2018. május 10., csütörtök

Dunaharaszti olcso albérlet

Havonta több millióan választják az ingatlan. Elrendezése: előszoba, am. Dunaharaszti alsóvárosában, lakásos társasházban kiadó tetőtéri lakás.


A lakáshoz zárt udvaron autó részére beálló tartozik. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Olcsó albérlet kereső a Kiadoalberlet.


Kiadó lakások, házak és szobák az összes nagyvárosban. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.


Dunaharaszti olcso albérlet

A tulajdonos elsősorban iroda-telephely céljára szeretné kiadni, de az ingatlan két generáció együtt élésére is alkalmas. Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok. Eladó-kiadó lakás, ház, iroda, üzlet. Ingatlanirodák, tanácsadás. Találja meg gyorsan álmai ingatlanát!


Leírás Szigethalom központjában, a Szabadkai utcában kínáljuk bérlésre ezt a kis családi házat. Az ingatlan régi típusú, tégla házikó. Mérete nm, amiben egy konyha, fürdőszoba, hálószoba és egy félszoba került kialakításra.


Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. A keresési feltételekkel további alkategóriákra szűrhetsz, többek között dunaharaszti panel és tégla építésű lakásokra, társasházi vagy önkormányzati lakásokra, egy vagy kétszobás kiadó lakásokra, háziállattal, vagy háziállat nélkül, így megtalálhatod a. Olcsó, szállás, Budapest, kispesti, albérlet , Kispesten, Erzsébeten és 18. Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Join this group to see the discussion, post and comment.


Több tucat friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás újszerű tég. ALBÉRLETet keres Budapesten? Albérletet, kiadó lákást keresel a 23.


Budapest belvárosában igényes bérlőknek, ingatlan Budapest belvárosi ingatlanok értékesítése és kiadása korrekt megbízható ingatlan irodától. A Kiadó családi házak apróhirdetések rovaton belül használt és újépítésű kiadó házak között böngészhet. Szigethalmon külön bejáratú, közös udvaron, konvektoros, almérős, szoba konyha kiadó nyugdíjjas házas pár, vagy egy fő részére. Kiadó Szoba ( albérlet ) hirdetések Pest megye területén.


Családbarát környéken családbarát lakás a XXIII. KAUCIÓ MEGÁLLAPODÁS SZERINT! Egy nagy illetve egy kisebb méretű szobával rendelkező ingatlan világos helyiségekkel,szépen berendezett állapotban kerül kiadásra.


Gyermekkel is költözhető,kis család számára is ideális lehet. Alacsony rezsiköltséggel,kellemes tiszta környezetben. Térképes budapesti albérlet és szobakeresés.


Ingyenes hirdetésfeladás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések