2018. május 7., hétfő

Pitypang ovi

LINK az új híreket már itt láthatják, és a régebbi tartalmak is lassan átkerülnek. Szülők, akik óvodát keresnek, pedagógusok, akik munkánkra, tapasztalatainkra, jó gyakorlatunkra kíváncsiak. Hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyermekek intézményünkbe lépésétől kezdve kiegyensúlyozottan fejlődjenek. Ennek alapja a nyugodt, derűs légkör kialakítása, és a gyermek- óvodapedagógus harmonikus kapcsolata.


Pitypang ovi

Pitypang óvoda honlapja. Community Organization. Szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket! Free Joomla Theme by Hostgator. A Baráti Tv adásai minden pénteken 18.


Az aktuális adást kéthetente változik. Felszereltségünk modern, korszerű, fejlesztési eszközeink és berendezési tárgyaink magas szinten teszik lehetővé a gyermekek fejlesztését, nevelését. Tágas udvarunkon sok növény, hatalmas lombos fák, virágok, és többségében saját terveink alapján készült, fából épített eszközök, medencék, homokozók várják a gyermekeket. Kell is hely, hiszen közel százhatvan óvodás tölti itt hétköznapjait. Kicsi, családias, gyerekközpontú ovi.


Nagyon gyerekközpontúak az óvónénik. Rengeteg foglalkozást, kirándulást szerveznek a gyerekek részére, változatosságot biztosítva ezzel a gyerekek számára. Hétről-hétre látható fejlődés a gyerekeken.


Folyamatosan fejlődik, odafigyelnek az újabb és újabb játékot beszerzésére. A téli madáretetés, a nyári madáritatás és a költőodúk kihelyezése állandó feladatunk. Cserében óvodánk udvara madárdalos és lehetőségünk van a szebbnél szebb színpompás madarak megfigyelésére. Ha a gyerekek ellenségeskedésben élnek, Megtanulnak veszekedni.


Tájékoztató a nyári E - menza rendszerének a müködéséről. Mindenkinek ajanlani tudom. Az igazgato nagyon jo, tenyleg figyel mindenre amire tu szive lelelke az ovi. Jókedvüket tükrözte, hogy az óvoda udvarára kisétálva az óvó bácsik lelkesen fedezték fel az Ovi -foci pályát, és azonnal labdába rúgtak, passzolgatni kezdtek, (Tobias, aki óvodapedagógus és foci edző is egyben, ki is jelentette: Itthon vagyok!) később kipróbálták a játszóház hajóját, felvették a kapitány.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. A Városi Sportcsarnok mögött. OVI FOCI keretében óvodánk is csatlakozott a meghirdetett Bozsik Programhoz. Hetente Manner József tartja a foglalkozásokat a Móri SE Labdarúgó szakosztályához kötődve.


Pitypang ovi

Kék mezőben sárga láng, Égből süt a nap reánk. Egyre jobban tűz a Nap, Réten pitypang - áradat! Nincsen már se zöld se kék, Sárga lett a föld s az ég. A bemelegítés után kezdődhetett a verseny. Volt óriás labda gurítás, pókjárás, labda söprés, egyensúlyozás, lovacskázás.


Az oldal a Wezzpage szerkesztővel készült. Az ettől eltérő időpont, telefonon történő egyeztetés alapján hétfőtől péntekig 8. A Gazdagréti Óvoda székhelye. Gazdagréti lakótelepen, a budai hegyek lábánál, egészséges és jól megközelíthető, szép természeti környezetben található.


Célunk, hogy a gyermekeket családias, biztonságos, szeretetteljes légkörben neveljük. Pedagógiai programunk két alappillére a néphagyományok éltetése és az egészséges életmódra nevelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések