2018. május 18., péntek

Iphone 6s hangszóró javítás

Hozd el szervizünkbe és megjavítjuk! Leggyakoribb javításunk az előlapcsere, ami az IPS LCD laminált mivolta miatt csak egyben cserélhető, függetlenül attól, hogy az érintőfelület vagy LCD sérült-e. Hangerő- és némítógomb szalagkábel csere:. Minden javítással azonnal tudunk foglalkozni, bejelentkezés és sorban állás nélkül.


Ft (óra) Gyári felújított kijelző: 26. Ft (óra) Felső hangszóró csere: 8. Első lépésként a kijelzőt emeljük ki a hátlapból. Lecsatlakoztatjuk az akkumulátort az alaplapról.


A kijelző modulra épül fel többek között a felső hangszóró is. Hibajelenség, hogy telefonhívásnál nem halljuk a másik felet, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes. Ft Háttérvilágítás IC javítása Beázás vagy mechanikai meghibásodás után tapasztalhato hogy a telefonod kijelzője hibásan működik: nem megfelelő a háttérvilágítás vagy torzult a kijelzés, esetenként egyáltalán nincs is.


Ettől függetlenül előfordul sérülés, ilyenkor a megjelenített kép csíkos, foltos, vagy egyszerűen csak fehér, vagy csak a háttérvilágítás működik. Alaplapi szakszerizbe tudjuk küldeni egyeztetés után. A javítást függ az alaplapi szakszerviz leterheltségétől, de általában 1-hét.


Ennek okai lehetnek a beázás, leejtés vagy elhasználódás. Ft Rezgőmotor csere A rezgőmotor károsodása meglehetőség ritkán fordul elő a 6-nál, és az esetek többségében gyorsan javítható a probléma egy egyszerű szoftverezéssel vagy a beállítások ellenőrzésével. Ezt az okozza, hogy egy nagyobb ütés hatására elmozdul az alkatrész, így ebben az esetben is indokolt a csengő hangszóró cseréje. Akku csere, LCD csere, home gomb csere, hangszóró csere, mikrofon csere, csatlakozó csere, képernyő csere, kamera csere, hátlapi kamera csere, előlapi kamera csere, szenzor csere. Apple szerviz Baranya megyében!


A feltüntetett összeg tartalmazza a szerelést, beépítendő alkatrészt, és hónap garanciát. A kijelzőt megnyomva a 3D Touch minden eddiginél több felhasználási lehetőséget kínál, az életteli Live Photos funkcióval pedig szó szerint megelevenednek az emlékeid. Ha a fényerő csökken vagy a készülék beázik és foltos lesz a kijelző, akkor is javasolt a kijelző csere.


Budapest, Tompa utca 16. Gyakran összetévesztik a csengő hangszórót a beszéd hangszóróval, pedig két különböző modulról van szó. A tényleges kijelzőfelület kisebb a teljes téglalap. With Fast and Free Shipping on eBay.


Iphone 6s hangszóró javítás

Bay Is Here For You with Money Back Guarantee and Easy Return. LC érintő, Kijelző, csere, javítás , Mobile. A telefon 16-GB-os, jó állapotú. Ft: Akkumulátor csere: 13.


Dunaharaszti (rendelésre, személyes átvétel): Készlethiány, egyeztetés szükséges. Hatótávolság: m-ig, Bluetooth csatlakoztathatóság, Adóteljesítmény 3W, Lejátszási idő: óra, Stabil dizájn, Töltési idő: 1-óra, Szívós. CatUTP kábel szerelès 0-mèterig olcsón ( vagy csak kábel ), Új HDMI kábelek 9Ft. Privát üzenetben gyorsabban válaszolunk. Ft-os áron rendelhető meg a webáruházunkból.


Iphone 6s hangszóró javítás

Ne szalassza el ezt a remek lehetőséget! A The Loop újságírója készített egy ún. Most olyan részleteket láthatunk, amiket soha. Az Ön életmódjához tervezve.


Töltse be a lakást hangokkal, vagy árassza el otthonát zenével. Főleg túrázáshoz, de utcán is kiváló. A SoundTouch hangszórókat az Ön életmódjához terveztük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések