2018. május 24., csütörtök

Szerelem jelei fiúknál

Szerelem jelei fiúknál

Van, akinek az első villámcsapás lángra gyújtja a szívét, és ezt nem is igyekszik eltitkolni, ugyanakkor akadnak csendesebb férfiak is. Akik nem lepnek meg szál rózsával az első randevún, és nem is mondják ki a bűvös szót, hogy bele kelljen pirulni, hiszen az ő szívüket lassabban kerítik hatalmukba a nagy érzelmek. Ha nem tudod biztosan, párod mit is érez iránta egyetlen csók is elég lehet ahhoz, hogy eldöntsd.


A szenvedélyes, hosszan elnyúló nyelvjáték, amit szinte percenként muszáj ismételni, nem csak a filmekben a szerelem szimbóluma, hanem a valóságban is erről árulkodik. A fiúknál milyen jelei vannak annak, ha tetszik neki egy lány? Elsősorban a testbeszédre lennék kíváncsi, meg a viselkedésre.


Lányoknál tudom, hogy a haj csavargatása, vagy a fül piszkálása, vagy esetlek a karok keresztbe tétele, de fiúknál mi lehet? Ha úgy érzi, itt az idő, hogy bemutasson a szüleinek, ismét nyert ügyed van. Ez a gesztus egyértelmű jele annak, hogy sokat jelentesz neki, és hosszútávon tervez veled.


Szerelem jelei fiúknál

Ha azonban még nem tette meg ezt a lépést, semmiképp ne erőltes mert azzal csak idegesíteni fogo ami nem épp a szerelem tüzét hevíti majd fel benne. A tartós szerelem ismertetőjegyei. A legjobbat hozza ki belőled.


Ez azzal magyarázható, hogy a kitartóan szerelmes párok képesek arra, hogy felerősítsék egymás pozitív tulajdonságait. A gentlemanok ideje - sajnos - lejárt, de természetesen az udvariasságot minden nő elvárja és megérdemli férfitársaitól. Ha egy ismerősö kollégá barátod az alapvető udvariassági formulákon túl is előzékeny vele gyanakodhatsz, hogy tetszel neki. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. De a szerelmet nehéz nyakon csípni, megszemlélni, és jellemezni, majd amikor az elménk végre a közelébe férkőzik, a válasz talán már mégsem tetszik annyira.


A szexuális vonzalom jelei abból a korszakból erednek, mikor még az emberek non-verbálisan kommunikáltunk szavak helyett. Valahogyan a nőstényeknek jelezniük kellett a hímek felé, hogy készen állnak a párosodásra, és ez azóta is benne él a szürkeállományunkban. De az arc megérintése nemcsak a nőkre jellemző, ilyenkor a férfiak is az átlagnál többször érnek az arcukhoz: ha kifordított kézzel dörzsöli az állát, simogatja az arcát, vagy érinti meg a fülét, biztosak lehetünk a dolgunkban, hiszen ezek tipikusan a zavart idegesség illetve a szexuális vágy jelei.


A szívünk ott van, ahol az új szerelem boldogságát, az összetört szív fájdalmát érezzük. A kettős szív jobb, mint ez szív önmagában, mert a kettes szám a párt alkotó két embert jelképezi. Föld A feng-shuiban külön jel van minden területre. Pubertásnak azt az időszakot nevezzük, mikor a gyermekek fizikailag és érzelmileg el kezdenek fiatal nővé és férfivá érni.


Szerelem jelei fiúknál

A szerelem életterét a föld tulajdonságaival jelképezi. Elveszti az eszét: A szerelmes férfi, a nőhöz hasonlóan elveszti a józan gondolkodását, és a fellegek közt jár. Ebben a boldog állapotban hajlamos csak a szépet és jót észrevenni, így számára tökéletesnek tűnsz. Nem szereti ám kimondani. De ha ezeket csinálja, totál beléd van zúgva.


Ha szerelmes belé érdeklődést mutat a dolgaid iránt. Megkérdezi, milyen volt a napo hogy van a családod illetve a barátai emlékszik arra, amit előzőleg meséltél neki. Fiatalkora ellenére egyre nagyobb elismerésnek örven mivel még sose veszített el egyetlen ügyet sem. Teljes filmek magyarul.


Egy időben el sem tudtam képzelni, hogy magas sarkú nélkül lépjek ki az utcára, most azonban csak a napjaim töredékében hordom ezeket a darabokat – és akkor is kizárólag a kényelmes változatokat vagyok hajlandó felvenni. Egy friss kutatás eredményei szerint a fiúknál ma már két évvel korábban elérkezik a pubertás ideje. Természetesen a méret nem minden, de valószínűleg ez volt és ez is lesz a kamasz fiúk legnagyobb problémája… de néha még a felnőtt férfiaké is.


Ezért fontos megmagyarázni, hogy a boldog nemi élethez sokkal kevésbé fontos a méretes hímvessző, mint a szerelem , megértés, gondoskodás, egymásra figyelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések