2018. május 30., szerda

Nyilas aszcendens ikrek deszcendens

Nyilas aszcendens ikrek deszcendens

Nyilas aszcendens – Ikrek deszcendens. Ahol vagy, ott mindig történik valami. Nemcsak le tudod nyűgözni az embereket, hanem le is akarod őket nyűgözni. Mindig maradj a realitások talaján!


Azért ne hajtsd túl magad! Az aszcendens óra alatt teljesen megkerüli a zodiákust, így az aszcendens egy jegyben órát ül. Persze nem csak az órától, hanem a földrajzi koordinátától is függ az aszcendens helyzete. Nagyon fontosak számára a kapcsolatok, a beszélgetések.


Folyton az újdonságokat, az izgalmakat keresi, mindig mozgásban van, ezért gyakran kapkodó, ideges és szétszórt. Nem szívesen merül bele a dolgokba, mert úgy érzi, akkor cserébe sok minden másról lemarad. Ez a személyiség , alékata folytán, gyakran esik mély depresszióba. Különösen a nők esetében észlelhető, hogy ez a jegy olyan túlzott érzékenységű jellemet eredményez, aki hajlamos a transzállapotra, hallucinációra. Képes vagy meglátni az élet napos oldalát, mindig, minden szemszögből megvizsgálod az élet nagy kérdéseit, és a lehető legtoleránsabb választ adod rájuk.


Nyilas aszcendens ikrek deszcendens

Néha kicsit (nagyon) önfejű. Legjobb barát, társ Ikrek jegyű lehet, ki laza és vidám, kicsit hóbortos. Halak Ikrek aszcendenssel Intenzív és szenvedélyes érzelmeidet ne akard megváltoztatni. Ezek ugyanis még jót is tesznek a párkapcsolatodnak. Keményen dolgozol, ami értékes plusz pontokhoz juttat a munkaadóidnál.


Aszcendens a Rákban, deszcendens a Bakban. Imádod a látványos érzelmeket. Ikrek aszcendens Nyitott típus, folyton úton van, mindig keres valamit, akkor is, ha nincs előtte különösebb cél. Egyszerre több dologgal képes foglalkozni, kíváncsi, sokoldalú, mindenre odafigyel, nem akar lemaradni semmiről. Az aszcendens horoszkóp a vegyes személyiség-típusokról szól, mely az állatöv minden jegyének az aszcendense szerinti jellemzését ismerteti.


Gondolatai a világot mozgató összefüggésekre irányulnak, és tulajdonképpen sohasem gondolkodik el önmagán. Emiatt megérti a világot, de nem érti meg saját szerepét a világban. Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos.


Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el. Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az. A NYILAS jegyében álló Deszcendens az igazi tudásszomj, az ideálok követésének, a célok megvalósításának és a TE joviális megértésének szükségszerűségére utal. Ha az Ascendens a RÁK jegyében áll, akkor az ÉN ugyan nyitva áll környezetével szemben, ám szeszélyesen és kényesen, érzékenyen és mindent magába.


Kicsi szemek, de fénylő, lehet kék, szürke, mogyoró vagy barna színű. Telt ajkak, sápadtabb bőr. Kommunikatív, ambiciózus és rendkívül kíváncsi természetű.


Fontos számára a folyamatos szellemi kihívás, kreativitás. Többféle munkára alkalmas, egyidejűleg több területen sikeres lehet. Külsőleg: többnyire magas termetű, hosszú, vékony orrú, világos szemű és sötétbarna hajú. Az aszcendens éves korunk körül kezd igazán érvényesülni, ekkor már erősebb hatást mutat, mint a Nap-jegyünk, azaz az jegy, amelyben születtünk.


Nyilas aszcendens ikrek deszcendens

Az aszcendens kiegészítője pedig a deszcendens , így már rögtön érthető a párkapcsolati szerepe is… Ideális esetben a pár arra szolgál, hogy kiegészítsen minket. Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens , amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések