2015. április 9., csütörtök

Thermowood lambéria

Thermowood lambéria

Thermoarena thermally modified wood products have much higher durability and dimensional stability compared to regular wood products. Please contact us and we will give you more information! A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.


Thermowood lambéria

Több érv emellett a teraszburkolat mellett szól: Hő kezelt eljárással készült így minimális a mozgása, klipszes lerakású így nem látszik a csavar feje és tartósabban marad esztétikus. A thermowood eljárás egy drága és összetett hőkezeléses művelet, mely során a fából kivonnak minden olyan anyagot, ami miatt nem tud ellenállni a kültéri viszontagságoknak. Ha lambéria vásárlásán gondolkodik, jó helyen jár. Ingyenes szaktanácsadással és nagy készletekkel várjuk Önt!


Továbbá hajópadló, teraszburkolat, gyalult deszka, osb lap, fafestékek más termékek is várják a kedves vásárlót. Egyes típusok egyedi nútos profillal lettek kialakítva. Az alap profil ( lambéria és hajópadló gyártás) mellett az üzemben készülnek táblásított fenyőlapok, profillécek. Lambéria és hajópadló gyártás.


A forgalmazott termékek választékát gazdagítják az egyre inkább teret hódító hőkezelt burkolatok ( thermowood ), a különböző környezetbarát felületkezelő anyagok, illetve a Magyarországon méltán közkedvelt. Ez az optimális vastagságú és szélességű lambéria az egyik leginkább felhasználóbarát kivitelezésű lambéria a készletünkből. Szép és otthonos küllemet a valódi minőséget keresők számára, tartós, nagy felületű felhasználásra is kiválóan alkalmas.


Fa lambéria alkalmazása. Az általános célú fa lambéria 1mm vastag, beltéri fal- és mennyezetburkolatnak alkalmas, erre a célra a luc fenyő a legjobb választás. Kiváló minőségű lambéria kedvező áron Folyamatos lambéria akciók Budapesten és Debrecenben, kezdve a 1. Kertépítők, szaunakészítők, épületasztalosok alapanyaga, de kicsit több is annál.


Thermowood lambéria

A fa természetessége, a kályha melege, a gyémánt tartossága és csokoládé íze is egyben. Szauna lambéria , szauna kályha és minden ami egy szaunához kell! X1mm thermowood lambéria Bruttó 7. A ThermoWood nedvességfelvétele elenyésző, így minimalizálódnak az alakváltozással járó kellemetlenségek.


Kezeletlenül is jóval hosszabb élettartalmú, mint a normál fenyőanyagok, mivel a hőkezelés eltávolítja a gombáknak és kártevőknek szükséges tápanyagokat. A hőkezelés miatt rendkívűl elelnáll a gomba és rovarfertőzésnek, kivéve a termeszeknek. Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással!


Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt. Ez az anyag már önmagában is szép, tapintása kellemesen sima, illata lenyűgöző.


Only the members of the International ThermoWood Association have legal right to use the word ThermoWood with thermally modified timber. There are different thermal modification processes: Thermowood (or Premium wood) in Finlan Retification process (Retiwoo New Option Wood) and Les Bois Perdure in France, Plato process in Netherlands, Oil-heat treatment in Germany (OHT-Process). Thermowood can be used in many areas including interior as well as exterior cladding. Lunawood is the pioneer and global market leader of Thermowood.


Our thermally modified timber is the ideal foundation and the perfect material for an ecological and healthy way of designing, building and living. A Thermowood eljárással gyártott szauna lambéria az egyik legtartósabb és véleményünk szerint talán az egyik legszebb szauna építő panel. MIN LAMBÉRIA LUC FENYŐ. A kapható hosszméretekről érdeklődjön telefonon vagy bemutatótermeinkben.


Kérje egyedi ajánlatunkat, egyedi méretbe is tudunk biztosítani szauna faanyagokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések