2018. május 30., szerda

Duna tv műsor online

Duna tv műsor online

Online rádiók és TV -k. Ha nincs televízió közelében, akár külföldről is itt látható Angliából, Erdélyből vagy az Egyesőlt Államokból. Elfelejtettem a jelszavam. Rádiózz és tévézz ingyen az interneten!


A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen! Nem kell többé a távirányítót kapcsolgatnia, a digitális tv szolgáltatók és a nyomtatott tv újságok rövid leírásaival beérnie, nálunk részletes műsorinformációkat talál. A webhely számos élő online adást kínál, így Ön valós időben tévézhet a számítógépén. Lesse meg műsorújságunkban már néhány héttel előre kedvenc sorozata következő részének tartalmát!


Válaszd ki a nyelvet, majd azt a csatornát, amit nézni szeretnél. Teljes áttekintés a mai és kétheti tévéműsorról. Több, mint 1csatorna részletes programja. Aktuális tv műsor Duna. It is based in Budapest.


The TV channel provides Information, Culture, and Entertainment shows. Csatorna tv műsor kínálata egy helyen. Kezdődik az Ázsia Expressz 2. Az igazi „tánc” most kezdődik. Habár sokan a TV halálát várják, ez nyilvánvalóan nem fog bekövetkezni.


A szabadság útjai, Fanny és Alexander 2. Magyarország, szeretlek! A videók nem általunk közvetítettek, mi csak felkutattuk és összegyűjtöttük őket. Minden egy helyen a kedvenc tévéműsoraidról, sorozataidról! A legnagyobb sztárok, leghíresebb színészek, legjobb filmek, legszórakoztatóbb showműsorok, friss információkkal!


Duna tv műsor online

A műsor a Ferencvárosi Torna Club csapatait, az egyesület életét. TV műsor - MSport sportműsorai. Rádióhallgatás közben egy másik ablakban tovább tudunk netezni, vagy egyéb alkalmazást futtatni. Az oldal nem vállal felelősséget a csatornák tartalmáért!


A csatorna logók a televíziótársaságok kizárólagos tulajdonát képezik! Az oldalon adatfolyam nem halad át, kizárólag online TV adások linkgyűjteménye. Zoltán ErikaSzilárd KláraV. Kulcsár Ildikó a Ridikül műsor.


Duna tv műsor online

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Baptista ifjúsági műsor 11:15. Unitárius ifjúsági műsor 11:25. Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.


A korábbi M1-es műsorok többsége átkerült erre a csatornára. Duna néven említik a csatornát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések