2018. május 29., kedd

Miskolc szeles utca eladó lakás

Havonta több millióan választják az ingatlan. Miskolc ) lakás hirdetés az ingatlan. Szűkség esetén maradhatnak a bútorok is az árban. A lakásnak nagy parkettás szobája.


Eladó miskolci lakások. Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Számos eladó miskolci lakás és ház közül válogathat az OTP Ingatlanpont weboldalán! Találja meg álmai otthonát nálunk, hiszen kínálatunk meghatározó része kizárólag rajtunk keresztül érhető el. Az OTP csoport tagjaként felelős és kedvezményes pénzügyi megoldásokat kínálunk azoknak az ügyfeleinknek, akiknek nem áll rendelkezésükre az ingtalan teljes vételára.


HOZZA A BŐRÖNDJÉT ÉS KÖLTÖZZÖN IDE, KIVÁLÓ VÁLASZTÁS EGYEDÜLÁLLÓAK SZÁMÁRA, FIATAL PÁROKNAK, DIÁKOKNAK, ILLETVE IDŐSEKNEK EGYARÁNT, VAGY FEKTESSE BE PÉNZÉT ÉS ADJA KI JÓ ÁRON! Rólunk Ingatlanok Kollégáink Kapcsolat Rólunk - Szinva-Ház Kft. Az ingatlan műanyag nyílászárókkal, és biztonsági bejárati ajtóval rendelkezik.


A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű lakás között tudsz keresgélni. BELVÁROS SZÍVÉBEN SZOBÁS PANELPROGRAMOS LAKÁS ELADÓ ! A panelprogram keretein belül a társasház új, szigetelt homlokzatot kapott, a lakásba pedig műanyag. A Lehel utca elején található Platán házi lakás újszerű állapotú. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Célunk az igényes,gyors,hatékony teljeskörű szolgáltatás nyújtása vásárlók és eladók részére, az ingatlan piacon.


Fő tevékenységi körünk az ingatlan közvetítés és. Közbiztonság, lakóközösségek, laknak e roma származásúak. Barczi Ingatlanforgalmazó Iroda ingatlan kínálata.


N-Alexander Ingatlan Központ ingatlan kínálata. Jó állapotú, igény szerinti festés után tágas kényelmes otthon családosoknak. Nyílászárók műanyagra cserélve, biztonsági ajtó is cserélve. Végső Ingatlanügynökség ingatlan kínálata. Az eladó miskolci társasházi lakás jellemzői: - a belváros közepén található a Szeles utcában a 3. A Rákos patak mellett zöldmezős beruházással elegáns, élhető otthonokat terveztünk, fiataloknak, időseknek valamint akiknek.


Hungária körúti, harmadik emeleti, liftes házban eladó külön bejáratú szobás összkomfortos, erkélyes lakás. Fürdőszoba és a wc külön helységben található, Kiadásra jó adottságokkal rendelkezik,mivel a szobák mindegyike egy folyosóról nyílik. A telek az elején enyhén meredek , a vége felé meredekebb. A víz van bevezetve a telekre. Barnóczki Ügyvédi Ingatlaniroda honlapja.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye) ingyenes ingatlan hirdetés feladása a weboldalon. Teljesen ingyen ingatlan hirdetési weboldal. Használt bútor elszállítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések