2018. május 11., péntek

Csodálatos születésnapi idézetek

SZÜLETÉSNAPI KÉPEK,VERSEK, IDÉZETEK. ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! Köszöntsd fel a szülinapost! Születésnapi köszöntők, versek, idézetek az Ünnepeltnek!


A születésnap az egyik legkedvesebb ünnep az évben, akár a szűk családban, akár baráti körben van az ünnepelt. Bob Hope Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd a tenyeredben a végtelent. William Blake Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek. A boldogságot magam igyekszem kiverekedni a sorstól, földhöz ragadt természetem nem ért a szép szóból. A távolság közel, s él a szeretet, Ha szavaimmal szövöm át szívedet.


Egy szívből jövő születésnapi köszöntő bárki napját feldobja. A köszöntők küldésének régi hagyománya van, egy kiváló módja annak, hogy az ünnepelt megtudja, gondolsz rá. Idézetek , szerelemről, szeretetről, gondolatok az életről.


Lepd meg kedvesedet szép idézettel ! Az igazi szerelemnek megvannak a maga előérzetei és tudja, hogy a szerelem szerelmet gerjeszt. Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. Fedezd fel protranett Szülinapi idézetek nevű tábláját a Pinteresten. De Bach egy fugája, Rilke egy verse, Cranach, vagy Goya egy képe, Palladio egy épülete, Goethe egy gondolata, Phidias vagy Rodin egy szobra az ajándék, melyet az ember, csak ő, egyedül az összes élőlények között, tulajdon akaratából hozzáadott a világ csodálatos művéhez.


De sose vedd a barátság kincsét magától. S csak ez számít az ember számára: a művészet. Ez ami a szeretetben olyan csodálatos. Kerüli az erőszakot,hisz a békességben, Nincs is nála fontosabb társ.


Egy nagy betegségben,nem pirula, Nem orvosság gyógyít meg sebeket, Többet ér mindennél a tiszta,hű szeretet. Pedig ,,ő csak halkan, csendben osztogatja magát. Olyan idézeteket válogattunk össze dalszövegből, híres ember megnyilatkozásából, beszédéből, írásművéből, irodalmi alkotásból, melyek kapcsolódnak a születésnaphoz.


Karácsony, látszat, saját fordítású idézetek ) “Ne várj túl sokat a karácsony napjától. Nem tudod egyetlen napba belezsúfolni önzetlenséged és jóindulatod minden lemaradását, ami az elmúlt hónapban összegyűlt. Az öregedés biztos jele, hogy a gyertyák többe kerülnek, mint a születésnapi torta. Bob Hope) A legjobb módja annak, hogy emlékezz a feleséged születésnapjára, az, ha egyszer elfelejted. Prochnow) Egész életemben akartam lenni valak.


Csodálatos születésnapi idézetek

Most már látom, hogy pontosabban kellett volna fogalmaznom. Születésed napja nagy nap, S amit adhatnék Neked: Életed Kertjében ne nyíljon más Csak örök Boldogság, Szeretet. Bimbózzanak a rózsák, üdén és kedvesen, Szívedben a szerelem így ragyogjon fényesen. Nyíljon sok szép liliom, az Úr kegyét hozza, Öröm érjen utadon, bánatot oldozza. Ebben a cikkben bemutatunk néhány csodálatos mondást, gratulálunk és idézőjeleket a születésnapjára.


Ezek egyszerűen csak barátok, rokonok, ismerősök és kollégák barátságos fogadtatására és olyan kérdésekre vonatkoznak, mint az. A remekműben van valamilyen tündéri elem is, mely csodálatos fényével átsugárzik az egészen, oly gyöngéden és megejtően, mint ahogyan az északi fény világít a nyári éjszakában, valószerűtlenül s mégis fényszerűen, mert látni és olvasni is lehet mellette. Csodálatos volt lánynak lenni, de még csodálatosabb nőnek lenni.


Csodálatos születésnapi idézetek

A kert “Alkosd és ápold lelkedet, mint egy kertet, vigyázz az élet évszakaira, mikor a gyomlálás, a gazszedés, a trágyázás ideje van, s a másikra, mikor minden kivirul lelkedben, s illatos és buja lesz, s megint a másikra, mikor minden elherva s ez így van rendjén, s megint a másikra, mikor letakar és betemet fehér lepleivel mindent a halál. Egy kisbaba születése a legnagyobb boldogság, melyet az élet adhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések