekélyebb, betegségre könnyebben hajlamos, s óvatos, aggodalmas természete még ezt is túlbecsüli, fél a bajtól és elővigyázatosan igyekszik elkerülni minden betegséget, sőt odáig megy, hogy képzelt betegségek rabjává válik. Ez mindkét csillagjegynél az élet intellektuális megközelítésében mutatkozik. Asztrológiai jelként, a kör hozzáadásával a Szűz az örök élet, a folytonos körforgás, a halhatatlanság szimbóluma lett. Alaptulajdonságaiból következik, hogy könyvelõi, kritikusi, ápolónõi, orvosi, tanári, titkári, kisiparosi foglalkozások kiváltképp megfelelnek hajlamainak.


Izgatja az anyag miértje és hogyanja, s hajtja a tudás vágya, ezért sok tudós kutató kerül ki e jegy szülöttei közül. Például Szent-Györgyi Albert. Arra, hogy mindent elemezzen, keresse a dolgok lényegét, mindennek kikutassa az okát. Mettől meddig tart egy horoszkóp csillagjegy?


Pontos táblázat, hogy mikor kezdődik és mikor végződik a csillagjegy horoszkópja. Mi a Szűz csillagjegy köve? Ismerjük meg jobban e zodiákus jegy szülötteit!


A Szűz életereje nem olyan jelentős, mint pl. Előrelátó, meggondolt ember, aki mindent a saját erejéből ér el az életben. Alapvetően visszafogott jegy , kerüli a feltűnést, és a járt utat a járatlanért sem szívesen adja fel. Oroszláné, betegségre könnyen hajlamos, s óvatos, aggodalmas természete még ezt is túlbecsüli, fél a bajtól és elővigyázatosan igyekszik elkerülni minden betegséget, sőt odáig megy, hogy képzelt betegségek rabjává válik. Nehezen nyílik meg, de ha valakinek sikerült közel kerülni a szívéhez, akkor mély szeretettel viszonozza az érzéseket.


Bár fontosak számára az anyagiak, és hajlamos elmélyedni a részletekben, szellemi tekintetben mégis kifejezetten idealista. A legtisztább embertípus. Tudós alkat, jó megfigyelő, elemző és rendszerező. Rendszerető, óvatos, éles eszű, és szereti hasznosnak érezni magát. Gyakorlatias, inkább az esze irányítja mint a szíve.


Ha Aszcendensed egy föld elemű jegyben ( Szűz , Bak, Bika) áll, akkor a földenergia, ami amúgy is jelen van a születési jegyed ( Szűz ) által, még erősebbé válik. Idetartozik, hogy a Szűz részesül a Merkúr jótékony hatásában, amely kedvez a szellemi tevékenységeknek. Ez jó, ha hivatásodban tovább akarod képezni maga fel akarsz emelkedni, vagy általánosságban több pénzt akarsz keresni. Ezért a Szűz tehetséges ezen a téren: szeret kutatni, tanulni, megérteni, érdeklődését mindig felkelti.


Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Néha olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók. Ha valaki van olyan szerencsés, hogy elnyerje egy Szűz szerelmét, akkor biztos lehet benne, hogy számíthat lojalitására és gyengédségére.


Napi horoszkóp Amint megtanul megbízni magában, azzal sem lesz gondja, hogy megnyíljon mások felé és őszintén kimondja, amit gondol vagy érez. Mivel mindig mindenkinek szinte kérés nélkül segít, most, amikor Önnek lenne szüksége segítségre, számíthat a többiek támogatására. Részletes bemutatás, általános jellemzés mind a horoszkóp csillagjegynek.


Tankötelezettség 2019 2020

Szerelem Ha lehet a szokásosnál is változékonyabb a hét közepén. A jegyén áthaladó Holdnak köszönheti ezt a szélfúttaságot a természetében. Az állatöv hatodik jegye a Szûz.


A Nap augusztus 24-szeptember 23-ig tartózkodik ebben a jegyben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések