2018. május 21., hétfő

Érettségi utáni képzések 2019 budapest

Schola Europa Akadémia, tandíjmentes érettségi utáni képzések. Az intézmény a pedagógiai és szociális szakmák, a vizuális képkultúra és médiaismeret, valamint az informatika, a sport és a művészetek területein kínál szakképzéseket. Mire jó a felnőttképzés, mire használhatóak az okj-s képzések ? Rohan az idő, támad a digitalizáció, aratnak a hiányszakmák A felnőttképzés, avagy az egész életen át tartó tanulás fontossága ma már nem kérdés, hanem követelmény. OKJ képzések a Külker Gimiben.


Jelentkezz kereskedő, műszaki informatikus vagy éppen pénzügyi termékértékesítő tanfolyamaink egyikére! Az iskola - az országban egyedülálló módon- biztosítja a gyakorlati oktatás lehetőségét a Békéscsabai Jókai Színház,a Szarvasi Viziszínház valamint a Fővárosi Nagycírkusz színfalai között. Pályaválasztás előtt állsz?


Hétvégi és gyors tanfolyamok, érettségi utáni képzések. Családias környezet, jó fej tanárok, könnyű megközelíthetőség. Sokan vagyunk úgy, hogy az általános iskola után jobb híján elvégezzük a középiskolát, aztán ott állunk az érettségivel, és nem tudjunk, hogy mit kezdjünk magunkkal. A Győri Műszaki SZC Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma felvételt hirdet nappali tagozatos érettségi utáni képzéseire. A zene-, tánc-, képző- és iparművészet, a báb-, és színművészet, a kommunikáció és sajtó, illetve a közművelődés szakmáit magába foglaló szakmacsoport széleskörű ismeretekkel.


Diplomások részére meghirdetett képzések vizsgakövetelményei. Egyéb (nem OKJ-s) tanfolyamok, képzések Az OKJ mellett megismerhetsz másfajta tanfolyamokat, képzéseket is, így nemzetközieket és e-learning anyagokat. Ezeket a bal oldali menüből éred el. A meghallgatás eredményéről a felvételi után, a helyszínen szóban, majd a későbbiekben írásban is értesítjük a jelentkezőket.


Benyújtandó mellékletek : érettségi bizonyítvány (másolat), orvosi igazolás, nyilatkozat OKJ szakmai végzettségről (honlapról letölthető), felbélyegzett boríték. OKJ-s bizonyítvánnyal, annak másolatát. Ha a szakmákat nézzük, akkor valószínűleg mindenki találhat kedvére valót, mert az asztalostól, a fitness edzőn keresztül a könyvelőig van minden. Ha csak a gépkezelői érettségi utáni képzéseket nézzük ott is hatalmas a választék.


Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. A képzési idő általában év, melynek végén a tanulók OKJ vizsgát tesznek. Az új OKJ szerinti képzés modulrendszerű, egy szakképesítésen be. Erdésznek hároméves szakképző iskolában – jelenlegi nevén szakközépiskolában -, erdésztechnikusnak pedig ötéves technikumban – jelenlegi nevén szakgimnáziumban – lehet majd tanulni, érettségi utáni felnőttoktatásban pedig két év alatt lehet majd megszerezni ezeket a szakmákat. Az érettségi utáni gyakorló ápoló és a gyakorló csecsemő- és gyermekápoló nappali képzésben tanulók jelenleg a 14.


Ebben a képzési formában is a gyakorlat tanulószerződéses formában zajlik, azaz a tanuló juttatást kap. A mozgóképkészítő szakember a mozgófilm, a videó-film, a rajzfilm, a számítógépes 2D és 3D animáció területén szakszerűen tudja kezelni és alkalmazni az ezekhez kapcsolódó digitális kép és hangkezelő programokat, valamint az ide kapcsolódó fotó, film, televízió, videó, világítás és hangtechnikai berendezéseket, és eleget tesz a következő általános. Budapest Külkereskedelmi Szakközépiskola képzései a MOT. Kiscsoportos oktatás, kamatmentes részletfizetés. Akár kedvezmény nem csak kismamáknak, álláskeresőknek.


Érettségi utáni képzések 2019 budapest

Testnevelési Egyetem képzései a MOT. A felsőoktatáshoz képest itt rövidebb idő - általában két év - alatt lehet szakmát szerezni és a képzések tandíjmentesek. Nézd meg, milyen tanfolyamokat kínál ez az oktatási intézmény.


Szintén pozitívum, hogy a frissen érettségizettek továbbra is igénybe vehetik a középiskola alatt megszokott állami juttatásokat, úgy mint a családi pótlék, diákigazolvány, kollégium. Ez a képzés csak nappali tagozaton indul! Az alábbi képzések elvégzésével piacképes szakmát kapnak a tanulók, amelyet OKJ bizonyítvány igazol. Két éves szociális gondozó- ápoló esti tagozatra, középiskolát végzettek részére.


Érettségi utáni képzések 2019 budapest

Két éves gyakorló ápoló képzésre, érettségi bizonyítvánnyal rendelkezőknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések