2018. május 29., kedd

Kiadó albérlet 70000 ft

Kiadó albérletek, lakások, házak. Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen. A konyhabútor, tûzhely, és a szobában található beépített szekrények a vételár részét képezik.


Rezsiköltsége kedvezõ, fûtése: ház központi fûtés, díja: 11. Ft , közös költség: 11. Ft hó, a víz fogyasztás alapján fizetendõ. Alacsony rezsi, havi 35. Ft körül ki lehet jönni.


A, 136-os buszok egy saroknyira elérhetőek, a KÖKI és a Határ úti metró pár percre van. Ft -ért fiatal párnak, vagy maximum főnek kiadó , december 1-től beköltözhető. Fiatalos, modern Győr-Révfalu kedvelt részén, a Kenus utcában kiadó liftes társasház 2. Akár bútorozatlan állapotban is kiadó a bérlemény változatlan bérleti díj mellett.


A keresési listában Szegeden megtalálható kiadó lakásokat találsz. Az épületben meleg étkezési lehetőség megoldott. Közvetlenül a szállás előtt.


Havonta több millióan választják az ingatlan. A Bajcsy Korházhoz közel kiadó hosszútávra szobás lakásből szoba. Albérlet , kiadó lakás Budapest IV. Kérem, csak komoly érdeklődők keressenek és ingatlanosok még véletlenül sem.


Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Ft Hosszú távra kiadó január elejétől a Kereszttöltés utcában található (Csillag tér felőli részén) szobás lakás. Ha albérletre van szüksége, nálunk megtalálja.


Ingatlan kiadó , albérlet hirdetés. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Válogass az alábbi Budapesten kiadó lakások közül, vagy szűkítsd tovább az albérlet listát a fenti szűrő használatával.


Kiadó albérlet 70000 ft

Ha megtetszik valamelyik albérlet , vagy kiadó lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén. Találd meg álmaid otthonát az Otthontérkép segítségével! Ft Veszprémfajsz kiadó társasházi lakás hirdetés. Az albérlet jellemzői: - A társasházi lakás Zalaegerszeg megyei jogú város belvárosában, egy lakásos épület 2. A rezsi alacsony, minden mérősített így a tényleges fogyasztás alapján van az elszámolás, közös költség, 12.


A lakás kizárólag hosszútávra 1-főnek vagy (pároknak) kiadó ! ALBÉRLET az Otthontérkép kínálatában! A lakásban a dohányzás valamint a háziállat tartása nem megengedett! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!


Kiadó albérlet 70000 ft

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Pécs, Kertváros, Németh László utcában másfél szobás felújított, bútorozott, fiatalosan berendezett lakás kiadó liftes épületben. Diákok, fiatalok, egyedülállók előnyben.


Számlaképes Sürgősen kiadó szoba Szép bútorozott be rendezett lakás. Kaució havi bérleti díj. Szoba ( albérlet ) - Budapest XV. Bérelhető telkek, kiadó lakások, és más típusú ingatlanok széles választéka várja azokat, akik bérelni szeretnének bármilyen ingatlant. Szépen fel van újítva így csak igényes bérlők jelentkezését várjuk.


Részbe bútorozott: ágyak, ruhásszekrény, mosógép, hűtő, indukciós főzőlap, az ingatlan felszereltsége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések